ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/08 Κυριακή Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/08 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Δεν σας ακούγονται και πολύ ωραία αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας για το μέλλον σας. Μάλλον δεν σας πείθουν… για ακόμη μια φορά. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει να είσαστε καχύποπτοι και να λειτουργείτε και προς το ατομικό σας όφελος. Όσο και να αγαπάτε κάποιον, μην επιτρέπετε να σας εκμεταλλεύεται και να σας καταναλώνει τον χρόνο σας. Οι ερωτοφιλίες που έχουν αποδείξει την γνησιότητα τους, θα προχωρήσουν σε κάτι πιο ΄ξεκάθαρο΄!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Γητευτής
Αν δεν μπορείτε να μένετε, μέσα σε ψεύτικες σχέσεις, ή αν ακόμη διατηρείτε παράλληλες καταστάσεις, για να σας συμπληρώνουν, μάλλον θα πρέπει να πάρετε δραστικές αποφάσεις, για το τι θα κάνετε. Το να καθυστερείτε σίγουρα δεν θα έχετε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Ίσως και να πληγωθεί κάποιος που δεν φταίει. Οι μέρες έχουν και έναν ανάδρομο Ερμή από τις 13 / 08, που θα σας υποστηρίξει σε ότι και να αποφασίσετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Οι τύψεις που έχετε για έναν άνθρωπο που στο πρόσφατο παρελθόν σας, αδικήσατε σας τυλίγουν. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα μπορείτε να το διορθώσετε. Τα άστρα είναι επάνω σας υποστηρικτικά, και μπορείτε να μιλήσετε ευθέως και να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις. Από την νέα εβδομάδα, που λήγει σιγά – σιγά και το ζώδιο του Λέοντα, εσείς που ζητάτε μια επανασύνδεση θα την έχετε, ίσως και με πρωτοβουλία της άλλης πλευράς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο ενός συναδέλφου σας… και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε και θα σας εκπλήξει είναι, ότι έχει προσωπικό του σκοπό να σας πλησιάσει πιο πολύ. Ετοιμαστείτε για αιφνίδιες προτάσεις. Οι Αιγόκεροι, που έχουν χωρίσει τις προηγούμενες εβδομάδες, θα δεχτούν προτάσεις για άμεσα επανασύνδεση. Αυτήν την φορά σκεφτείτε … πολύ πιο πολύ!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Οι βασικές σας προδιαγραφές, μέσα από την σχέση που έχετε, δεν καλύπτονται, και είναι και ο βασικός λόγος, που συχνά – πυκνά υπάρχουν αυτές οι εντάσεις, που τελικά δεν σας δίνουν και λύσεις. Αυτό είναι μια προβληματική κατάσταση, που θα πρέπει μέσα από την σοφία που έχετε να την λύσετε άμεσα. Τα οικονομικά- εργασιακά σας, έχουν πολλά καλά να σας προφέρουν από Φθινόπωρο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Αδειάστε από το μυαλό σας τα παλιά, και κάντε μακροβούτια στα χαμόγελα που περνούν από μπροστά σας. Είναι μια καταπληκτική εποχή, που ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη σας δίνουν χρήμα και καινούργιους έρωτες, που θα σας ανανεώσουν σε όλα τα επίπεδα. Ίσως και κάποιες σχέσεις σοβαρές να δημιουργηθούν αυτό το Καλοκαίρι… που φεύγει!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο