ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/07 Σαββάτο Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/07 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Μπορεί να έχετε κάνει κάποια λάθη στο παρελθόν σας το ερωτικό, αυτό δεν σημαίνει, ότι θα πρέπει αυτά να σας κυνηγούν κάθε μέρα. Είναι στο δικό σας το χέρι έτσι ώστε να βάλετε κάπου και ένα μεγάλο στοπ. Από την μεριά των εν σχέση, θα γίνουν μέσα στις ερχόμενες ημέρες κάποιες πιο αναλυτικές – σοβαρές συζητήσεις για διακοπές – δεσμεύσεις και κοινοποίηση … στα γύρω συγγενικά περιβάλλοντα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Μπορεί η ψυχολογία σας, να είναι πεσμένη αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό. Από το Σαβ / Κο και μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, θα έχετε αρκετές πρακτικές αλλαγές, που θα σας κάνουν να έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Αυτό σε κάποιους θα είναι … η επανένωση τους, με το άτομο που αγαπούν, μια καλή είδηση από τα επαγγελματικά … αλλά και μια καλύτερη οικονομική κατάσταση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Μην λέτε τίποτα και σε κανέναν. Όλα αυτές τις ημέρες είναι ρευστά και το μόνο που χρειάζεται, είναι απλά να ακούτε τις προθέσεις και τις άμεσες προθέσεις των άλλων προς εσάς. Δεν είναι εποχές και πάλι για πειραματισμούς και λάθος κινήσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία, να περάσετε τις θέσεις σας, αλλά και να διορθώσετε ότι χρειάζεται.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Αφήστε τους τρίτους εκτός της σχέσης σας. Δεν σας χρειάζονται εσάς τρίτες γνώμες και συμβουλές. Εσείς σίγουρα ξέρετε, τι έχει πάει λάθος, και πώς μπορείτε πια να φέρετε τα πράματα στην ισορροπία τους. Αυτό είναι και κάτι που το αποζητά και ο άνθρωπος σας. Οι εργένηδες και οι μόνοι, θα δεχτούν έντονες πολιορκίες μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο, που θα τους τραβήξουν την δύσκολη τους προσοχή. Και το χρήμα, από πιο παλιές ιστορίες – αγοραπωλησία / νομική υπόθεση-, θα σας έρθει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Κάποιον έχετε ξεχάσει στο παρελθόν σας, και λίαν συντόμως θα σας έρθει, και θα σας κάνει παράπονα για την τόσο μεγάλη σας απουσία. Μπορεί να είχατε καταπιαστεί με τα οικονομικά – εργασιακά σας, και κάπου εκεί να χάθηκε η επαφή. Σίγουρα, αν αυτό το άτομο σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βάλετε και πάλι το ερωτικό στοιχείο στο μεταξύ σας. Ευχάριστες ανακοινώσεις, από τα εργασιακά σας πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση καθώς… ο άνθρωπος σας, δείχνει να θέλει να κάνει μόνος τους διακοπές, να φύγει από την κοινή σας πορεία για λίγο. Όλα αυτά λοιπόν… είναι δείχτες που φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στον δεσμό σας. Μιλήστε και θα δείτε τι πρέπει να γίνει. Επίσης, σαν πολυεπίπεδο ζώδιο, που είστε, δεν πρόκειται να κρατήσετε κανέναν με το ζόρι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο