ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/05 Δευτέρα

taro-troxos-tixis

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 16/05 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Ανήκετε στα ζώδια που δεν δέχονται την απάντηση του Όχι. Το πιο πιθανόν είναι να ζορίσετε τις καταστάσεις, και να έχετε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι κινήσεις και οι όψεις των πλανητών, δεν είναι καθόλου με το μέρος σας, άρα να είστε διπλά πιο προσεχτικοί. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, έχουν περισσότερες ευκαιρίες, μέσα από διάλογο να φρενάρουν την πορεία, ενός επικείμενου χωρισμού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Οι μέρες οι τελευταίες με τον Ήλιο στον οίκο σας, ίσως είναι και οι καλύτερες και οι πιο γόνιμες για να μπορέσετε να λύσετε τις όποιες διαφορές, έχετε με τον άνθρωπο σας. Συγχρόνως με αυτό, μην παραμελείτε και τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχετε σαν άτομα. Από την ζωδιακή σας φύση, είστε δοτικοί, αλλά μην το παρακάνετε, θα αδειάσουν οι μπαταρίες σας. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, ας αφήσουν επί του παρόντος, το κυνήγι του νέου έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Κρυφοχαμογελάτε, και το λόγο τον ξέρετε μόνο εσείς. Πολλά από αυτά που είχατε ζητήσει και σε προσωπικό και σε οικονομικό επίπεδο, τα έχετε δει ήδη να πραγματοποιούνται. Σε λίγες ημέρες το φωτεινότερο Αστέρι του πλανητικού συστήματος, θα είναι μόνο επάνω σας, άρα να έχετε και την προσοχή σας στραμμένη προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς θα γίνετε στόχος για νέες αγάπες, αλλά και προσπάθειες για μόνιμη επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχετε πολλά να κάνετε και άλλα τόσα να πείτε. Αυτό θα υποστηριχτεί θερμά στις 21 / 05, με την πανσέληνο, να ολοκληρώνει τις μεγάλες προσπάθειες σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είναι και οι πιο τυχεροί, που θα διαπιστώσουν άμεση και θετική ανταπόκριση, από τον άνθρωπο τους. Όσοι έχουν σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο, ίσως να ανακαλύψουν αλήθειες, που θα τους πληγώσουν. Αυτό άλλωστε σας συμβαίνει συχνά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Παρατηρείτε με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις του συντρόφου σας, ή του νέου ατόμου, που υπάρχει στην ζωή σας. Όλα είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σας. Οι τελευταίες ερωτικές αποτυχίες και αναποδιές που σας έτυχαν, σας έχουν κάνει να είστε σε μια εγρήγορση, πρώτα από όλα, για να προστατεύετε την καρδιά σας, και μετά να κάνετε τις σωστές επιλογές. Αυτοί που έχουν χωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες, θα έχουν νέα, μέσα από κοινό τους πρόσωπο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η στάση αναμονής που κρατάτε προς το άτομο που αγαπάει η καρδιά σας, το πιο πιθανόν είναι να σας αφήσει μόνους. Οι λάθος επιλογές του παρελθόντος, σας κάνουν και φοβάστε οτιδήποτε καινούργιο. Από την πανσέληνο του μήνα αυτού, και μετά, όλα στην ψυχολογία σας θα ανατραπούν, και θα δράσετε πια με γνώμονα Εσάς. Αυτοί που έχουν βρει κάτι καινούργιο στην ζωή τους, θα το δουν να ανθίζει με απίστευτους ρυθμούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Λίγες ακόμη δυσκολίες, και βγήκατε από το πηγάδι. Οι μέρες από τις αρχές του μήνα, σας έβαλαν σε σοβαρές σκέψεις, για το αν μπορείτε τελικά να διατηρήσετε σχέσεις και μακροχρόνιους δεσμούς, που έχουν χάσει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια τους. Είναι μια περίοδος αρκετών αλλαγών, και τερματισμού προβληματικών καταστάσεων, που σας κρατάνε δέσμιους σε ένα παρόν που δεν σας ταιριάζει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Σκέψεις, προτάσεις και όχι μόνο περιλαμβάνει η κινητοποίηση του συντρόφου σας, για να ξαναζεστάνει το κλίμα και την καρδιά σας. Οι μέρες που κυλούν μέχρι την λήξη του μήνα του Ταύρου, θα σας βάλουν σε σοβαρά διλήμματα, για τις τελικές σας αποφάσεις. Επίσης, όσοι Σκορπιοί, έχουν κλασσικά μπλεξίματα, με δύο και τρεις καταστάσεις, θα πρέπει να προετοιμαστούν για ανακατατάξεις, και όχι με τον εύκολο τρόπο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Είσαστε έτοιμοι … για το μεγάλο άλμα. Όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι, είναι με το μέρος σας, και σας αποδίδει τις ευκαιρίες, που τόσο καιρό ψάχνατε, για να ολοκληρώσετε στόχους ζωής. Είτε αυτό αφορά, την προσωπική σας ζωή, είτε σπουδές, είτε οικονομικές επενδύσεις. Το τέλος της Άνοιξης, σας βρίσκει στα καλύτερα σας. Ελπίδες θα υπάρξουν και για τους Τοξότες, που έχουν χωρίσει, ίσως και εδώ και πολύ καιρό, και τώρα αισθάνονται έτοιμοι, να κάνουν ένα βήμα προς την επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Οι επικοινωνίες είναι στο φόρτε τους. Εσείς μην κρατηθείτε μόνο από αυτό. Δείτε και τις πράξεις που θα συνοδέψουν του λόγους. Νέες αγάπες, που για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν, θα έχουν τις ευκαιρίες τους, μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να ξαναπροσπαθήσουν. Μαντάτα καλά, θα έχουν και όσοι Αιγόκεροι, είναι σε σχέση με απόσταση. Έχουν λίαν συντόμως επισκέψεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Τελείως διαφορετική τροπή, έχουν πάρει τα πράματα στην προσωπική σας ζωή. Πολύς κόσμος που μπλέχτηκε και σίγουρα σας αναστάτωσε. Οι όψεις του Ουρανού με την Αφροδίτη, σας έκαναν να αφεθείτε για ένα χρονικό διάστημα, και τώρα έχετε χάσει τον έλεγχο. Κάντε την τελευταία προσπάθεια σας, άλλωστε φημίζεστε για το διπλωματικό και ακέραιο λόγο σας. Τα υπόλοιπα είναι η προσπάθεια του άλλου!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Ψαράκια, είστε σε μέρες που όλον το σύμπαν σας χαμογελά και σας δείχνει του σωστούς δρόμους, που πρέπει να πάρετε, για να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς σας. Μην δοκιμάσετε αυτήν την περίοδο εναλλακτικές, που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Όσοι είναι μόνοι, ας ασχοληθούν με τις καλές τους παρέες και τις δημόσιες σχέσεις που πολλαπλασιάζονται. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, ίσως παρουσιαστεί και ένας καινούργιος έρωτας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.