ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/12 Πέμπτη

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 17/12 Πέμπτη taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, είναι μάλλον ελάχιστες. Δεν βοηθήστε καθόλου από το αστρολογικό σκηνικό, και δεύτερον, πιθανόν να μην θέλει και το ίδιο, αυτήν την εποχή το κάτι περισσότερο . Πολλές οι αναταράξεις και στις τάξεις των ελεύθερων Κριών, που έχουν μείνει μόνοι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί οι πειρασμοί σε αυτούς που θα πάνε διακοπές. Γενικότερα απαιτείται εγκράτεια και ωριμότητα σε οποιοδήποτε ξεκίνημα μέχρι τα τέλη του μήνα.

zodia-taro-45

Εύνοια με: Ζυγός

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω  ο Αυτοκράτορας:  Έχετε πεισθεί ότι δεν υπάρχει κανένας δρόμος πια επιστροφής και επανασύνδεσης. Αυτό είναι λάθος, και πόσο μάλλον με αυτές τις αστρολογικές όψεις πάνω στο ζωδιο σας. Οι μέρες θα καλυτερέψουν και εσείς θα δεχτείτε προσκλήσεις για διάλογο. Όσοι Ταύροι, αυτήν την εποχή είναι σε διπλή ερωτική κατάσταση, θα μπορέσουν με ψυχραιμία να απομακρυνθούν από την μία, καθώς οι κίνδυνοι αποκαλύψεων έχουν πολλαπλασιαστεί.

Εύνοια με: Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Η ανεβασμένη διάθεση σας και ενέργεια, είναι κάτι που δίνεται απλόχερα από την Αφροδίτη στον δυναμικό Σκορπιό…..και για πολύ – πολύ καιρό ακόμα. Επίσης οι  εξωτερικοί πλανήτες που κάνουν όψεις προς το δύσκολο ζωδιο σας, θα σας ενθαρρύνουν για γρήγορες  αλλαγές στην ιδιωτική σας ζωή. Αυτοί που είναι γεννημένοι, στις πρώτες- μεσαίες   μοίρες του ζωδιου, θα λάβουν κινήσεις αγάπης από τον άνθρωπο τους, που θα τους συγκινήσουν.

Εύνοια με: Λέων

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος:   Για έναν μοιραίο λόγο, όλα  τα άστρα και οι Δεσμοί της Σελήνης είναι  συμμαχικά γύρω από όλους εσάς τους Καρκίνους. Καινούργιες γνωριμίες αλλά και παλιότερες που οδεύουν προς τα την εκκαθάριση. Για τις επόμενες ημέρες…. όλα θα κινούνται θετικά γύρω από εσάς….και ένας έρωτας στα μελλοντικά βήματα σας…. για όσους είναι μόνοι.. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν ώριμες συζητήσεις με το έτερο σας ήμισυ, και να προσδιορίσουν το κατά που θα οδηγήσετε  την σχέση σας .

Εύνοια με: Ιχθείς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Μια δύσκολη χρονική στιγμή για όσους καλούνται να κάνουν ξεκαθαρίσματα μέσα στην ερωτική τους ζωή. Αυτοί που έχουν ήδη ‘παράνομη – παράλληλη ’ σχέση με ήδη δεσμευμένο,  θα δεχτούν κρούση για οριστική απομάκρυνση,  καθώς οι υποψίες έχουν δημιουργηθεί ήδη. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, θα έχουν νέα γνωριμία που θα προκύψει μέσα από την μετακίνηση – ταξίδι τους, τις προσεχείς ημέρες του Δεκεμβρίου.

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Πολλές οι αναπάντεχες εκπλήξεις…. ,  που θα σας προκύψουν σήμερα από τον αγαπημένο σύντροφο  σας. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης  με τον Κρόνο,  θα σας ευνοήσουν πολύ. Για τους Παρθένους,  που  έχουν γεννηθεί,  με γενέθλιο  Ερμή σε Καρκίνο ή Ιχθύ, πριν λήξει ο μήνας του Δεκεμβρίου,  θα έχουν ερωτική  προσέγγιση…. από πρόσωπο του μακρινού τους παρελθόντος, που όμως δεν θα τους πείσει για τις αληθινές του προσθέσεις.

Εύνοια με: Ταύρος

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Η πλειοψηφία των Ζυγών,  που δεν έχουν άλλη θέληση να βρίσκονται, σε σχέση από συνήθεια και βόλεμα…, θα αποφασίσουν  μέσα στις ακόλουθες ημέρες να κάνουν  γενναία ξεκαθαρίσματα. Όσοι έχουν συναντηθεί με  καινούργιο έρωτα, θα πρέπει να αποδώσουν περισσότερο χρόνο και χώρο ακόμα στον εαυτό τους, να βρει και τις δικές του ανάγκες και να τις ανακοινώσει. Όσοι έχουν παιχνιδιάρικη ερωτική πραγματικότητα, ας είναι πιο προσεχτικοί!

Εύνοια με: Τοξότης

tarw-taro-xartomanteia

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Από τώρα και τις επόμενες 1-2 ημέρες… θα έχετε μια και αποκλειστική ευκαιρία,  να τελειώσετε μόνιμα  με το άσχημο- άτυχο παρελθόν σας, και να προχωρήσετε ελεύθεροι πια.  Από αυτόν μήνα του Δεκεμβρίου, οι όψεις του Ουρανού με τον επιθετικό Άρη… θα είναι αρκετά  πιο θετικές, και θα καταφέρετε  να κάνετε εκκαθαρίσεις  σε οτιδήποτε σας έχει κουράσει. Για τους Σκορπιούς,  που είναι σε μόνιμη – σταθερή  σχέση,  καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘τρίτες καταστάσεις’ για το επόμενο διάστημα.

Εύνοια με: Ζυγός

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι:  Είσαστε δυστυχώς και πάλι πολύ ακραία  επηρεασμένοι από τις απόψεις ατόμων που υπάρχουν στην ζωή σας. Οι ερωτικές  σχέσεις των περισσότέρων Τοξοτών, αυτήν την χρονική περίοδο είναι σε πλήρη αποσύνθεση. Οι γεννημένοι του δευτέρου  δεκαημέρου, θα έχουν την δυναμική να μπορέσουν να φύγουν μακριά και οριστικά από μοιραία λάθη,  και  να προσπαθήσουν για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Εύνοια με: Σκορπιός

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Οι καλές εντυπώσεις και οι σκέψεις που έχετε δημιουργήσει,  στους γύρω σας είναι μοναδικές…. και μέσα από αυτούς, του τρίτους,  θα υπάρξει μια προσέγγιση προς το άτομο σας,  που θα σας εκπλήξει. Οι Αιγόκεροι, των πρώτων μοιρών,  θα μπορέσουν να προχωρήσουν  σε ερωτικές επικοινωνίες – συναντήσεις που θα τους φέρουν κοντά. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ουρανού,  δίνουν  τις καρμικές ευκαιρίες για να βρεθεί,  το ιδανικό άτομο που θα σας συμπληρώσει.

Εύνοια με: Κριός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Στον συναισθηματικό – ερωτικό σας  τομέα δεν θα πρέπει να βιαστείτε αλλά …… αντιθέτως θα πρέπει να περιμένετε. Οι πλανητικές όψεις πάνω στο περίεργο  και πολλές φορές δύσκολο  ζωδιο σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές  κρυφές και σκοτεινές ένοχες  πληροφορίες για το παρελθόν σας. Οι χωρισμένοι Υδροχόοι,  που έχουν την καλή πρόθεση διαλόγου και συνάντηση για επανασύνδεση… θα βρουν θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο τους.

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

 

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Πολλή η ζήλια και το πάθος αλλά και η επιθετικότητα που θα φέρει ο Ουρανός από τον Κριό τις επόμενες ημέρες,  και αναμένεται να ταράξει τα ύδατα  σας. Επίσης, δεν  αποκλείεται εκτός από έναν καινούργιο έρωτα, να έχετε και  νέα  από το πρόσφατο  παρελθόν σας! Για τους πύρινους που αγαπάνε…πολλά καλά λόγια και πολλές ανακοινώσεις… αλλά και γλυκές εξελίξεις που θα προκύψουν … μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εύνοια με: Ταύρος

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._