ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/06 Δευτέρα

tarot-m

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 13/06 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
H εβδομάδα ξεκινάει με κάποιες δυσκολίες στην συνεννόηση με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα συμβεί ανεξαιρέτως σε όλα τα ζώδια, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, δημιουργεί ανατροπές. Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία και χαμηλοί τόνοι. Ίσως οι πιο τυχεροί των ημερών, οι αδέσμευτοι, που δεν έχουν να ανησυχούν για τα προσωπικά τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Αλλαγές, έχετε την μεγάλη ανάγκη να κάνετε σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας. Συγκεκριμένα στο προσωπικό, θα ήταν θετικό να κάνατε έναν σοβαρό διάλογο με τον άνθρωπο σας… και σίγουρα πριν αποφασίσετε για τις διακοπές σας. Όσοι ήδη είναι σε σκέψεις για χωρισμό, ας το σκεφτούν αρκετά και πιο διεξοδικά, καθώς πιθανή υπαναχώρηση τους, δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αισιοδοξία και χαμόγελο έρχεται και σε κάποια μερίδα Ταύρων, που αναμένουν οικονομικά νέα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 04
Δεν σας παρηγορεί τίποτα. Από σήμερα έχετε στις πλανητικές σας συμμαχίες είναι και ο Ερμής, που μπορεί να σας δώσει συναισθηματικές λύσεις. Έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό πλέον αθροιστικά σας κάνει, να είστε άκρως προσεχτικοί με τον κάθε έναν. Αυτοί που απλά παίζουν σε πολλά ταμπλό, θα δυσκολευτούν τελικά να επιλέξουν κάτι που να αξίζει που να συμπληρώνει τις προδιαγραφές τους. Δεν χρειάζεται όμως να βιάζεστε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Είσαστε απέναντι από το ταίρι σας και ζητάτε απαντήσεις που δεν μπορεί να σας τις δώσει. Οι αστρολογικές όψεις μέχρι και την πανσέληνο, δεν είναι και οι καλύτερες για σοβαρές συζητήσεις. Αφήστε τα πράματα να κυλήσουν και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα πράματα – δραστηριότητες, που σας ενδιαφέρουν. Όσοι είναι μόνοι, θα έχουν αρκετά φλερτ να τους γοητεύουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν αισθάνεστε καθόλου δεσμευμένοι ακόμη και εσείς που είστε εντός της σχέσης. Αυτό είναι ένα αληθινό συναίσθημα, που υποδηλώνει ότι κάτι πι δεν σας γεμίζει ή ευχαριστεί. Ψάξτε και βρείτε άμεσα όλα αυτά που πρέπει να διορθωθούν. Αυτοί που ζουν μέσα σε δύο αγάπες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιμετωπίσουν επικοινωνιακά προβλήματα. Προλάβετε τις καταστάσεις, πριν σας προλάβουν αυτές. Πάντως, οι αστρολογικές όψεις, σας ευνοούν πάρα πολύ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Βγείτε από το καβούκι σας και ρίξτε εκατέρωθεν ένα χαμόγελο. Δεν στοιχίζει τίποτα. Μπορεί να περνάτε μια παρατεταμένη ερωτική απογοήτευση, αλλά αυτό δεν μπορεί να σας στοιχίζει τα επόμενα βήματα σας. Τώρα που ο κυβερνήτης σας έχει περάσει πάνω στους Διδύμους, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις απώλειες και να ξαναβρείτε, την καλή και δημιουργική σας διάθεση. Αυτοί που οργανώνουν από τώρα τις διακοπές τους, θα περάσουν υπέροχα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 18
Δυσκολίες αντιμετωπίζετε. Το ενδιαφέρον σας έχει μετατοπιστεί από την προσωπική σας ζωή, και έχει πάει παντού αλλού. Αυτό σίγουρα αδικεί τον σύντροφο σας που σας έρχεται με προτάσεις, για κάτι διαφορετικό και αναγεννητικό για το κοινό σας Καλοκαίρι. Κάντε και εσείς την προσωπική σας προσπάθεια για να γεφυρωθούν οι άκρες. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έρθουν μπροστά σε έναν απροσδόκητο έρωτα, που τον ζητούσαν!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Επωφεληθείτε των καλών ημερών και δράστε για να λήξετε προβληματικές καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή. Οτιδήποτε είναι μέσα στα άμεσα πλάνα σας θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Όσοι χρειάζεται να ταξιδέψουν για να κάνουν πρόσωπο με πρόσωπο τις συζητήσεις τους, ας μην πάρουν μαζί τους νεύρα και αδυναμίες. Αυτοί οι Σκορπιοί, που είναι συνεχώς με το ένα βήμα στο παρόν και το άλλο στο παρελθόν, θα χρειαστεί μέχρι να τελειώσει ο Ιούνιος να έχουν αποφασίσει… το ποιος!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Δοκιμάζετε τα πάντα και κρατήστε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Οι μέρες μέχρι και τι 21 / 06, είναι καλές για να κάνετε διεξοδικές κουβέντες με τον άνθρωπο σας και να δείτε τα κοινά σας προγράμματα για διακοπές και αναψυχή. Αυτοί που επιθυμούν να μείνουν τελείως μόνοι τους, λόγω παλαιότερης συναισθηματικής απώλειας, θα βρουν σιγά – σιγά την ψυχολογική τους ισορροπία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Ανοίξτε πανιά. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνα των Διδύμων, σας δίνει όλες τις ευκαιρίες για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Οι παρεξηγήσεις, οι εντάσεις και οι αγωνίες πια περνάνε στο παρελθόν, και πια όλα μπορούν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επανασύνδεση. Σαν κατάσταση αυτό δύναται να σας οδηγήσει, τους τολμηρούς, μέσα στον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού σε μια αυθόρμητη δέσμευση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Θα γίνετε ο απόλυτος στόχος καινούργιου προσώπου. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας συμμαχούν και αποδίδουν σε όλους τους μοναχικούς Υδροχόους, καινούργιες αγάπες που θα διώξουν τις παλιές και άσχημες αναμνήσεις. Όσοι θα ταξιδέψουν πιθανόν αυτή η νέα αγάπη να τους περιμένει στον προορισμό τους. Κινήστε γη και ουρανό οι χωρισμένοι, υπάρχει περιθώριο για να επανενωθείτε με το παρελθόν
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ουσιαστικά αισθάνεστε μόνοι σας. Ο σύντροφος που υπάρχει στην ερωτική σας πραγματικότητα, δεν σας βοηθάει σε αυτά που ζητάει η καρδιά σας. Συζητήστε και πάρτε τις καθοριστικές σας αποφάσεις. Ο Ποσειδώνας από σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φορά, και οτιδήποτε κρυβόταν κάτω από το ‘χαλί’, θα εμφανιστεί. Όσοι είναι μόνοι, καλύτερα να περιοριστούν στις κοινωνικές τους παρέες, καθώς δεν είναι κατάλληλη και η εποχή για αισθηματικά σκιρτήματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.