ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/06 Πέμπτη

taro-apistia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 16/06 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 10
Είσαστε υπερκινητικοί σε όλα σας. Και το ξέρετε! Αυτό ίσως και να τραβάει κάποιες ματιές επάνω σας, αλλά και σε αυτό είσαστε συνηθισμένοι. Καλύτερα κρατήστε, αν μπορείτε, ένα χαμηλό προφίλ, και ψάξτε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και άτομα. Αυτοί που έχουν ερωτικά μπλεξίματα με άτομα μέσα στην εργασία τους, θα πρέπει να μιλήσουν, και μακριά από τα τρίτα μάτια, και να λύσουν τις διαφορές τους. Η αστρολογική περίοδος πάντως δεν υποστηρίζει αρκετά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό μπορεί και να σημαίνει να μετοίκηση σε μια άλλη πόλη. Πριν πάρετε αυτές τις καταλυτικές αποφάσεις, δείτε τις πρακτικές σας δυνάμεις και μην υποθέτετε. Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας, από την νέα του θέση, σας δίνουν πολλές ευκαιρίες – προσφορές – διλήμματα. Μόνο προσέξτε μην κάνετε αυτή την κίνηση, ένεκα κάποιου αιφνίδιου έρωτα, σίγουρα θα ήταν μεγάλο λάθος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Δυσκολίες και τρεξίματα σας φέρνει μπροστά σας η καινούργια αστρολογική κατάσταση, του κυβερνήτη σας. Αυτό θα διαρκέσει λίγο ακόμη, αλλά σε αυτό το διάστημα μπορείτε να λύσετε οτιδήποτε σας έχει προβληματίσει όλο το προηγούμενο διάστημα, θα αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Σχέσεις και συναισθήματα θα φιλτραριστούν και θα μείνει, στην ζωή σας μόνο, ότι μπορεί να σας πείσει και επί μακρόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Οι επικοινωνίες είναι αυτές μόνο που μπορούν να σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Οι εντάσεις και οι ακρότητες σίγουρα ένα υδάτινο ζώδιο, δεν το οδηγούν πουθενά. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι με το παρελθόν ακόμη και με το παρόν, δεν θα καταφέρουν για πολύ ακόμη να συνεχίσουν έτσι. Αυτοί που είναι μόνοι και επιθυμούν μια νέα συντροφιά, θα την έχουν μέσα στον Ιούλιο… υπομονή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Θα πρέπει να γίνετε πιο δραστήριοι και να μην περιμένετε τους άλλους, να σας φέρουν τις έτοιμες λύσεις. Οι σχέσεις που είναι με πολλά σκαμπανεβάσματα, θα βρουν τελικά την ισορροπία τους. Τα σχέδια σας μπορούν να συμπεριλάβουν και τις καλοκαιρινές σας διακοπές, που είναι και ένα σοβαρό κίνητρο για την μεταξύ σας σχέση. Οι αδέσμευτοι ένα βήμα είναι μόνο, πριν την επανασύνδεση με το παρελθόν τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Συζητήσεις και επικοινωνίες είναι στο μενού των ημερών. Το Καλοκαίρι απλώνεται μπροστά σας και εσείς έχετε ήδη οργανώσει αυτά που επιθυμείτε. Όσοι είναι σε σχέση, θα θελήσουν υπό τις κατάλληλες συνθήκες να κάνουν το βήμα προς κάτι περισσότερο. Οι Βασιλιάδες που είναι μόνοι τους, πριν ακόμη έρθει ο Ήλιος, στον οίκο τους, θα έχουν βρει τον άνθρωπο που θα γίνει ο μόνιμος ερωτικός τους σύντροφος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Αντιμετωπίζετε καταστάσεις που σας στεναχωρούν. Αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και στο τώρα πια, σας έχει κουράσει. Από τις πρώτες ημέρες του Καρκίνου, που τα αστρολογικά σας ευνοούν θα δείτε τον σύντροφο σας να έρχεται πιο κοντά σας και να ζητά να βρείτε τις κοινές λύσεις. Όσοι Ζυγοί είναι μπλεγμένοι με διπλές καταστάσεις ή έχουν έρωτα κρυφό μέσα σε εργασιακούς χώρους, θα προβούν σε ξεκαθαρίσματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Επιστρέφουν οι ευθύνες. Έχετε αφήσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκκρεμείς υποθέσεις και στα οικονομικά σας και στα αισθηματικά σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα, που επηρεάζει όλα τα υδάτινα ζώδια, θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας, και πάρτε το εδώ και τώρα, τις τελικές σας αποφάσεις. Τίποτε που δεν σας εκπροσωπεί, δεν μπορεί να παραμείνει στην ζωή σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είναι μια πολλή σημαντική περίοδος, που θα δείτε τους δρόμους των αισθηματικών σας να ανοίγουν και να σας παρουσιάζουν επιτέλους τις λύσεις σε όλες αυτές τις αγκυλώσεις. Γάμοι και σχέσεις, που είχαν παραμείνει σε στάση, τώρα…. και ιδιαίτερα τον Ιούλιο, θα ξαναβρούν τους ρυθμούς τους. Δεσμοί και αισθήματα που δεν ήταν ξεκαθαρισμένα, με την βοήθεια των όψεων του Ερμή προς τον οίκο σας, θα ενεργοποιηθούν και θα αποδώσουν τα καλύτερα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Μια ευχάριστη πινελιά θα προστεθεί στις μοναχικές ζωές των ελεύθερων Αιγόκερων. Οι μέρες μέχρι να αλλάξει ο μήνας, θα προσφέρει πολλά διλήμματα που μπορούν να ταρακουνήσουν αυτά τα δύσκολα ζώδια. Όσοι έχουν σχέση που μεσολαβεί μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, θα θελήσουν πια να βρουν τους τρόπους, για να είναι κοντά και σαν φυσική παρουσία μόνιμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ο πλανήτης των επικοινωνιών είναι υπέρ σας. Σας δίνεται τώρα και μέχρι την πανσέληνο του μήνα, η ευκαιρία να λύσετε παρεξηγήσεις και θα προχωρήσετε την αισθηματική σας ζωή, σε κάτι καλύτερο. Οι μοναχικοί του ζωδίου, πριν λήξει ο μήνας, θα έχουν αρκετούς πειρασμούς, που όλο και κάτι θα τους τραβήξει το δύσκολο ενδιαφέρον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Είσαστε άκρως προβληματισμένοι πάνω σε όλα αυτά που βλέπετε, να μην εξελίσσονται – ολοκληρώνονται, όπως τα είχατε μέσα στο μυαλό σας. Σε όλο αυτό μπορεί να φταίτε και εσείς που με την υπομονή σας δείχνετε ένα πρόσωπο δεδομένο στον σύντροφο σας. Οι μέρες που απομένουν μέχρι να φύγει ο Ερμής από τους Διδύμους, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για συντονισμό σκέψεων και δράσεων. Ακόμη και οι αδέσμευτοι θα έχουν φλέρτ να τους περικυκλώνουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

xartomanteia