ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/05 Παρασκευή

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 13/05 Παρασκευή taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Σπαθί
Είσαστε σε μια λογική του να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε έχει μείνει σαν άσχημο κατάλοιπο, από το παρελθόν σας. Δεν θα δεχτείτε τίποτα λιγότερο, από αυτό που ζητά το μυαλό και η καρδιά σας. Αυτοί οι Κριοί, που είναι σε διπλές και προβληματικές ερωτικές υποθέσεις, θα απομακρυνθούν. Οι χωρισμένοι, θα το σκεφτούν πολύ, για το αν θα ξαναδώσουν ευκαιρίες, για επανασύνδεση σε πρώην σύντροφο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων
Έχετε βάλει την καρδιά σας στον αυτόματο πιλότο, ένεκα του φόβου μην πονέσετε πάλι. Η περίοδος για όλους τους Ταύρους, είναι καταλυτική προκειμένου να καταφέρουν να ξεκαθαρίσουν στο τώρα και μέχρι τις 21-05, τι επιθυμούν να πράξουν στην προσωπική τους ζωή, η οποία δεν έχει την εξέλιξη και την ποιότητα που θα ήθελαν. Το συμμετρικό μυαλό σας, είναι σε πλήρη λειτουργία και αυτό που χρειάζεται είναι, να δείτε ποιος από όλους που σας περικυκλώνουν, είναι ο ιδανικό για εσάς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Έχετε το πάνω χέρι στην αισθηματική σας ζωή, και αυτό σίγουρα σας δίνει την υπεροχή στο να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, που θα δώσουν έναν νέο αέρα στην σχέση σας. Είναι ελάχιστοι οι Δίδυμοι, που αυτήν την εποχή ψάχνουν για μια καινούργια και διαφορετική αγάπη. Για αυτούς λοιπόν, τους λίγους, λίγη ακόμη υπομονή, και από την ώρα που ο Ήλιος, θα εισέλθει στον οίκο σας, όλα θα είναι πιθανά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Ράβδων
Οι ποικίλες και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να στεναχωρούν τον έτερον σας ήμισυ, που ίσως και να ζηλεύει ή να αισθάνεται πια μόνο τους. Οι όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη, ίσως να μεγεθύνουν αυτές τις σκέψεις, άρα πάρτε τα μέτρα σας από τώρα. Για τους Καρκίνους, που ήδη έχουν εμπλακεί και σε παράλληλους δρόμους, πιθανόν και να έχουν να αντιμετωπίσουν και τρίτα άτομα, με δυσμενή τρόπο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων
Η επαφή σας με τον τρίτο κόσμο είναι περιορισμένη, ένεκα των καταστάσεων των αισθηματικών που σας έχουν ρίξει την ψυχολογία. Έχετε αποφασίσει να μένετε μόνοι σας, αν δεν υπάρχει αυτός που σας ταιριάζει απόλυτα. Όλοι οι Λέοντες, αυτήν την περίοδο είναι αγχωμένοι με τα οικονομικά – εργασιακά τους, και δεν έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με τα αισθηματικά. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αυτό θα καλυτερεύσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Σπαθιών
Ζείτε το παράλογο. Αυτό ήταν αναμενόμενο με τον ανάδρομο, να επηρεάζει κάθε βήμα σας και σε όλους τους τομείς. Οι σχέσεις σας έχουν διαταραχτεί και η διάθεση σας είναι υπό το μηδέν. Σε όλο αυτό θα προστεθεί χωρίς προειδοποίηση, και μια ξαφνική εμφάνιση κάποιου παλαιότερου έρωτα που θα προκαλέσει. Οι Παρθένοι, που έχουν μόνο ‘ επικοινωνιακή ‘ σχέση, ίσως και να την σταματήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Κυπέλλων
Είσαστε ‘ υποχρεωμένοι’, να προστατέψετε τον εαυτό σας έναντι κάθε ενός που δεν αντιλαμβάνεται, τις καλές σας προθέσεις. Αυτό είναι κάτι που λίαν συντόμως, θα το αντιμετωπίσετε και θα χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι. Για τους Ζυγούς, που είναι σε μια ομοφωνία με τον άνθρωπο τους, για επόμενα βήματα το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα μπορέσουν να τα κάνουν με επιτυχία και πολλή αγάπη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Κυπέλλων
Ξοδεύετε το μυαλό σας, στο να βρείτε λύσεις που θα σας φέρουν κοντά στο άτομο που έχει δέσει την καρδιά σας. Σίγουρα, οι παλιότερες συμπεριφορές σας δεν έχουν βοηθήσει, προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο κυβερνήτης σας, σε όψεις με την Αφροδίτη, μπορεί να σας δώσει την δυναμική για να προσπαθήσετε και πάλι μέχρι την Πανσέληνο του μήνα. Μην το παρακάνετε όμως και γίνετε κουραστικοί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Κυπέλλων
Αυτά που φανταστήκατε ή αυτά που επιθυμήσατε πολύ, για την προσωπική σας ζωή, είναι ένα βήμα πριν γίνουν αλήθεια. Δεχτείτε την καλυτέρευση της ζωής σας, και αφιερώστε χρόνο για να έρθετε πιο κοντά στα άτομα, που αγαπάτε και σας αγαπούν. Όσοι έχουν ζωή με παράλληλες δράσεις, πιθανόν να έχουν δυσκολίες στο να συνεχίσουν να κρατάνε τα 2-3 καρπούζια κάτω από την μια μασχάλη. Το αστρολογικό σκηνικό, σας δίνει την υποστήριξη του για να φύγετε από τα προβλήματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Σπαθιών
Οι σκέψεις σας είναι πέριξ μιας προσωπικότητας, που σας έλκει κοντά της. Έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι σας, και αυτό που πια αποζητάτε είναι να σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, για να διορθώσετε και την προσωπική σας ζωή. Σε αυτό τα άστρα είναι συμμαχικά, και το μόνο που χρειάζεται, είναι λίγος χρόνος. Όλα τα άλλα είναι στον έλεγχο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Κυπέλλων
Η επικοινωνιακή σύγχυση που περνάτε, σας αφήνει χωρίς όπλα στα χέρια. Είσαστε σε έναν λαβύρινθο σκέψεων και εν δυνάμει αποφάσεων, που θα πρέπει να ευθυγραμμίσετε και να ολοκληρώσετε. Ο κυβερνήτης σας, είναι σε καλή θέση και εσείς σίγουρα με την δυναμική σας, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές. Απέναντι σας έχετε και μια κρυφή ιστορία, που θα σας φανερωθεί και θα σας προβληματίσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων
Εθελοτυφλείτε και το ξέρετε. Δεν έχετε πάρει ακόμη τις οριστικές σας αποφάσεις, για το τι θα κάνετε με την ερωτική σας σχέση. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αστρολογικά, ευνοήστε για αλλαγές. Αυτοί που είναι σε χωρισμό – διαζύγιο, θα χρειαστεί να κρατήσουν τα χαρτιά τους κλειστά, μέχρι την αλλαγή του μήνα. Βρείτε αυτό που επιθυμείτε να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας, και κάντε το πραγματικότητα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.