ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/06 Τρίτη

anapodes-kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 14/06 Τρίτη taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Αλλάξτε την περίπλοκη νοοτροπία σας, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Είστε άκρως επηρεασμένοι από λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν και ίσως στο τώρα, αυτά να έχουν αναχαιτιστικό χαρακτήρα. Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για τον ερχόμενο μήνα. Αυτοί οι ελεύθεροι που μπροστά τους έχουν ταξίδια και διακοπές, θα χρειαστεί να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, καθώς θα τους εμφανιστούν πειρασμοί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Σε δοκιμασίες μπαίνει το μυαλό σας και το μόνο που ζητάτε, είναι να σας παρουσιαστεί πια η αλήθεια από τον σύντροφο σας. Τώρα που φεύγει και ο πλανήτης της αγάπης από τους Διδύμου σίγουρα, έχετε πιο καθαρή ματιά για το τώρα αλλά και για το τότε. Οι αισθηματικές σχέσεις που έχουν υποστεί πολλές αναταραχές, μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα δώσουν την τελική τους μάχη, για την αποκατάσταση των δεσμών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε στο κέντρο του αστρολογικού κόσμου. Όλοι αποζητούν την καλή σας παρέα και την ερωτική σας προσοχή. Αυτό θα πρέπει να το πολλαπλασιάσετε εσείς οι αδέσμευτοι, και να βρείτε αυτό το ιδιαίτερο άτομο που σας ταιριάζει. Όσοι ζουν συναισθηματικές καταστάσεις, με πολλά πάνω – κάτω, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου θα θελήσουν να τις τερματίσουν, δίνοντας διέξοδο σε νέες καταστάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, έχετε την πλανητική υποστήριξη για να βάλετε τα πάντα σε μια σειρά. Αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν σας χαροποιούν, αλλά και να προσεγγίσετε καινούργιο κόσμο που μπορεί να σας δώσει κάτι διαφορετικό. Όσοι εκ των Καρκίνων είναι σε κρυφές – παράλληλες σχέσεις, δεν θα αντέξουν να συνεχίσουν σε αυτό το επικίνδυνο μοτίβο ζωής
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Είσαστε σταθεροί στα θέλω σας και αυτό σας κάνει πολύ πιο αγαπητούς στον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι και τις 23 – 06, σας προσφέρουν και υλικές χαρές, έτσι ώστε αυτοί που έχουν σκέψεις για οικογένεια – δεσμεύσεις – συγκατοίκηση, θα το κάνουν πιο γρήγορα. Οι όψεις της Σελήνης με τον Άρη, προσφέρουν και στους χωρισμένους, ευκολίες για επικοινωνία και επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
Η αγάπη που εισπράττετε από τον σύντροφο σας θα γιγαντωθεί το επόμενο διάστημα, και θα σας φέρει όμως και σε διλήμματα για τα ερχόμενα κοινά σας βήματα. Αν τελικά δεν είστε έτοιμοι για κάτι περισσότερο, θα ήταν τίμιο να μιλήσετε και να πείτε αυτά που έχετε εσείς στο πρόγραμμα σας. Οι Παρθένοι που βιώνουν μοναχικότητα, έχουν τον Ερμή από τους Διδύμους, να τους διορθώνει την διάθεση και να τους φέρνει νέους έρωτες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτορας – Νο 04
Να είστε άκρως επιφυλακτικοί με αυτά που θα σας τάξουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Είσαστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι αποφάσεων, που σίγουρα δεν μπορούν να είναι λαθεμένες. Πάρτε τον χρόνο σας, και μετά την πανσέληνο του Ιουνίου, προβείτε σε ανακοινώσεις…. και όποιος αντέξει. Οι ελεύθεροι ας ετοιμαστούν για πολλές περιπέτειες, που θα τους κάνουν να ξεχάσουν το παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Ο Πολέμαρχος Άρης πάνω σας, δημιουργεί παρεξηγήσεις και εντάσεις με όλα τα κοντινά σας άτομα και περιβάλλοντα. Μαζέψτε όσο μπορείτε τα μαχητικά σας χαρακτηριστικά και μην κάνετε κάτι ακραίο, που θα πληγώσει. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, από Δίδυμο σε Καρκίνο, είναι ένα καταπληκτικό διάστημα που θα σας κάνει να σκεφτείτε με περισσότερη προσοχή και ωριμότητα, τι επιτέλους ζητάτε από τους άλλους,
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Η κίνηση του Ποσειδώνα σε ανάδρομη φορά, σας επηρεάζει άμεσα και πολύ θετικά. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο μυαλό σας, θα υπάρξει η σχετική νηνεμία έτσι ώστε να δείτε πια καθαρά, όλα αυτά τα περίεργα και τα στενάχωρα πολλές φορές που σας συμβαίνουν. Αν αυτό λέγεται φιλικό περιβάλλον, τότε τακτοποιήστε καλύτερα την σχέση, αν αυτό λέγεται οικογένεια, μιλήστε και δώστε τις λύσεις, αν λέγεται σύντροφος, οργανώστε τις διακοπές σας και όλα θα βελτιωθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η ερωτιάρα Αφροδίτη σας κλείνει το μάτι, από τον ρομαντικό Καρκίνο προσεχώς. Αυτό σας δίνει ένα πλεονέκτημα και μέχρι τις 25 / 06, για να λύστε τις διαφορές που έχετε μέσα σε συναισθηματικές σχέσεις και γάμους. Αυτοί που είναι μόνοι ή έχουν πρόσφατα βγει από μεγάλες σχέσεις, θα αισθανθούν την υποστήριξη από τα τρίτα περιβάλλοντα τους. Ανταποκριθείτε και εσείς στο ανάλογο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Αυτήν την εποχή δεν σας ταιριάζουν καθόλου οι συναισθηματισμοί. Έχετε απογοητευτεί και πικραθεί τόσο πολύ από τις υπόγειες συμπεριφορές των τρίτων, που είναι πια πρακτική σας επιθυμία να μείνετε μόνοι σας. Σε αυτό θα σας ενισχύσει και η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, που το μόνο σίγουρο, θα σας σπρώξει, προς το να ασχοληθείτε με το εαυτό σας και την προσωπική σας εξέλιξη. Ενισχυμένα και τα εργασιακά σας, που θα σας ικανοποιήσουν με την πορεία τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Έρχονται αλλαγές. Αυτό θα ξεκινήσει από τα οικονομικά σας και θα επεκταθεί και στην αισθηματική σας ζωή. Ευκαιρίες πολλές και μέσα από τρίτα περιβάλλοντα να υποστηρίζουν, προκύπτουν επανασυνδέσεις, μέσα σε αυτόν τον μήνα. Οι Ιχθείς που έχουν μπλεξίματα με πολλά – παράλληλα –πρόσωπα θα πρέπει να σκεφτούν εν τέλει, τι και ποιον θα κρατήσουν μέσα στην καρδιά τους. Σκεφτείτε – ζυγίστε και πάρτε την τελική σας απόφαση, πριν τελικά μείνετε μόνοι σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.