ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/08 Δευτέρα

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 15/08 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Τα φρου-φρου και τα πολλά λόγια, δεν είναι σίγουρα για εσάς και τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Αν δεν κάνετε τώρα την παρέμβαση σας, που τα άστρα είναι με το μέρος σας, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέζετε για να έρθουν οι καταστάσεις όπως θέλετε και στους χρόνους που σας βολεύουν. Μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν… ξανά!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Η τολμηρή σας σκέψη θα σας βάλει σε μπελάδες. Η θέση του κυβερνήτη σας – της ερωτικής και αισθησιακής Αφροδίτης – ευνοεί πολύ όλα τα ζώδια της γης και στο κάθε τι που επιθυμούν. Αυτό όμως σε ένα βήμα πιο κάτω, μπορεί να επιφέρει σοβαρά προβλήματα, μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους. Σίγουρα είναι πολλά τα απωθημένα του ζωδίου σας, μετά από ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα αναποδιών και εμποδίων. Για τους ελεύθερους τα πράματα είναι ιδανικά, καθώς πολλά ευχάριστα πρόσωπα θα εμφανιστούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είστε μέσα σε όλα αυτή την καλή και καλοκαιρινή εποχή, αλλά η καρδιά σας παραμένει άδεια και μοναχή. Ανήκετε στα αρσενικά ζώδια, άρα όλα θα πρέπει σίγουρα να περάσουν από τα ικανά χέρια σας. Στην προσωπική σας ζωή, αν κάνετε κάτι παραπάνω στο τώρα, ίσως προκληθεί ένταση και τα πράματα να φτάσουν στα άκρα. Από τις 23 – 08 και μετά, θα δείτε τις πρακτικές αλλαγές. Μέχρι τότε διπλωματία… και αντηλιακό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το να καλύπτετε μόνο τις βασικές σας ανάγκες μέσα σε μια σχέση, σίγουρα δεν είναι αυτό που ονειρευτήκατε για εσάς. Από τη νέα εβδομάδα και σίγουρα πριν εισέλθει το Φθινόπωρο, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, για να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τα σημεία εκείνα που πρέπει να βελτιωθούν. Το μόνο βέβαιο ότι τα αστρολογικά είναι συμμαχικά. Άρα κινητοποιηθείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Κάποιοι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τον ειρμό των περίπλοκων σκέψεων σας. Αυτό είναι κάτι που σας κάνει σίγουρα ξεχωριστούς από όλους τους άλλους, αλλά και πιο γοητευτικούς. Η επαφή σας με καινούργιο κόσμο μετά την πανσέληνο θα φέρει και έναν καινούργιο – δυνατό έρωτα, για αυτούς που πραγματικά πια ξέρουν τι θέλουν. Όσοι έχουν περάσει από χωρισμό, θα επιταχύνουν τις διαδικασίες για την επανασύνδεση. Αυτό θα γίνει και από την άλλη πλευρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Υπάρχει μια διάχυτη υπερβολή λόγων και υποσχέσεων γύρω σας. Αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σας ενθουσιάζει, αλλά αντιθέτως να σας προβληματίζει, καθώς η εμπειρία σας έχει δείξει ότι τελικά τίποτα δεν υπάρχει σαν κέρδος… και ιδίως σε συναισθηματικές υποθέσεις. Από τους Παρθένους που έχουν χωρίσει, οι πιο τυχεροί θα είναι αυτοί που θα κάνουν μια κίνηση επαναπροσέγγισης. Θα βρουν τις πόρτες ανοιχτές!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Έχετε βάλει φρένο σε όλους αυτούς που ανήκουν στο παρελθόν σας και τώρα επιθυμούν να σας ξαναπλησιάσουν. Είστε από τα πιο αυστηρά ζωδια σε τέτοια θέματα. Η μοναξιά με πλήρη συνείδηση, είναι αποδεκτή. Η καρδιά σας αποζητά άτομα τα οποία να είναι ταιριαστά με τα δικά σας δεδομένα. Άρα δεν χρειάζεται να κάνετε βήματα πίσω, απλά και μόνο για να γίνεστε αρεστοί. Οι μέρες πάντως και τα αστρολογικά, σας ευνοούν ιδιαίτερα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Θα δείτε πολλά ερωτικά – συναισθηματικά θέματα να προοδεύουν γοργά. Αυτό είναι κάτι που το έχετε καταφέρει εσείς, αλλά και οι πολύμηνες προσπάθειες σας. Μπορεί να είναι ο απεγκλωβισμός από ένα δύσκολο διαζύγιο, ένας έρωτας που θα ξαναγυρίσει, μια πρόταση που περιμένατε από τον άνθρωπο σας. Μέσα σε όλα αυτά, βάλτε και την επιτυχία που σας έρθει ξαφνικά από τα οικονομικά σας δεδομένα – εργασία. Ακόμη περισσότερα και για τους ελεύθερους και χωρισμένους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Υπάρχουν πολλά κρυφά ζητήματα που σας απασχολούν έντονα, αλλά ακόμη δεν είστε έτοιμοι ψυχολογικά για να τα χειριστείτε. Δεν χρειάζεται να πιέζετε το μυαλό σας. Αφού περάσει και το φαινόμενο της πανσελήνου, τότε θα μπορέσετε και εσείς να λύσετε τη γλώσσα σας. Οι σχέσεις που είναι με χιλιομετρικές αποστάσεις, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν τους τρόπους που θα συνεχίσουν την πορεία τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Πολλά αυτά που θα σας αποκαλυφθούν. Εδώ και καιρό ψάχνετε απαντήσεις, σε θέματα που σας προβληματίζουν μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που είναι σε παράλληλες διαδρομές, ίσως και να τους προταθεί χωρισμός, ή έστω μια μερική χρονική απομάκρυνση για περαιτέρω σκέψη και αποφάσεις. Όλοι όσοι είναι αυτή την εποχή ελεύθεροι, θα προσεγγιστούν από ποιοτικά άτομα που θα θελήσουν κάτι περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 1
Η ξέγνοιαστη κοινωνική σας ζωή καλά κρατεί. Αυτό το Καλοκαίρι εξελίσσεται πολύ καλύτερα από ότι το είχατε σχεδιάσει. Από την πανσέληνο και μετά, το μόνο βέβαιο είναι ότι την αντίστοιχη πορεία θα δείτε και στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι είναι σε σοβαρές δεσμεύσεις, θα ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα αναζωογονηθούν μέσα από κοινές – ευχάριστες δραστηριότητες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Αφιερώνετε πολύ χρόνο στην εργασία σας, και έχετε αφήσει άλλους τομείς της καθημερινότητας σας εκτός. Αυτό ως αποτέλεσμα, θα σας φέρει γκρίνια από τον σύντροφο σας. Οι μέρες τώρα είναι οι καλύτερες αστρολογικές του Καλοκαιριού, μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ξαναβρείτε τους καλούς σας ρυθμούς. Για τους εργένηδες, από τις 22 – 08 θα υπάρξουν αλλαγές, μέσα από καινούργιες γνωριμίες που θα τους ταξιδέψουν και πάλι στον έρωτα!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.