ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/04 Παρασκευή

taro-tsigganiki-katastrwsi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 15/04 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Δεν φαίνετε αυτήν την εποχή να καταφέρνετε τους στόχους σας. Ίσως η τακτική σας είναι λάθος, ίσως δεν είστε έτοιμοι και εσείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αισθηματικός σας κόσμος είναι σε φουρτούνα. Οι Κριοί που έχουν φύγει από σχέσεις, θα έχουν ειδήσεις – νεώτερα που θα δώσουν αφορμές και ελπίδες για επανασύνδεση. Προσοχή σε διπλές και τριπλές παράλληλες καταστάσεις, καθώς ο Ερμής στις μοίρες του Ταύρου, που βρίσκεται, έχει την τάση να αποκαλύπτει μυστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Δυσκολεύεστε, όπως πάντα άλλωστε, για να πάρετε αποφάσεις για την σχέση – δεσμό σας. Είσαστε κάτω από πολλή μεγάλη αστρολογική εύνοια και αυτό είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να το επωφεληθείτε. Οι Ταύροι που έχουν ήδη κάτι σοβαρό στην προσωπική τους ζωή, θα το δουν να τους πλησιάζει με διάθεση για κάτι περισσότερο και αμοιβαίο. Οι αδέσμευτοι μέσα στις γιορτές θα έχουν τύχη για καινούργιο έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Τόσο καιρό περιμένετε να κάνει κίνηση το άλλο πρόσωπο, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Αν τελικά αυτό δεν γίνει, μην χαλαρώσετε τους ρυθμούς της υπόλοιπης σας ζωής. Τα κοινωνικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι εδώ και ζητούν την παρουσία σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, που δεν επιθυμούν να μένουν μέσα σε δυσλειτουργικές σχέσεις, θα αποφασίσουν μέσα στις γιορτές να χωρίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Κοιτάτε τριγύρω και ψάχνετε αν βρείτε τις σας φταιει και η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Σίγουρα από αυτές τις σκέψεις μην αποκλείσετε και τον εαυτό σας. Η πανσέληνος που πλησιάζει, θα δώσει πολλές ευκαιρίες για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, και να γίνετε πιο σαφείς στις προτάσεις σας. Αν υπάρχουν ιστορίες που εμπεριέχουν τρίτα πρόσωπα, προσέξτε τις επικοινωνίες… κίνδυνος αποκαλύψεων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Λειτουργείστε προς όφελος της καρδιάς και της ισορροπίας σας. Σίγουρα αυτό που συντελείται στον Τοξότη, δεν αφήνει, κανέναν πύρινο ζώδιο ανεπηρέαστο. Δεν χρειάζεται να πιέσετε καταστάσεις και άτομα για να σας απαντήσουν. Αυτοί που θα ταξιδέψουν με σκοπό να γνωρίσουν κάποιον νέο άνθρωπο ή να αποσαφηνίσουν τις θέσεις τους, ας κρατήσουν μικρό καλάθι στα προσδοκώμενα… ίσως και να απογοητευτούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Δηλώσει επί δηλώσεων θα χρειαστεί να κάνετε τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες προκειμένου να μην αφήσετε τρίτους – σχόλια – γεγονότα να παρεισφρήσουν στην προσωπική σας ζωή.. που ήδη περνάει μεγάλες διακυμάνσεις… και στον ορίζονται υπάρχει ο ενεργός κίνδυνος του χωρισμού. Για αυτούς που είναι σε σκέψεις πρώιμες για νέο άτομο, καλό θα ήταν να περιμένουν μέχρι ο Άρης να κινηθεί στο επόμενο ζώδιο του Αιγόκερω. Τότε όλα θα είναι πολύ πιο συμβατά με την κρίση σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Απολαμβάνετε μια καταπληκτική περίοδο που θα σας δώσει μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, μια νέα γνωριμία ή έστω μια καλή – ποιοτική επανασύνδεση. Όλα τα άστρα συνηγορούν στο να έρθετε πιο κοντά με τις αληθινές και εσώτερες επιθυμίες σας. Όλοι οι Ζυγοί, που διατηρούν σοβαρή σχέση ή γάμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους αυτή την εποχή. Όσοι έχουν διπλή ερωτική ζωή, ας κάνουν ένα ξεκαθάρισμα, καθώς το βάρος είναι μεγάλο…. και ψυχικό!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η πίστη και η δυναμική που έχετε στον εαυτό σας, δίνει την ικανότητα να κυνηγήσετε τους στόχους σας, ακόμα και με τον κυβερνήτη σας να σας δημιουργεί αγκυλώσεις και καθυστερήσεις παντού. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.. οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις θα είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε, προκειμένου να βγάλετε στην επιφάνεια τα καλά κρυμμένα ψέματα, που σας έχουν βλάψει στο παρελθόν. Διατηρήστε το μέτρο παντού, και ιδίως στην διάθεση κριτικής και εγωισμού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δοκιμάστε να πλησιάσετε με ένα πιο σοβαρό και πειστικό τρόπο, τον άνθρωπο σας, που ήδη σας δείχνει ότι δεν μένει ικανοποιημένος από αυτό που του προσφέρετε εσείς. Ίσως εδώ να υπάρχει και μια δόση αλήθειας. Μέχρι την λήξη του μήνα του Κριού, οι βαριοί πλανήτες θα σας ευνοούν για να ανανεωθείτε πρώτα εσείς και σε αυτό να συμπεριλάβετε και τον άνθρωπο σας… που ήδη ανέχεται το δύσκολο του χαρακτήρα σας ιδίως με τόσα αστρολογικά φαινόμενα του τον επηρεάζουν! Ρίξτε πάντως, και λίγο νερό στο κρασί σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Μοναδικές οι μέρες μέχρι τις 20/-21/04, για την πλειοψηφία των Αιγόκερων, που βλέπουν σε πρακτικό επίπεδο την κοινωνική και την προσωπική τους ζωή, να ανθίζει και να τους κάνει να αισθάνονται πλήρεις και ασφαλείς. Όσοι έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο … θα χρειαστεί να έχουν τις κεραίες τους τεντωμένες.. καθώς τουλάχιστον 2 άτομα από το παρελθόν….θα ζητήσουν κάποια μορφή επανασύνδεσης. Αν και εσείς είστε ακόμα free τότε δώστε τον απαραίτητο χρόνο και χώρο, για να σας πείσουν και να σας κερδίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Από τώρα και τις επόμενες 1-2 μέρες… θα έχετε μοιραία ευκαιρία, να τελειώσετε μόνιμα με το άσχημο- πικρό παρελθόν σας. Οι άσχημες όψεις του Ουρανού με τον πολέμαρχο Άρη … θα είναι καθοριστικές, και θα Υδροχόου, που είναι σε μόνιμη – σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘τρίτες καταστάσεις’ για το επόμενο διάστημα που θα τους πολιορκήσουν σε ασφυκτικό βαθμό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Έχετε πια πεισθεί ότι δεν υπάρχει κανένας δρόμος πια επιστροφής και επανασύνδεσης. Αυτό είναι μέγα λάθος, και πόσο μάλλον με αυτές τις αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιό σας. Οι μέρες θα καλυτερέψουν και εσείς θα δεχτείτε προσκλήσεις για διάλογο. Όσοι Ιχθείς, αυτήν την εποχή είναι σε διπλή –τριπλή… ερωτική κατάσταση, θα μπορέσουν με ψυχραιμία να απομακρυνθούν, καθώς οι κίνδυνοι αποκαλύψεων έχουν πολλαπλασιαστεί. Τουλάχιστον πάρτε από τώρα τα μέτρα σας… για να μην στριμωχτείτε πιο μετά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.