ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/10 Πέμπτη Β

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/10 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η Εγκράτεια

Δεν θα πρέπει ακόμη … να κάνετε τις προτροπές σας στον άνθρωπο σας, για να λήξει τις δικές του εκκρεμότητες, αν ακόμη και εσείς δεν είστε τελικά έτοιμοι. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες σημαντικές ειδήσεις για τα οικονομικά – επαγγελματικά σας ζητήματα, που μόνο θα σας κάνουν να ξεκολλήσετε από την στασιμότητα. Ευτυχώς για όλους !
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

 

Σκορπιός : Η Δύναμη

Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Όλοι σας κοιτούν και προσπαθούν να πάρουν … λίγη ‘ αστερόσκονη ΄ και τύχη από εσάς. Αυτό σαν κατάσταση … που θα διαρκέσει πολλούς ακόμη μήνες, θα σας φέρει κάποια παραπάνω χρήματα, αλλά και έρωτες όλων των ειδών. Νέοι άνθρωποι θα εισβάλουν στην καθημερινότητα σας, και θα σας ανοίξουν νέους- φωτεινούς ορίζοντες.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης : Ο Τρελός

Είσαστε σε συνεχείς επικοινωνιακές διαβουλεύσεις με το παρελθόν σας, για να βρείτε μια κοινή τομή, για να έρθετε και πάλι σε κατάσταση, ίσως και μόνιμης πια ερωτικής σχέσης. Όλα θα γίνουν και εσείς που έχετε ταλαιπωρηθεί σε κάθε τομέα της ζωής σας, θα έχετε εύνοια αλλά και πολύ χρήμα. Κάποιοι θα δεχτού προτάσεις εργασίας για το εξωτερικό.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Αιγόκερως : Ο Τροχός της Τύχης

Όλα αυτά … που έχει πει το ταίρι σας, ακόμη δεν τα έχετε δει να γίνονται πραγματικότητα. Μην κάνετε αυτές τις ημέρες ωστόσο, κάτι υπερβολικό, ούτε και να δείξετε την αγωνία σας. Υπάρχουν … πιθανόν θέματα που προσπαθεί να τα λύσει. Σίγουρα είστε από τους τυχερούς της εποχής, που θα σας πέσουν ξαφνικά χρήματα … και θα σας ανοίξουν τους δρόμους, που ζητάτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος : Ο Ήλιος

Με τον Δία … να αφήνει πια στην ησυχία τους, τα αέρινα ζώδια, εσείς θα καταφέρετε, να λύσετε όλα τα αισθηματικά και τα εργασιακά – οικονομικά θέματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και μήνες. Όσοι έχουν χωρίσει, αλλά ακόμη διατηρούν κάποιες επικοινωνίες, με το πρώην ταίρι τους, μέσα στις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες θα συναντηθούν …και το πιο πιθανόν είναι να ανοίξουν και πάλι οι δρόμοι… γύρω από επανασύνδεση, υπό νέους όρους … και συνθήκες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας

Είσαστε μέσα σε σκέψεις και ανασφάλεια … για το άμεσο ερωτικό σας μέλλον … και πολύ πιο συγκεκριμένα με το άτομο που αυτήν την εποχή είναι η σχέση σας. Ίσως και για ακόμη μια φορά … να έχετε κάνει λάθος. Όλα όμως διορθώνονται και με έναν Δία, να σας στρώνει τα κόκκινα χαλιά. Είστε δυναμικά ζώδια, άρα μιλήσετε και εξηγήστε αυτά που σας τρομάζουν. Όλα τα άλλα θα έρθουν … από την μεριά του συντρόφου σας. Επίσης, κάποιες ιστορίες νομικές – περιουσιακές, σας φέρνουν πολύ χρήμα και οικονομική ευμάρεια.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.