ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/04 Δευτέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 18/04 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ο Ήλιος στον οίκο σας για σήμερα και αύριο, σας θα διευκολύνει όλες τις προσωπικές σας ‘ συναλλαγές’. Ονειρευτείτε αυτό που θέλετε …και αφήστε τις αστρολογικές συνθήκες να σας το φανερώσουν. Οι γεννημένοι Κριοί, με ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο, θα καταφέρουν μετά το τέλος του μήνα, να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις ζωής και όχι μόνο. Ακόμα και αυτοί που διατηρούν δύσκολες – στενάχωρες σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν την λύση για να είναι περισσότερο και ποιοτικότερα με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Οι δυσκολίες ανήκουν πια στο παρελθόν σας… και το μόνο που έχει απομείνει στο τώρα σας είναι η ώριμη σκέψη και γνώση. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν αυτοί που έχουν στην προσωπική τους ζωή διπλές ερωτικές καταστάσεις. Η κινητικότητα της Αφροδίτης τις προσεχείς ημέρες, σε επόμενες μοίρες του Κριού, πιθανόν να σας βάλει σε διλήμματα για το τι τελικά λαμβάνεται μέσα από αυτήν την ‘κατανάλωση’ του εαυτού και τις ψυχής σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Είναι οι μέρες μέχρι και τις 23-04, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Αυτό που επιθυμείτε να συμβεί στην αισθηματική σας ζωή θα συμβεί. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι με διπλές – κρυφές καταστάσεις θα χρειαστεί να κινητοποιηθούν και να πάρουν τις αποφάσεις τους, πριν ο ανάδρομος Ερμής που πλησιάζει τους αποκαλύψει…όλα τα μυστικά τους. Δεν είναι γενικότερα καλή εποχή για λοξοδρομήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Μέχρι τα τέλη του Απριλίου, θα έχετε την αστρολογική εύνοια πολλών πλανητών προκειμένου να πάρετε μόνιμες αποφάσεις για την συνέχιση ή μη της ερωτική σας σχέσης. Όλοι οι Καρκίνοι, ανεξαρτήτως δεν αντέχουν την στασιμότητα, σε κανέναν τομέα της ζωής τους. Για όσους έχουν κάνει νέα γνωριμία, το πιο πιθανόν είναι αυτή να προχωρήσει γρήγορα και προς την επιτυχημένη κατεύθυνση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας : Οι Εραστές – Νο 06
Με τόσους και ποικίλους πλανήτες να ευνοούν τον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου, θα είναι και οι πιο τυχεροί καθώς θα έχουν και τις περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν νέους και σταθερούς ερωτικούς δεσμούς. Ακόμα και μετά από χωρισμό. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο… που θα τους αναζωογονήσει… και ίσως μέσα από εκεί βρουν και το κατάλληλο άτομο για αυτούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Έχετε καταφέρει και έχετε κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά πολύ κόσμου τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει σύντομα και μέσα σε αυτόν τον καλό μήνα που λήγει… να πάρετε την απόφαση σας για το που θα ‘δεσμευτείτε’! . Αυτό ισχύει και για τους Παρθένους, που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον σύντροφο τους, και που όμως επιθυμούν να ξαναπροσπαθήσουν να σώσουν την ερωτική τους σχέση – γάμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων μέσα στον δεσμό σας οι περισσότεροι Ζυγοί, λόγω είτε απιστίας είτε οριστικής και διασπαστικής διαφωνίας. Οι πλανήτες, δεν ευνοούν κανένα υδάτινο ζώδιο μέχρι τις 22 του μήνα. Ωστόσο, αν κάτι σας ενοχλεί σίγουρα, μην περιμένετε κάντε τις διορθωτικές σας κινήσεις. Για τους χωρισμένους που είναι σε διαδικασία να το ξαναπροσπαθήσουν, πιθανόν να πάρουν απογοητευτικές απαντήσεις….! Ο πύρινος Άρης με την Αφροδίτη σας έχει ανακατέψει αρκετά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είσαστε το καρφί που περισσεύει και το κοιτάνε όλοι. Αυτό σημαίνει για τους περισσότερους Σκορπιούς, νέες γνωριμίες με ουσία και περιεχόμενο. Για τους δεσμευμένους πολλές οι απανωτές κρίσεις που έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα, που σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις γύρω από χωρισμό ή έστω μερική χρονική απομάκρυνση. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου, πολλές οι πιθανότητες για καρμικό έρωτα μέσα στις ερχόμενες ημέρες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Δηλώνετε αδιαφορία για οτιδήποτε σας πλησιάζει αυτή την περίοδο λόγω ερωτικής απογοήτευσης και χωρισμού. Κρατήστε μικρό καλάθι στα λόγια σας καθώς, οι μέρες που ακολουθούν με έναν Άρη ανάδρομο να σας κοιτά και να σας αποδίδει δώρα σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου, πιθανή φιλία να εξελιχτεί σε έρωτα και με βαθιά συναισθήματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι χωρισμένοι, ας σκουπίσουν τα δάκρυα του χωρισμού… δεν θα φέρουν κανέναν πίσω.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Είσαστε σε πλήρη αποπροσανατολισμό από τις εν δυνάμει πρώτες κιόλας ώρες του νέου μήνα του Ταύρου. Πολλά τα συμβάντα και τα τρίτα άτομα που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας. Και εσείς να παρατηρείτε όλα αυτά με παθητική στάση. Οι όψεις του κυβερνήτη σας θα σας δραστηριοποιήσουν το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να εισπράξτε τις αλήθειες που ψάχνετε μέσα από νέες γνωριμίες, η και ακόμα την ερωτική σας σχέση, που πλέον έχει χάσει τον αυθορμητισμό της.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η άνεση, η κοινωνικότητα και η θετική σας διάθεση θα φέρει πολύ και καλό νέο κόσμο στο κοινωνικό σας γίγνεσθαι… κάτι που έχετε πολύ ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Όσοι Υδροχόοι, έχουν χωρίσει ή έστω απομακρυνθεί.. θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν σχετικά με εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε πύρινο ζώδιο, είναι και οι μοναδικοί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με τον άνθρωπο σχετικά γρήγορα, που τους έχει κυριεύσει το μυαλό και την καρδιά…!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Μάγος – Νο 01
Αποφύγετε τις συζητήσεις που τελικά δεν σας καταλήγουν πραγματικά πουθενά . Η εμμονή του ζωδίου σας με την παρελθοντολογία και την περιττή περιέργεια σε τετελεσμένα γεγονότα πολλές φορές δημιουργούν μεγάλα προβλήματα. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, του πρώτου και τρίτου 10ημέρου θα έχουν την εύνοια του Ουρανού, από τον Κριό, για να τολμήσουν και να πλησιάσουν το πρόσωπο, που εδώ και εβδομάδες του γνέφει ερωτικά… !
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.