ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/06 Σάββατο

taro-mythoi-alitheies

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 18/06 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Έχετε μαλακώσει λίγο ο δύσκολος τρόπος σας. Δεν είστε τόσο επιθετικοί και απόλυτοι. Σε αυτό σίγουρα έχει βοηθήσει η Αφροδίτη από τα νερά. Όλος ο υπόλοιπος Ιούνιος, θα σας φέρει πιο κοντά σε ώριμες διαπραγματεύσεις που ίσως και να καταλήξουν σε αμοιβαία συμφωνία και επανασύνδεση. Για τους ελάχιστους μοναχικούς του ζωδίου, οι μέρες που θα ξαναβρείτε την ερωτική σας φόρμα, είναι κοντά. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για τον εαυτό σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Διαβάζετε αναλυτικά και εύκολα ανάμεσα στις γραμμές και μπορείτε να
αποκωδικοποιείτε τους πάντες. Τώρα που όλα τα αστρολογικά ευνοούν την συναισθηματική ζωή των γήινων ζωδίων, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε για να λύστε πολλές εκκρεμότητες αλλά και μυστήρια. Όσοι έχουν επιλέξει διπλές ζωές, θα τα βρουν τελικά δύσκολα. Θα χρειαστεί να ζυγίσετε πια όλα τα υπέρ και τα κατά, και πάρτε την απόφαση σας πριν λήξει ο Ιούνιος. Τα αστρολογικά δεδομένα πάντως, σας φωτίζουν το μυαλό για τις σωστές αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Οι καταστάσεις έχουν δυσκολέψει και αυτό σας κάνει να είστε σε μια μόνιμη εγρήγορση και κινητικότητα για να επιλύσετε πια, μια και καλή, υποθέσεις που σας ενοχλούν και σας αποσπούν την προσοχή από οτιδήποτε θέλετε να επιτύχετε. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα ήταν καλύτερο να μην κάνουν – ψάξουν κάτι περισσότερο μέσα από νέες επαφές – γνωριμίες, που στο τώρα δεν είναι ακόμη έτοιμοι να υποστηρίξουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Η ανεμελιά τελειώνει και εσείς είστε σε μια διαδικασία πια να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας, άτομα και περίεργες συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν. Πλέον έχετε μπει σε μια πιο σοβαρή σκέψη, και όσο σας πλησιάζει ο Ήλιος, τόσο πιο απόλυτοι θα είσαστε. Ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος που κατά καιρούς σας ενοχλούν και ξανα-εξαφανίζονται, δεν θα κρατηθούν από την ζωής σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Υπάρχει μια δυσαρμονία στην ερωτική σας ζωή. Αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και όσο περνάει ο καιρός τόσο και χειροτερεύει. Μιλήστε και βρείτε μέσα στην σχέση σας όλα αυτά που πρέπει να λυθούν πριν ξεκινήσετε, για τις Καλοκαιρινές σας διακοπές. Όσοι είναι ακόμη μόνοι τους, θα βρουν προσεχώς ένα καινούργιο έρωτα που μπορεί να τους κερδίσει το μυαλό και την δύσκολη τους καρδιά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η κινητικότητα των εξωτερικών πλανητών σας δίνει την ευχέρεια λόγου και κινήσεων για να τρέξετε στάσιμες καταστάσεις με τους ρυθμούς που θέλετε εσείς. Όλο το προσεχές χρονικό διάστημα είναι γεμάτο επαγγελματικά ανοίγματα – επιτυχίες, αλλά και αναθεώρηση των πεπραγμένων στην αισθηματική σας ζωή. Οι επικοινωνίες με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν πολλαπλασιάζονται, και σας φέρνουν πιο κοντά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μέσα στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, υπάρχει κάπου και η υπομονή. Αυτή θα πρέπει να την βγάλετε στην επιφάνεια. Ίσως χρειάζεται να περιμένετε και μέχρι τα τέλη του μήνα αυτού, για να λάβετε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έχετε θέσει στον σύντροφο σας. Οι καλύτεροι όλων των Ζυγών, αυτό το χρονικό διάστημα είναι οι αδέσμευτοι, που η γενικότερη καλή ατμόσφαιρα του Καλοκαιριού, τους φτιάχνει την διάθεση. Είσαστε οι πρωταγωνιστές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Εσείς αυτήν την στιγμή βιώνετε την άσχημη πλευρά της σχέσης σας. Αυτά που θέλετε δεν γίνονται και οι ιδέες για χωρισμό έχουν ήδη μπει μέσα στο μυαλό σας. Τα αστρολογικά δεδομένα δεν σας βοηθούν σε παρορμητικές κινήσεις, άρα αποφύγετε να ανοίξετε κουβέντες που μόνο θα στεναχωρήσουν. Όσοι έχουν ερωτική σχέση εξ αποστάσεως, θα έχουν ανέλπιστες επισκέψεις προσεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Η καλή σας διάθεση θα είναι και αυτό το κίνητρο που θα δώσει στον σύντροφο σας την ώθηση να σας μιλήσει τις επόμενες ημέρες, για κάτι περισσότερο μεταξύ σας. Οι αστρολογικές συνθήκες που επικρατούν μέσα στο πύρινο ζώδιο σας, πια μπορούν να υποστηρίξουν δεσμεύσεις – γάμους και γενικότερα σοβαρές αποφάσεις ζωής. Τυχεροί και οι ελεύθεροι, που θα δουν παλιά τους αγάπη – συντροφιά, να ζητά άμεση επιστροφή και μόνιμη επανένωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Επαναπροσεγγίζοντας και κρίνοντας πιο αυστηρά τα πρόσωπα που ανήκουν στα κοντινά σας περιβάλλοντα, θα διαπιστώσετε ότι εσείς είστε αυτοί που εν τέλη έχετε αδικηθεί. Όλο ο υπόλοιπος Ιούνιος δίνει τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε, αλλά και να αισθανθείτε πιο ασφαλείς. Οι Αιγόκεροι που έχουν στις σκέψεις τους να γνέψουν στο παρελθόν τους, πιθανόν να βρουν αντιρρήσεις και αναποφασιστικότητα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, όχι μόνο για τα ερχόμενα καλοκαιρινά σας σχέδια, αλλά και γενικότερα της ζωής σας τα επόμενα βήματα. Οι εβδομάδες μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, θα σας βάλουν σε μια πολύ καλή διάθεση άρα όλα μπορείτε να τα πετύχετε. Λίγη όμως υπομονή ακόμη στους ελεύθερους που αναζητούν κάτι, που να προσαρμόζεται στα δικά τους δεδομένα. Έρχεται τον Ιούλιο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Δίπλα στην λέξη τύχη και ευτυχία θα πρέπει να τοποθετηθεί το σύμβολο των Ιχθύων. Όλα δείχνουν τον ροδοστρωμένο δρόμο που απλώνεται μπροστά σας και σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αισθηματικές υποθέσεις που ήταν παγιωμένες, τώρα ενεργοποιούνται και σας αποδίδουν τα δίκαια. Αυτοί που έχουν χωρίσει, σε μικρό χρονικό διάστημα, θα λάβουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις από το πρόσφατο παρελθόν τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.