ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/07 Τετάρτη

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 13/07 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν τις λύσεις. Αν εσείς τελικά δεν βρίσκετε την άκρη μέσα στον δεσμό σας, τότε ουδείς δεν δύναται να σας βοηθήσει. Οι μέρες με δύο πλανήτες να αλλάζουν θέσεις, σας δίνουν το προβάδισμα για να κάνετε και εσείς την κίνηση σας, που θα ξεκαθαρίσει σχέσεις και προοπτικές εκάστου. Οι αδέσμευτοι είναι καλύτερα αυτήν την εποχή να μείνουν μακριά από φρέσκιες γνωριμίες, και μέχρι να αισθανθούν απόλυτα ισορροπημένοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Διαφοροποιηθείτε από τους υπολοίπους. Είσαστε κάτω από πολλά μάτια και καρδιές που χτυπάνε δυνατά. Πολλές οι επιλογές που έχετε για να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας. Αυτό μέχρι την λήξη του Καλοκαιριού θα έχετε ολοκληρώσει αυτήν την διαδικασία. Εσείς που επηρεάζεστε ακόμη από το παρελθόν, κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια σας για να ελευθερωθείτε και να δείτε το μέλλον σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ανακούφιση θα σας προσφερθεί από τον σύντροφο σας. Πολλές οι καλές συζητήσεις που θα προκύψουν και που θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα που έχουν σταλάξει ίσως και μήνες. Όλοι οι Δίδυμοι επιθυμούν, να κάνουν ήρεμες Καλοκαιρινές διακοπές άρα το μόνο που μένει είναι να βρουν τον τελικό τους προορισμό….. φυσικά και οι αδέσμευτοι. Οι χωρισμένοι ας κάνουν ένα διάλειμμα στον πόνο τους, και ας προχωρήσουν πια μπροστά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Ο έρωτας έχει τα χαρακτηριστικά ενός Καρκίνου. Αυτό το ζείτε και εσείς πολύ έντονα καθώς ο Ήλιος αποχωρεί από πάνω σας. Η περίοδος μέχρι να λήξει ο Ιούλιος, σας απλώνει μπροστά σας τις ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξετε και ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι, έτσι ώστε να βρείτε το άλλο μισό σας μισό. Οι Καρκίνοι που ζουν μπλεγμένες καταστάσεις με ένα και δύο άτομα, δεν θα πρέπει να το διατηρήσουν αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αποκαλύψεις είναι πιθανές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Δεν έχετε καμία πια διάθεση να ασχοληθείτε με άτομα που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Καλύτερα η προσωρινή σας μοναξιά παρά κάτι που πιθανόν να σας ωθήσει σε εκπτώσεις. Η επικοινωνία είναι το καλό σας χαρτί, άρα χρησιμοποιήστε τώρα που όλα τα άστρα σας βοηθούν. Σχέσεις που απόδειξαν ότι αντέχουν στον χρόνο, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα πάρουν μια άλλη πιο συγκροτημένη μορφή, ίσως και πιο επίσημη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε κανέναν. Είσαστε ο εαυτός σας και σε όποιον αρέσετε. Η ψυχική κούραση που έχει μαζευτεί δεν σας επιτρέπει άλλες υποχωρήσεις. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα περάσουν ένα φανταστικό καλοκαίρι ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς που θα τους ανανεώσουν την ψυχολογία. Τα ζευγάρια που σκέφτονται ξεχωριστές διακοπές, ίσως τελικά να μην είναι και η καλύτερη ιδέα. Πολλοί οι τρίτοι πειρασμοί και οι πιθανές αποκλίσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το μέτρο δεν είναι για εσάς. Είσαστε γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση. Όλα περιστρέφονται γύρω σας και τους σκοπούς σας. Ζευγάρια που είναι σε διάσταση ή σε σκέψεις για μόνιμο χωρισμό, θα βρουν τους κοινούς κώδικες έτσι ώστε να ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις. Μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα συναισθημάτων, νεώτερα θα έχουν οι περισσότεροι Ζυγοί από τα εργασιακά τους που έχουν μείνει στάσιμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε προβληματισμένοι για αυτά που έχουν γίνει και δεν μπορείτε πια να τα ανεχτείτε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Όλα πια βγαίνουν στην επιφάνεια και εσείς και το ταίρι δεν μπορείτε και σίγουρα δεν πρέπει να κλείνετε τα μάτια. Αυτοί που έχουν μπει σε σκέψεις για μόνιμο χωρισμό, ας το ξανασκεφτούν. Από τις 25/07 και μετά, οι όψεις Κρόνου και Αφροδίτης δημιουργούν πιο καταλυτικές καταστάσεις και συμπεριφορές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Σε συμφωνία επιτέλους θα έρθετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι αντιρρήσεις και οι υπερβολές, σοφά πια παραμερίζονται και τα συναισθήματα θα πάρουν τον πρώτο ρόλο. Ακόμη και τα ζευγάρια πουν ζουν πια χώρια, θα καταφέρουν να ξανασμίξουν. Οι ευκαιρίες για νέους έρωτες θα παρουσιαστούν και στους ελεύθερους που είναι πια έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα για έναν νέο έρωτα..
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Όλα έρχονται στο προσκήνιο και σας δυναμιτίζουν την ηρεμία. Αυτό που θέλετε είναι ένα ήρεμο Καλοκαίρι, που θα σας δώσει την ενέργεια για να περάσετε τον ερχόμενο Χειμώνα. Μιλήστε, κρατήστε τα όρια σας και σίγουρα πάρτε τις αποφάσεις σας στο τώρα. Οι Αιγόκεροι που έχουν σχέσεις που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα βρεθούν σύντομα στην αγκαλιά τους ταιριού τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Ο λόγος σας είναι τεκμηριωμένος. Αυτό είναι κάτι που στο τώρα σας βγάζει από την δύσκολη θέση. Πολλά αυτά που θα ακούσετε τις επόμενες ημέρες από τον άνθρωπο σας, και που επιτέλους θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά.
Αυτοί που είναι με την συνείδηση τους, μόνοι, θα θελήσουν να απολαύσουν αυτό το Καλοκαίρι μαζί με φίλους και άτομα, που μπορούν να τους κάνουν να ξεχαστούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Έχετε βάλει πια τελεία σε οτιδήποτε σας περιορίζει το μυαλό και την καρδιά. Συναισθήματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ύποπτες συμπεριφορές δεν θα περάσουν στον επόμενο μήνα. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, σας κάνει να σκεφτείτε σίγουρα πιο ώριμα και πιο εμπεριστατωμένα αυτά που θέλετε. Δηλώστε τα θέλω σας και αφήστε τους άλλους αν μπορούν να σας τα προσφέρουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.