ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/08 Σαββάτο Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Κόσμος
Θα πρέπει να περιμένετε, για να βρεθούν οι λύσεις. μέσα σε σχέσεις και γάμους, που έχουν παγώσει, ένεκα της παρουσίας του παρελθόντος. Μέχρι την δεύτερη έκλειψη του μήνα, θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, που οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι και οι τελικές. Μόνοι και εργένηδες, δεν θα ακούσουν τις σειρήνες από τα παλιά, και θα απολαύσουν το υπόλοιπο του Καλοκαιριού.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα
Τα αυστηρά και επικριτικά λόγια του ανθρώπου σας, έχουν βαρύνει ιδιαίτερα, μέσα στο κεφάλι σας, και σας έχουν ψιλο – στεναχωρήσει. Όπως και να έχουν τώρα οι καταστάσεις, εσείς θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, με τον λογική γνώμονα, ότι μια σχέση υπάρχει για να περνούν τα ταίρια … καλά! Το αντίθετο, δεν είναι από κανέναν επιθυμητό. Πολλά και τα τυχερά – χρήματα, που θα σας έρθουν από τις επενδύσεις σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Ο αέρας γοητείας που εκπέμπετε, δεν σας κάνει να περνάτε απαρατήρητοι. Σίγουρα έχει υπάρξει κάτι ιδιαίτερο, που σας τραβάει την δύσκολη σας προσοχή. Μέσα στις επόμενες ημέρες, κάποιοι από το ζώδιο σας, θα έχουν ξεκαθαρίσματα … που θα τους δεσμεύσουν. Οι μέρες έχουν και κάτι στην ατμόσφαιρα … που θα σας σταθεροποιήσει και στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Από όλα αυτά που σα έχουν αναφέρει – τάξει και υποσχεθεί, εσείς το πιο πιθανόν είναι σε πρακτικό επίπεδο… να μην εισπράξετε τίποτα. Μπορεί ήδη και να το διαισθάνεστε. Αυτό που έχει την μέγιστη του σημασία, είναι να τοποθετήσετε το όριο χρόνου που σας ταιριάζει, και μετά να αποχωρήσετε αξιοπρεπώς …! Μεγάλη και η τύχη σας… σε υποθέσεις οικονομικών – νομικών, που σας απασχολούν μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Αν τελικά τα αισθήματα σας… δεν είναι τόσο έντονα πια για τον άνθρωπο σας, σίγουρα είναι ένας δείκτης, ότι κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο παλιότερα. Μην το αφήσετε να συρθεί σαν κατάσταση, για πολύ ακόμη, καλύτερα να ενεργοποιηθείτε άμεσα. Πολλές και οι περιπτώσεις, μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, που θα ανοίξουν οι πόρτες … για την μόνιμη και ισχυρή τους επανασύνδεση. Όλα τα ζητήματα επίσης, από τα οικονομικά που σας απασχολούν … θα λυθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Μην χάνεστε μέσα σε ασταμάτητες σκέψεις, από τα παλιά και τα ξεχασμένα. Δεν υπάρχει όφελος, αντιθέτως χαλιέστε και αυτό σας πάει πίσω. Μιλήστε σε ανθρώπους καινούργιους που σας πλησιάζουν, και να είστε σίγουροι, ότι μέχρι να φύγει αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι, θα έχετε βρεί … τον επόμενο σύντροφο σας. Αυτοί που ήδη είναι μέσα σε σχέση, πιθανόν και να σκεφτούν πιο σοβαρά, πια να κάνουν ένα επόμενο κοινό – επίσημο βήμα μαζί, από τον Σεπτέμβριο. Ενεργοποιηθείτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο