ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/04 Πέμπτη

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 14/04 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Από τώρα και τις επόμενες ημέρες… θα έχετε ευκαιρία να τελειώσετε μια και καλή με το άσχημο παρελθόν σας, και να προχωρήσετε το υποσχόμενο ερωτικό μέλλον σας. Από αυτόν μήνα σας, οι όψεις του Κρόνου με τον επιθετικό Άρη θα είναι πιο θετικές. Αυτοί που είναι σε σοβαρή σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις δεσμεύσεις για το επόμενο διάστημα. Οι περισσότεροι βιώνετε, μια ταραχή παρατεταμένη… σε προσωπικό επίπεδο που θα πρέπει πρώτα να δείτε καθαρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι θετικές εντυπώσεις που έχετε δημιουργήσει στους γύρω σας είναι οι καλύτερες και μέσα σε αυτούς, τους γύρω , θα υπάρξει μια προσέγγιση προς το πρόσωπο σας που θα σας εκπλήξει. Οι Ταύροι, των πρώτων μοιρών θα μπορέσουν να εμπλακούν σε επικοινωνίες που θα τους φέρουν κοντά. Οι όψεις τις Αφροδίτης πάνω στην αλλαγή του ζωδίου, 21/04, θα δίνει τις μοιραίες ευκαιρίες για να βρεθεί το άτομο που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Τις επόμενες μέρες του μήνα… σας παρέχει ο κυβερνήτης, την ερωτική σταθερότητα του, έτσι ώστε να καταφέρετε να κάνετε τις απαραίτητες και μόνιμες πια, διορθωτικές κινήσεις μέσα στον αισθηματικό δεσμό σας. Από τις επόμενες ημέρες οι ελεύθεροι θα βρουν, το ιδανικό τους ταίρι και τους περιμένουν μέρες καλύτερες. Όσοι έχουν διπλές καταστάσεις, θα πρέπει να είναι άκρως προσεχτικοί, καθώς πιθανές διαρροές να τους κοστίσουν σε όλα τα επίπεδα. Αποφύγετε τις υπερβολικές συναντήσεις και επαφές,
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Μεγάλη αστρολογική εύνοια θα έχει ο οίκος των Καρκίνων, μέχρι τα τέλη του μήνα . Οι μέρες …. σας ενισχύουν πάρα πολύ και σας ωθούν, προκειμένου να λύσετε τις όποιες προσωπικές διαφορές σας, με το πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά, αλλά και να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι ποιοτικότερο. Οι γιοί –της Σελήνης, ή οι έχοντες ωροσκόπο σε πύρινο ή αέρινο ζώδιο, θα έχουν προτάσεις από νεοεισερχόμενο άτομο, που και θα πρέπει όμως και να απορρίψουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας : Η Εγκράτεια – Νο 14
Ένα φρέσκο πρόσωπο, θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για να βγείτε από τον μόνιμο λήθαργο. Ο Ουρανός και η Αφροδίτη, σας επηρεάζουν πολύ με αποτέλεσμα να κινητοποιηθείτε . Περιμένατε αυτό το γεγονός πολύ καιρό…αλλά τώρα είναι το σωστό χρονικό διάστημα. Πολύ καλή είναι και η περίοδος, για εσάς που είστε σε μακροχρόνια σχέση – γάμο. Μια προσοχή παραπάνω στους γεννημένους στο 1ο 10ήμερο…μιας και έχετε παραμελήσει τον αγαπημένο σύντροφό σας, και σύντομα ίσως να τεθεί θέμα δυναμικής – σταθερότητας της σχέσης σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Μια νέα πρόταση, θα έχετε από πρώην ταίρι σας που θα θελήσει να σας ξανακερδίσει. Οι ιδιαίτερες όψεις των αργοκίνητων πλανητών, θα βοηθήσουν όλους του απογοητευμένους να βάλουν σε μια τελική σειρά την προσωπική τους ζωή. Αυτοί που διατηρούν στην καθημερινότητα τους και μια δεύτερη – παράλληλη ζωή, θα δεχτούν πίεση γύρω στις 20/04, για να πάρουν μια οριστική απόφαση… τι θα κρατήσουν και τι θα παραμερίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης