ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/08 Σάββατο

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 13/08 Σάββατο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το κλίμα μέσα σε σχέσεις και γάμους έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται, και να σας παρασύρει σε μια καλύτερη διάθεση. Ο ασταμάτητος κυβερνήτης σας δίνει την ενέργεια του σε όλα τα ζώδια της φωτιάς, για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει την προσπάθεια ίσως για μια επανασύνδεση, την προσέγγιση μιας νέας προσωπικότητας, αλλά και την εξέλιξη σε οικονομικά – εργασιακά θέματα… αλλά και ταξίδια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Χαμογελάστε λίγο. Όλα έχουν αρχίσει και παίρνουν τον δρόμο τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας ζωή, με την οποία είχατε χάσει επαφή εδώ και εβδομάδες. Σε αυτό θα βρείτε σύμμαχο και τον σύντροφο σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα μπορέσουν να ασχοληθούν πολύ πιο εποικοδομητικά με τον εξωτερική τους εμφάνιση και την γενικότερη εξέλιξη τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είστε σε μια φάση που αμφισβητείτε όλα όσα σας λένε. Ο Ερμής από την τεχνοκράτη Παρθένο, σας κάνει να βλέπετε την απτή πραγματικότητα. Φυσικά αυτό συμπεριλαμβάνει και την αισθηματική σας ζωή, που είναι σε ύφεση. Τα συναισθήματα που απλά έχουν μείνει λόγια, θα τα απορρίψετε. Οι σύντροφοι και οι επίδοξοι εραστές, αν δεν κάνουν κάτι αληθινό, θα πάρουν τον δρόμο της εξόδου. Ακόμη και φίλοι… πολυπρόσωποι, θα φύγουν από την καθημερινότητα σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Πολλά τα απρόβλεπτα που έχετε μπροστά σας. Τα πιο πολλά ευχάριστα. Οι σκέψεις σας είναι δίπλα σε έναν παλιό σας έρωτα, πλατωνικό – ανολοκλήρωτο. Η ερχόμενη πανσέληνος σας φωτίζει, και σας κάνει πιο γοητευτικούς – ερωτικούς σε άτομα που ποτέ δεν σας κέρδισαν 100%. Αν και εσείς επιθυμείτε μια ακόμη ευκαιρία, τότε προσπαθήσετε για αυτήν. Όσοι είναι κάτω από διπλές καταστάσεις, ίσως αυτό το αστρολογικό φαινόμενο να λειτουργήσει με τον αντίθετο τρόπο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Το περιβάλλον γύρω σας είναι πιεστικό. Όλοι ζητάνε κάτι από τον Βασιλιά. Αυτό είναι όμως κάτι που μπορεί να κλέβει ενέργεια και χρόνο από εσάς, και τις δικές σας απολαύσεις και δραστηριότητες. Μέσα σε όλο αυτό το χάος που έχετε κλιθεί να συντονίσετε, θα σας έρθουν και έντονα λόγια – παράπονα, από το συντροφικό σας ταίρι. Κάπου μάλλον το έχετε ξεχάσει. Οι μέρες παραμένουν ζεστές και η διάθεση άκρως ερωτική.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Όλα περιστρέφονται με καλό και ευχάριστο τρόπο γύρω από εσάς. Αυτό το προσφέρουν οι εξαίσιες αστρολογικές όψεις του Δία – Ερμή και Αφροδίτης, από το σπίτι σας. Αυτό σαν κατάσταση, θα μπορούσε να σας σπρώξει σε έναν γάμο – μια συγκατοίκηση, ακόμη και την συνειδητή αλλαγή πόλης – χώρας. Ακόμη πολλά θα προκύψουν, από την στιγμή που και ο Ήλιος θα εισέλθει σε αυτή τη φανταχτερή αστρολογική καραμπόλα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Έχετε την τιμητική σας αυτές τις ημέρες. Τα χειρότερα τα έχετε περάσει, και αυτό σας κάνει να είστε πιο δυνατοί από ποτέ. Έχετε ξεκαθαρίσει, και πλέον έχετε κρατήσει κοντά σας μόνο ότι και όποιον αξίζει, για τα δικά σας δεδομένα. Στις σχέσεις που υπάρχει συναισθηματική ψυχρότητα θα δοθούν λύσεις, και το Φθινόπωρο θα εισέλθει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Πολλές οι αποκαλύψεις για αυτούς που ψάχνουν. Ο Άρης από τον διπλανό Τοξότη, σε όψεις με τον φλύαρο Ερμή, σας δίνουν την ευχέρεια χρόνου για να κάνετε όλα αυτά που επιθυμείτε, μόνοι σας ή με τον άνθρωπο σας. Καλύτερα οικονομικά δεδομένα, ολοκλήρωση περιουσιακών καταστάσεων, αποπεράτωση διαζυγίων, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ανακουφισμένοι. Ακόμη και σταματημένα συναισθήματα, θα μεταβληθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός –Νο 22
Οι επικοινωνίες αυτές τις ημέρες δεν σας ευνοούν. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι δεν γίνεστε και τελείως αντιληπτοί από τα οικεία σας περιβάλλοντα, αλλά και πιο πολύ από τον άνθρωπο σας. Μην πιέσετε για κάτι περισσότερο, θα είχε λάθος αποτέλεσμα. Από τις 20/08 και μέχρι τη λήξη του Αυγούστου, θα υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να λύσετε τις διαφορές σας, και να προχωρήσετε εποικοδομητικά. Ακόμη και όσοι έχουν καυγαδίσει – απομακρυνθεί σαν ταίρια, θα έρθουν και πάλι κοντά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Ήρεμο αυτό το διάστημα, και με μεγάλη άνεση σε χρήμα. Μπορεί το συναισθηματικό σας κομμάτι να είναι σε μια ρευστή κατάσταση, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να πείτε ότι τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί. Από την αλλαγή του ζωδίου μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει ένας κοινός κώδικας με το άτομο που αγαπιέστε, έτσι ώστε λάθη και αποστάσεις να μηδενιστούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο -09
Κοιτάξτε με μια πιο αναλυτική ματιά τα συναισθήματα που σας προσφέρουν τα άτομα που στέκονται κοντά σας. Οι σχέσεις που πέρασαν όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα του Καλοκαιριού και άντεξαν, σας άντεξαν, θα προχωρήσουν μέσα στο Φθινόπωρο με ασφάλεια. Μόνοι, χωρισμένοι, εργένηδες, ας κάνουν λίγο υπομονή, υπάρχει δώρο και για αυτούς τις προσεχείς ημέρες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Το να κοιτάτε και να κριτικάρετε τους άλλους, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αυτό είναι ίσως κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει και σε μόνιμη ρήξη με τα περιβάλλοντα σας. Σαφώς και με τον άνθρωπο σας. Υπάρχει μια εύνοια στην ατμόσφαιρα σε όλα τα υδάτινα ζώδια, για να ξεκαθαρίσουν υποθέσεις που σας απασχολούν. Μια αναπάντεχη χαρμόσυνη είδηση θα σας έρθει από μακριά, και ίσως από κάτι που συσχετίζεται με κάτι κληρονομικό – περιουσιακό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.