ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/06 Παρασκευή

kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 17/06 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Δεν ελέγχετε ακόμη τις καταστάσεις. Οι μέρες είναι αστρολογικά πάρα πολύ δύσκολες, και το μόνο που μπορεί κάποιος σαν εσάς, να κάνει … είναι να παραμείνει αμέτοχος στα πάντα. Διπλές σχέσεις και παράλληλοι δρόμοι, ίσως να αποκαλυφτούν από υπερβολές επικοινωνιών και απρόσεχτες συναντήσεις. Ο Δίας σε όψεις με τον Κρόνο, δημιουργούν παντού εμπόδια και παρεξηγήσεις. Από τις 29 / 06 και μετά όλα θα ομαλοποιηθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Αναδιοργάνωση ζητάτε σε κάθε τομέα της ζωής σας και αυτό σας κάνει να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά πια άτομα, θα συνεχίσετε να συναναστρέφεστε. Οι όψεις του κυβερνήτης σας με τον ασταμάτητο Ερμή, σας δίνουν την ισχύ να ξεπεράσετε αισθηματικά κολλήματα – εμμονές, και να θεραπεύσετε επιτέλους την καρδιά σας. Θα ήταν ακόμη καλό, για το προσεχές διάστημα να μείνει μόνοι σας, και μόνο με τις καλές παρέες σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι σκοποί σας έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί και ένας αξιόλογος άνθρωπος, του δικούς σας βεληνεκούς και να σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε την αισθηματική ασφάλεια, που τόσο σας έχει λείψει. Οι ελάχιστοι Δίδυμοι, που έχουν μια φυσιολογική σχέση, θα έχουν και την εύνοια των εξωτερικών πλανητών που θα τους αποδώσουν άπειρες ευκαιρίες, για χαλάρωση και ψυχαγωγία μέσα στο Καλοκαίρι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Σύντομα θα σημειωθούν πρακτικές και μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Σε αυτό θα βοηθήσει καταλυτικά και όλη η προηγούμενη προσπάθεια σας. Από τις 23 / 07 και ύστερα, θα δείτε και την ολόψυχη συμμετοχή και του ανθρώπου σας, στους κοινούς σας στόχους. Αυτοί που είναι σε άχαρες διαδικασίες χωρισμού, ας οργανώσουν τα Καλοκαιρινά τους πλάνα, σαν αντίβαρο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Ο καιρός ήρθε πια να κάνετε τις βαρυσήμαντες ανακοινώσεις σας, και να απαλλαγείτε από όλους αυτούς που δεν σας προσθέτουν τίποτα. Αυτοί που αναζητούν μια νέα συντροφιά κοντά στα δικά τους δεδομένα, θα την έχουν από τον επόμενο μήνα. Οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο, θα σας αποδώσουν ευκαιρίες που θα σας συμπληρώσουν την καρδιά και ότι πληγή υπάρχει… θα θεραπευτεί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Ο ψυχικός αναβρασμός στον οποίο είστε, σίγουρα δεν σας βοηθάει να δείτε τα πράματα όπως είναι και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Αν είστε μόνοι σας, αφήστε τις καινούργιες γνωριμίες και τις σχέσεις για τον μήνα του Ιουλίου που ο κυβερνήτης σας, θα σας έχει δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτοί που έχουν μια σοβαρή σχέση, θα καταφέρουν να μιλήσουν μέσα στο Καλοκαίρι και για δεσμεύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι μέρες προσφέρονται για να δείτε πιο καθαρά και από κάθε άλλη φορά, αυτά που επιμελώς σας κρύβουν ή απλά δεν σας λένε. Η πανσέληνος στις 20 – 06, θα σας φωτίσει γεγονότα που θα σας σπρώξουν σε αποφάσεις λίαν συντόμως. Συγκρατήστε όμως τον παρορμητισμό σας, και πράξτε με ωριμότητα. Αυτό θα πρέπει να συμβεί και σε αυτούς που είναι σε παράλληλες σχέσεις, που σίγουρα είναι μόνο επικίνδυνες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Υπάρχει μια καλή διάθεση σε όλους τους Σκορπιούς. Αυτό μέχρι την αλλαγή του ζωδίου θα ενισχυθεί από τον Δία, και θα οδηγήσει σε πρακτικές αποφάσεις μέσα σε σχέσεις. Οι Σκορπιοί, που έχουν ιστορίες που τραβάνε – σέρνονται μέσα στον χρόνο, θα πρέπει να πάρουν τις πρωτοβουλίες και να τις τελειώσουν. Οι αστρολογικές συνθήκες ευνοούν κάθε νέα αρχή, που μπορεί να έχει συμβατότητα με όλα αυτά που αποζητάτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε απορροφημένοι από τα εργασιακά και τα οικονομικά σας, και κάπου εκεί έχετε ξεχάσει και το ερωτικό σας κομμάτι. Είναι μια περίοδος που θα δείτε πολλές αλλαγές και προς το καλύτερο. Η ψυχολογία σας θα ανέβει. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα χρειαστεί να γίνουν λίγο πιο αυστηροί στις επιλογές τους. Όσοι είναι στις διαδικασίες για να χωρίσουν, ας κάνουν και κάποιες παραπάνω σκέψεις…. η ζωδιακή σας απολυτοσύνη μόνο σε λάθη μπορεί να σας οδηγήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Αυτή η εποχή είναι για να τολμήσετε τις πρακτικές σας αλλαγές. Αισθηματικά σας θέματα και εκκρεμότητες θα πρέπει μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, να ολοκληρωθούν. Δεν δύνασθε και αυτό το Καλοκαίρι, να βάλετε στους ώμους σας θέματα που εν κατακλείδι δεν σας ευνοούν και δεν σας προσθέτουν. Πολλά τα ταξίδια για τους μόνους του ζωδίου. Οι περισσότεροι θα δεχτούν φλερτ και προσεγγίσεις, από ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Κάνετε τα πάντα για να φύγετε πια από σχέσεις και καταστάσεις, που σας κόβουν τον δρόμο. Μιλήστε και εξηγηθείτε και χωρίς να περιμένετε την κατανόηση των τρίτων. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να λύσουν τις επικοινωνιακές τους διαφορές και να περάσουν ένα απολαυστικό Καλοκαίρι. Για τους ελεύθερους θα χρειαστεί λίγη υπομονή ακόμη. Σίγουρα ο Ιούλιος, θα σας φέρει πολλές εκπλήξεις, και όχι μόνο,
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Δεν υπάρχουν πια από την δική σας πλευρά, περιθώρια για να εξηγήσετε και να περιμένετε. Το αστρολογικό δυναμικό της εποχής, σας σπρώχνει μπροστά σε αλλαγές που μόνο σε επιτυχίες μπορούν να σας οδηγήσουν. Αφιερώστε πολύ περισσότερο χρόνο σε ότι σας ευχαριστεί, και λιγότερο σε αυτά που ευχαριστούν τους τρίτους. Αδειάστε το κεφάλι σας από ενοχές και χαμογελάστε σε νέες γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.