ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/04 Σάββατο

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 16/04 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχετε θωρακιστεί πίσω από την άγρια και επιθετική συμπεριφορά σας. Μπορεί όλο αυτό να είναι αποτέλεσμα μια ερωτικής απογοήτευσης ή ενός αδιέξοδου έρωτα. Μην χάνετε την δυνατή πίστη σας. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι πια με το μέρος σας. Δεν χρειάζεται να πράξετε και να δώσετε λύσεις άμεσα. Αφήστε τις μέρες των εορτών, να περάσουν και μετά σκέφτεστε τα βήματα σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Χαρακτηρίζεστε από ατολμία και έλλειψη πρωτοβουλιών. Αυτό σίγουρα δεν σας εκφράζει σαν ζώδιο. Τώρα που ο Ήλιος είναι οριακά πριν έρθει στον οίκο σας, μπορείτε να σκεφτείτε πολύ σοβαρά για τι επιθυμείτε να κάνετε με την προσωπική σας ζωή. Οι περισσότεροι Ταύροι δεν μένουν ικανοποιημένοι από την πορεία της προσωπικής του ζωής, άρα είναι όλα κοντά στο να εκκαθαριστούν. Μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε στα εργασιακά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είναι αδύνατον να επικοινωνήσετε καλώς με τους τριγύρω. Όλη αυτή η έντονη κινητικότητα στους πλανήτες, σίγουρα έχει αποσυντονίσει όλους τους αέρηδες. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ακουμπάνε στο άσχημο παρελθόν, και σίγουρα μην επιδιώξετε να δείτε άτομα, σε κάποιες στιγμές συναισθηματικής αδυναμίας. Αυτοί που είναι προσανατολισμένοι σε γάμο – συγκατοίκηση – οικογένεια, ας το σκεφτούν και δεύτερη φορά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι συναισθηματικές επικοινωνίες έχουν γίνει πλέον κουραστικές και οι σκέψεις είναι πια μπλεγμένες. Σίγουρα δεν υπάρχει ερωτισμός πια μέσα στην σχέση σας….αλλά και ούτε έχετε εντοπίσει το τι ακριβώς φταιει. Αυτό όμως πρακτικά στεναχωρεί ή και να ξενίζει το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του μεσαίου 10ημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν ψυχραιμία και να προχωρήσουν σε σοβαρούς διάλογους για το από κοινού μέλλον τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Η ερωτική και κατ’ επέκταση σεξουαλική προσοχή σας είναι ‘ κολλημένη ‘ στο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε προσπαθήσει να επιδιώξετε από τις σκέψεις και τις όποιες αναμνήσεις. Αν υπάρχει ακόμα κάτι που σας προβληματίσει ….τότε μην χάνετε τον χρόνο σας…..και μιλήστε τώρα στο σχετικό άτομο. Οι ελεύθεροι Βασιλιάδες, του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν γνωριμίες που θα τους βάλουν και πάλι σε ιδιαίτερες σκέψεις αγάπης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Έχετε χάσει τον ειρμό σας και την κοινή λογική. Τα ερωτικά ‘’νυχτοπερπατήματα΄΄ σας, ….σας έχουν βάλει σε μια πορεία χωρίς σημεία αναφοράς. Παρερμηνεύετε τις συμπεριφορές των τρίτων ανθρώπων … καλύτερα ρωτήστε τους. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Ταύρο ή Αιγόκερω … θα έχουν σύντομα επικοινωνίες από άτομο ξεχασμένο στο παρελθόν τους, και που επιθυμεί την αναθέρμανση των συναισθημάτων…χωρίς όμως αυτό να είναι και εύκολο πλέον, λόγω τρίτων δεσμεύσεων και από τις δύο πλευρές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι Ζυγοί, είναι τα ευνοημένα ζώδια αυτών των τελευταίων ημερών, καθώς όλα τα άστρα είναι σύμμαχοι τους. Η ερωτική ζωή των εκπροσώπων του 1ου δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και πιθανόν μέσα στον Μάιο να υπάρξουν δεσμευτικές προτάσεις. Αυτοί, που έχουν ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες με τρίτα άτομα, και ιδίως μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο, θα πρέπει να γίνουν πιο προσεχτικοί στα λόγια τους, καθώς πολλά τα άσχημα που πιθανόν να ανακύψουν το προσεχές διάστημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Έχετε πέσει σε επικοινωνιακά λάθη και σε υπερβολές με τον σύντροφο σας. Οι έντονες όψεις του Πλούτωνα με τον Άρη από τον διπλανό Τοξότη, σας κάνουν … να επιθυμείτε να ξεφεύγετε από τις από αυτές τις προβληματικές καταστάσεις άμεσα. Αυτό οφείλετε, σαφέστατα στην πολλή μεγάλη πίεση που έχετε δεχτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Για όσους έχουν σοβαρή σχέση αν κάτι πια δεν τους ενθουσιάζει ή δεν τους ευχαριστεί καλύτερα, ας απομακρυνθούν από αυτό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η καλή ψυχολογία σας θα συμπαρασύρει και άλλο κόσμο. Η θέση του Ερμή και της Σελήνης…. και για τις προσεχείς 1-3 ημέρες, στις συγκεκριμένες μοίρες των ανάλογων ζωδίων, θα σας φέρει μπροστά σε ερωτικές προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν με ευχάριστο τρόπο. Οι γεννημένοι Τοξότες, με Κρόνο σε πρώτο ή ενδέκατο οίκο, θα ρωτηθούν από πρόσωπο του παρελθόντος τους για κάποιες εκκρεμότητες του τότε. Πολλές και οι καλές διαθέσεις από άτομα του φιλικού και εργασιακού σας περιβάλλοντος…. που επιθυμούν να σας γνωρίσουν σε πιο ιδιαίτερο βαθμό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Έχετε πεισθεί ότι δεν υπάρχει κανένας δρόμος πια επιστροφής και επανασύνδεσης. Αυτό είναι λάθος, και πόσο μάλλον με αυτές τις αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιό σας. Οι μέρες θα καλυτερέψουν και εσείς θα δεχτείτε προσκλήσεις για διάλογο. Όσοι Αιγόκεροι, αυτήν την εποχή είναι σε διπλή ερωτική κατάσταση, θα μπορέσουν με ψυχραιμία να απομακρυνθούν από την μία, καθώς οι κίνδυνοι αποκαλύψεων έχουν πολλαπλασιαστεί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Για έναν μοιραίο λόγο, όλα τα άστρα και οι Δεσμοί της Σελήνης είναι συμμαχικά γύρω από όλους εσάς τους Υδροχόους. Καινούργιες γνωριμίες αλλά και παλιότερες που οδεύουν προς τα την εκκαθάριση. Για τις επόμενες ημέρες…. όλα θα κινούνται θετικά γύρω από εσάς….και ένας έρωτας στα μελλοντικά βήματα σας…. για όσους είναι μόνοι.. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν ώριμες συζητήσεις με το έτερο σας ήμισυ, και να προσδιορίσουν το κατά που θα οδηγήσετε τη σχέση σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Από τώρα και τις επόμενες 1-2 ημέρες… θα έχετε μια και αποκλειστική ευκαιρία, να τελειώσετε μόνιμα με το άσχημο- άτυχο παρελθόν σας, και να προχωρήσετε ελεύθεροι πια. Από αυτόν μήνα του Κριού, οι όψεις του Ουρανού με τον επιθετικό Άρη… θα είναι αρκετά πιο θετικές, και θα καταφέρετε να κάνετε εκκαθαρίσεις σε οτιδήποτε σας έχει κουράσει. Για τους Ιχθείς, που είναι σε μόνιμη – σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘τρίτες καταστάσεις’ για το επόμενο διάστημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.