ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/06 Σαββάτο Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/06 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Οι Εραστές – Νο 06
Όλα αυτά τα περίπλοκα που σκέφτεστε για την ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να ολοκληρωθούν με τις δικές σας δράσεις. Εσείς ειδικά, που αναμένετε κάποιον από το παρελθόν, να σας ‘κουνήσει το μαντήλι΄, είναι πιθανόν αυτό να γίνει μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Ιουνίου. Η εποχή του Καρκίνου είναι ιδανική για επανασυνδέσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, πολύ χρήμα και γενικά μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία… επιτέλους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Οι σκέψεις σας είναι σκοτεινές. Έχετε μπλεχτεί αισθηματικά και αυτό σίγουρα σας κρατά στάσιμους, από αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Με τον Ήλιο να περνάει στον συγγενικό Καρκίνο, παρελθόν και παρόν, θα σας ζητήσουν την αποκλειστικότητα της καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που το θέλατε, και τώρα απλά θα συμβεί. Το μόνο που απαιτείτε είναι εσείς να σκεφτείτε ώριμα και υπέρ πια… των δικών σας συμφερόντων.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Το Άρμα – Νο 07
Στηρίζεται σε εσάς ο άνθρωπος σας, και αυτό κάποιες φορές να σας τρομάζει ή να σας κουράζει. Σίγουρα υπάρχει ενεργό και αληθινό συναίσθημα, στο μεταξύ σας, αλλά ένα όριο σίγουρα θα βοηθούσε και τις δύο πλευρές. Αυτοί που ήδη έχουν και κάτι τρίτο – παράλληλο στην καθημερινότητα τους, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς, κάποιος ήδη έχει αρχίσει και ψάχνει… τις αμαρτίες σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η εκπλήρωση. όλων των προσωπικών σας στόχων είναι κοντά. Οι εργασίες και τα οικονομικά σας δεδομένα, πριν να φύγει ο μήνας του Ιουνίου, θα σας αποδώσουν ευκαιρίες για να έρθετε και πάλι στην σταθερότητα που ζητάτε. Αυτό το εποικοδομητικό χρονικό διάστημα, συντελούνται και κάποιες άλλες καταστάσεις που θα σας εκπλήξουν. Μια παλιά σας ερωτική ιστορία, θα σας εμφανιστεί … και θα υπάρξουν δυνατές συγκινήσεις.. μέχρι και επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

ταρω – Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Οι σταθερές βάσεις που ζητάτε, είναι εδώ. Οικονομικά και επαγγελματικά έχετε βρει αυτό που ζητάτε, και κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, οι όποιες προσπάθειες σας θα πολλαπλασιαστούν. Αισθηματικά ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα, μετά τις 23 / 06 θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια – μπροστά σας… και θα σας κάνουν προτάσεις, που δύσκολα θα μπορέσετε να αρνηθείτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Κόσμος – Νο 21
Εσείς προκαλείτε αναστάτωση, ταραχή και άλλα πολλά στον κόσμο γύρω σας. Με τον κυβερνήτη σας πια σε ανάδρομη φορά, όλα είναι πιθανά και για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου. Ζευγάρια που έχουν τσακωθεί, θα τα ξαναβρούν με την υποστήριξη των φίλων τους. Ταίρια, που έχουν καιρό να ειδωθούν, θα έχουν άμεσα την σχετική ευκαιρία. Όσο, για τα οικονομικά σας, οι ειδήσεις είναι μόνο καλές.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο