ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/09 Παρασκευή Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/09 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Οι στιγμές που έρχονται, θα σας δικαιώσουν σε κάθε επίπεδο. Ο άνθρωπος σας, έχει όνειρα για αυτά που είχατε χτίσει το Καλοκαίρι. Είστε, από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα δουν όλους τους τομείς της ζωής σας, να ενεργοποιούνται. Οικονομικές υποθέσεις … που είχαν μπλοκαριστεί, θα σας αποδώσουν αυτά που πραγματικά περιμένατε. Νέοι και πικάντικοι έρωτες θα ξεπροβάλλουν για τους εργένηδες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που χρίζουν της άμεση προσοχής σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να ξεκινήσει από την αισθηματική σας ζωή, που μάλλον λόγω πολλών τρίτων υποθέσεων, την είχατε αφήσει στην άκρη. Πάντως ο άνθρωπος σας, έχει την διάθεση να σας απλώσει το χέρι, σε ότι και να ζητήσετε. Πολλά και τα νέα φλερτ και επαφές για τους μοναχικούς του ζωδίου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αγωνία, πίκρα και κοιτάτε συνεχώς το παρελθόν. Αυτό … μάλλον σας έχει γίνει εμμονή, είναι μια πληγή που πρέπει να κλείσετε. Δεν είστε οι μόνοι που χωρίσατε, αλλά η ζωή είναι παρούσας, και μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σας φέρει στο μονοπάτι σας, νέους έρωτες που σίγουρα … δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Βγείτε από τα καθιερωμένα σας καλούπια … και μιλήστε πιο ξεκάθαρα, στον άνθρωπο που αγαπάτε, και θα δείτε ότι η αλλαγή που τόσο καιρό πασχίζετε με λάθος τρόπους, θα γίνει πραγματικότητα. Υπάρχουν πολλοί από το ζώδιο σας, που αυτήν την εποχή έχουν πιαστεί ανάμεσα σε δύο έρωτες. Αυτό σαν κατάσταση σε λίγο καιρό, θα αρχίσει να σας πιέζει για να ξεκαθαρίσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Όλα τα περίεργα πραγματικά, έχουν συμβεί σε εσάς, αυτό το διάστημα, και σίγουρα σας έχουν κάνει να ανεβάσετε στροφές. Οι σχέσεις που δεν έχουν πια κάτι να σας προσφέρουν, σίγουρα μέσα στον μήνα, θα λήξουν και θα απελευθερώσουν τα ταίρια, για άλλη καινούργια κατάσταση. Αυτοί που έχουν χαθεί μέσα σε φλερτ και έρωτες, θα κρατήσουν πια … μόνο ότι τους ταιριάζει. Χρήμα και φήμη έρχεται άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Έχετε πει πολλά… και έχετε κάνει ελάχιστα. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράπονο που έχει ο άνθρωπος σας. Σίγουρα οι προτάσεις που θα σας κάνει, μέσα στον τρέχοντα μήνα θα σας εκπλήξουν, και ίσως και να σας ενεργοποιήσουν πια. Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους … αλλά με δική τους θέληση, ίσως και να βρεθούν ανάμεσα σε φρέσκα ερωτικά διλήμματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.