ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/05 Σάββατο

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 14/05 Σαββάτο taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι μέσα στο αίμα σας. Αυτό σας κάνει να πεισμώνετε ακόμη περισσότερο για να κατακτήσετε τους δύσκολους ερωτικούς σας στόχους, όποιοι και αν είναι. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν θα κοντοσταθείτε σε μια περίπτωση ατόμου, που ήδη γνωρίζετε ότι είναι δεσμευμένο. Απλά έχετε κατά νου, ότι ο ανάδρομος στις τελευταίες του μέρες, είναι και πιο αποκαλυπτικός.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η επιθυμία σας για να προχωρήστε και να δεσμευτείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ίσως να βρει κάποια μικρά εμπόδια. Οι μέρες έχουν πολλά να σας φανερώσουν, και εσείς πρέπει να τα δείτε όλα εις βάθος. Οι Ταύροι που δεν περνάνε καλά στην αισθηματική τους ζωή, μπορούν να πάρουν τον χρόνο τους για να σκεφτούν πολύ πιο σοβαρά, τις επόμενες κινήσεις τους. Η καλή ψυχολογία θα έρθει και μέσα από καλές συναναστροφές!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είναι η εποχή που μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε και στην προσωπική και στην οικογενειακή σας ζωή. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών πάνω στο αέρινο ζώδιο σας, βοηθούν στο να εξομαλύνετε καταστάσεις και προσεχώς να βρείτε τις λύσεις. Επίσης είναι μια καλή εποχή για τους αδέσμευτους, να ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την εμφάνιση και το πνεύμα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Έχετε μια εσφαλμένη αντίληψη, για το συμβαίνει στην ερωτική σας πραγματικότητα. Για όλο αυτό σίγουρα ευθύνεται ο ρομαντικός και δύσκολος χαρακτήρας σας, που δεν τα παρατάει ποτέ. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, δίνουν τις ευκαιρίες για διάλογο και ουσιαστικές συναντήσεις. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι με πολλές παράλληλες καταστάσεις, θα βρεθούν σίγουρα εκτεθειμένοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Έχετε την στήριξη του ατόμου που αγαπάτε, και αυτό σας κάνει να μπορείτε να ξεπερνάτε τις αντιξοότητες τις καθημερινότητας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου που θα ταξιδέψουν προς τον σύντροφο τους, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχουν καλά νέα να τους περιμένουν. Εσείς οι ελεύθεροι Βασιλιάδες, εκμεταλλευτείτε την ερχόμενη εποχή των Διδύμων και τις καινούργιες και ενδιαφέρουσες επαφές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Πολλή σκέψη και ελάχιστη δράση, απαιτεί η εποχή με τον κυβερνήτη σας να μπλέκει τα πάντα και τους πάντες. Πολλά και αυτά που θα σας βρουν απροετοίμαστους μέσα στην σχέση σας, άρα προσοχή. Η εποχή προστάζει χαμηλούς τόνους και λίγα λόγια. Από τις 22/05 και ύστερα, όλα θα είναι πολύ πιο βατά και συγκεκριμένα. Δεν είστε και τα ζώδια που αφήνετε τίποτα στην τύχη του.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Έχετε με τους πάντες πολλά νεύρα και η συμπεριφορά σας, ίσως και να εκτρέπεστε υπερβολικά. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο με την Αφροδίτη δίπλα στον ανάδρομο πλανήτη των επικοινωνιών, να παρερμηνεύει τα πάντα. Σε αυτήν την φάση καλύτερα ασχοληθείτε με τα οικεία σας πρόσωπα, που χρειάζονται με διαφόρους τρόπους την προσοχή και την φροντίδα σας. Ιδανική η εποχή και για τους ελεύθερους, με παλιές γνωριμίες να έρχονται στο προσκήνιο, και να ζητούν κάτι περισσότερο και σε πιο άμεσους χρόνους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Μπλοκάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, και αυτό σας κάνει να έχετε έναν μόνιμο εκνευρισμό. Οι όψεις του Άρη με τον Κρόνο, ενοχλούν αυτήν την εποχή όλα τα υδάτινα ζώδια. Προσωπικές υποθέσεις που έχουν μείνει κάτω από το χαλί του χρόνου, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα αποζητήσουν λύσεις. Αυτό μπορεί να αφορά και παράλληλες σχέσεις, που δηλώνουν αδυναμία συνέχισης των κρυφών ρόλων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Έχετε μπλέξει οικονομικά – φίλους – οικογένεια και προσωπικά. Σίγουρα με δυο άσπονδους φίλους μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, μόνο μπερδέματα θα μπορούσατε να είχατε. Καλύτερα μη πείτε πολλά, αφήστε τους τρίτους να σας εκφράσουν, αυτά που αποζητούν από εσάς. Μέσα σε όλους αυτούς, μικρές διορθώσεις που πρέπει να κάνετε μέσα στον ερωτικό σας δεσμό – γάμο. Καλά τα νέα και από την πλευρά των χωρισμένων αλλά και των οικονομικών σας επενδύσεων – αγορών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Είναι σημαντικό μέχρι τις 25 – 05, να παραμείνετε οργανωμένοι πάνω στους στόχους σας. Είναι ένα βουνό από υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας αλλά και ταυτόχρονα, να κρατήσετε και τις ισορροπίες μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Αυτοί οι Αιγόκεροι που βιώνουν μια καινούργια γνωριμία – σχέση – έρωτα, θα πρέπει να μην δέχονται άκριτα οτιδήποτε τους σερβίρεται από την άλλη πλευρά. Οι μέρες και οι καιροί είναι πονηροί …και το ξέρετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Προσοχή στα νεύρα και τις εκρήξεις που θα δημιουργηθούν στα κοντινά σας περιβάλλοντα. Είσαστε από τους καλύτερους που μπορούν να αποσβέσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αλλά αυτήν την εποχή τα αστρολογικά δεδομένα είναι δύσκολα και σίγουρα όχι με το μέρος σας. Όσοι έχουν μπει σε διαδικασίες για να φύγουν οριστικά από σχέσεις – αισθήματα, μπορεί μέχρι το τέλος του μήνα Μαίου αν το ξανασκεφτούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Με μεγάλη και καλή διάθεση για ανατροπές και καθοριστικές αλλαγές, σας έρχεται η καινούργια εποχή των επικοινωνιών από τις 20/05. Είσαστε αποφασισμένοι να τα διορθώσετε όλα και πάνω από όλα την προσωπική σας ζωή, που ίσως τον τελευταίο καιρό την είχατε αφήσει σε δεύτερη μοίρα, ένεκα των οικονομικών και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων. Σίγουρα σε όλο αυτό, θα βρείτε συμμαχική δράση από τον άνθρωπο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.