ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/07 Πέμπτη Β

tarw-trelos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/07 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Φαίνεται λοιπόν στα μάτια σας, ότι δεν είστε και τόσο πια ικανοποιημένοι, από όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Κάποιος από τους δύο σας έχει κουραστεί και δεν προσπαθεί … τόσο όσο χρειάζεται τελικά για να ανανεωθείτε. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που το αέρινο – ζωντανό ζώδιο σας, δεν θα μπορέσει για πολύ ακόμη να την υπερασπιστεί. Φροντίστε μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουλίου, που σας ευνοεί, να πάρετε τις σωστές σας αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Κάποιος εσάς σας ψάχνει. Το ξέρετε αυτό. Αυτό που δεν ξέρετε μάλλον, είναι ότι αυτό το άτομο, έχει πια αλλάξει, έχει λύσει τις παλιές του ιστορίες, και έχει πια στα χέρια του, ερωτικές προτάσεις για τους δύο, που ίσως και να αξίζει τον κόπο, να τις ακούσετε. Υπάρχουν πολλά ακόμη δώρα που ο Κυβερνήτης σας σε καλές όψεις, με τον Ποσειδώνα – Ερμή, θα σας αποδώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : ΤΟ ΑΡΜΑ
Είσαστε σε μια ερωτική διάθεση … που κάνει τον άνθρωπο σας, να έρχεται όλο και πιο κοντά σας. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά, αλλά στο τώρα, μπορείτε να πείτε ότι απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας, με χαρακτηριστική άνεση. Από τις αρχές του συγγενή Λέοντα 21 / 07, τα ζευγάρια, που είχαν χωρίσει και είχαν χαθεί, θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν και να βρεθούν από κοντά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η ΔΥΝΑΜΗ
Στα ερωτήματα κάποιων του ζωδίου σας, αν θα δείτε επιτέλους “άσπρη μέρα”, η απάντηση είναι ΝΑΙ. Είσαστε κάτω από την εύνοια της Αφροδίτης, όπου και θα δείτε, πρακτικές εξελίξεις θετικές … στην αισθηματική σας ζωή. Νέοι έρωτες, προτάσεις γάμου, συγκατοικήσεις, επανασυνδέσεις με μόνιμο χαρακτήρα. Επιπλέον, θα έρθει και η οικονομική άνεση, και μέσα από τους εργασιακούς σας δρόμους, αλλά και μέσα από ξαφνικό – τυχερό χρήμα. Απολαύστε το λοιπόν!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η ΓΗΤΕΥΤΗΣ
Μπορείτε να μείνετε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μόνοι σας μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις και υπερβολές, που θα σας χαλαρώσουν και θα σας αφήσουν νε σκεφτείτε, με τον δικό σας ώριμο – πρακτικό τρόπο. Σίγουρα οι γνώμες των τρίτων … δεν θα πρέπει να σας αφορούν. Στα επαγγελματικά σας, θα δεχτείτε προτάσεις που θα πρέπει να κοιτάξετε δύο φορές!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο ΗΛΙΟΣ
Μην αφήνετε χαραμάδες στο παρελθόν, καθώς κατά καιρούς εισέρχονται άτομα, που σας χαλάνε τη διάθεση και ταρακουνούν την παρούσα αισθηματική σας σχέση. Εσείς σίγουρα ξέρετε … πώς να διαχειριστείτε μια τέτοια κατάσταση. Οι ελεύθεροι, μέσα από τις κοινωνικές τους συναναστροφές, θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα τους δελεάσουν. Το χρήμα που αναμένετε, σας πλησιάζει άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο