ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/04 Τρίτη

anapodes-kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 19/04 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Άπλετη αστρολογική τύχη και εύνοια θα έχουν όλοι οι Κριοί, που τον τελευταίο καιρό, έχουν βρει μια νέα αγάπη που φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον , να συμβαδίζει με τα ‘ιδιότροπα΄ δεδομένα τους. Όσοι έχουν διπλές – κρυφές ερωτικές ζωές, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί στις επικοινωνίες τους και στις διαπροσωπικές τους συναντήσεις… καθώς επιφυλάσσονται ατυχείς αποκαλύψεις και σε ακατάλληλα άτομα. Ο ανάδρομος είναι παρόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Τα κλειδιά της αισθηματικής σχέσης σας, τα κρατάτε εσείς. Οι μέρες με μια Αφροδίτη σε πύρινο ζωδιο, δημιουργούν πυρκαγιές στην καρδιά του ανθρώπου που έχετε βάλει στο επίκεντρο της προσοχής σας. Ακόμα και οι δεσμευμένοι πολλών ετών, θα θελήσουν να κάνουν κάποιες αλλαγές στην αισθηματική τους ρουτίνα για να θερμάνουν το ερωτικό κλίμα. Οι μέρες είναι καλές και για δραστηριότητες που θα σας εντάξουν μέσα σε καινούργιο κόσμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ένα ταξίδι ή ένα απρόσμενο γεγονός από μεγάλη απόσταση…. θα σας δώσει ανείπωτη χαρά. Προσπαθήστε να πάρετε αυτά που σας αξίζουν στο τώρα. Αν είστε μόνοι αυτήν την χρονική περίοδο, πολλά τα ευχάριστα γεγονότα που θα σας κατακλύσουν μέσα από τον κοινωνικό – εργασιακό σας κύκλο…. και ίσως ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας στα σκαριά να σας περιμένει. Αυτοί που δηλώνουν καλά με τον άνθρωπο τους. θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις πριν το Πάσχα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Πολλές οι εσώτερες σας σκέψεις γύρω από το μέλλον, το αβέβαιο, της σχέση σας. Πολλές οι νέες συναντήσεις με αξιόλογα άτομα που μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση… ιδίως αν βιώνετε μια ερωτική απογοήτευση. Η σελήνη που θα κινηθεί στο επόμενο φιλικό ζώδιο, σας δίνει τις θετικές της επιρροές μέχρι και τις 21 / 04. Άρα εκμεταλλευτείτε τις καλές και γόνιμες ημέρες… με πρακτικό τρόπο και σε όλους τους τομείς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Έντονη ερωτική δραστηριότητα έχει ήδη επιφέρει ανάδρομη κίνηση του Άρη και του Πλούτωνα. Πολλές και θετικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας θα οδηγήσουν σε δράσεις γύρω από δέσμευση, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτοί που παίζουν σε πολλά ταμπλό θα πρέπει τελικά να πάρουν τις αποφάσεις τους, για το που και με ποιόν τελικά θα καταλήξουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Θα χρειαστείτε και την συμπαράσταση του συντρόφου σας… για να βρείτε λύση στα θέματα που σας απασχολούν. Τάσεις για ανεξαρτησία θα προκύψουν από τις 24/04 και μέχρι τα τέλη του μήνα, σε όσους είναι μέσα σε σχέσεις και γάμους που δεν εξελίσσονται με καλό τρόπο. Αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα έχουν επικοινωνίες που θα βοηθήσουν στην επανένωση με τις λιγότερες δυνατές ανατροπές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Ερχομός ατόμου από το παρελθόν θα σας αναστατώσει…όχι όμως ευχάριστα. Όσοι έχουν ερωτικές εκκρεμότητες με πρώην συζύγους, σχέσεις με παιδιά, διαζύγια… θα εμφανιστούν και θα ζητήσουν τον χρόνο σας και τις λύσεις που καλείστε εσείς να παρουσιάσετε. Αυτοί που είναι ακόμη σε φάση μοναξιάς, δεν είναι καλό το διάστημα να κάνουν αισθηματικές επενδύσεις με καινούργια πρόσωπα… που πιθανόν για αρχή να φαίνονται ενδιαφέροντα αλλά στην πραγματικότητα… είναι κάτι άλλο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Οι ενδείξεις στον ουράνιο αστρολογικό θόλο, αυτές τις ημέρες είναι μέτριες για την προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν πολλές ημερομηνίες αυτόν τον μήνα και μέχρι τα τέλη του, που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Γενικότερα όλοι οι Σκορπιοί, όλων των δεκαημέρων και των χρονολογιών από το -90 και μετά, ας είναι όλον τον τρέχοντα μήνα σε μια περισσή προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Πολλές οι συζητήσεις που θα ξεκινήσουν προσεχώς με τον άνθρωπο σας, για θέματα που μέχρι τώρα κανείς δεν τόλμησε να ανοίξει και να φωτίσει αρκετά. Όσοι έχουν παράλληλη σχέση με άτομο δεσμευμένο από τον στενό τους κοινωνικό – φιλικό κύκλο ή από τον εργασιακό τους χώρο…. ίσως βρεθούν στο επίκεντρο κουτσομπολιών και λοιπών σχολίων. Προσοχή παντού!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Μην κάνετε αλόγιστες και βιαστικές κινήσεις που μπορεί σε βάθος χρόνου να σας κοστίσουν. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα, σας δίνουν την απόλυτη εύνοια τους, προκειμένου να λάβετε δράση και να λύσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί αυτήν την περίοδο. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση που μάλλον δεν μπορεί να καταλήξει κάπου, σίγουρα θα μπουν στον πειρασμό να την τερματίσουν τις επόμενες εβδομάδες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Ευνοϊκές οι θέσεις των εξωτερικών πλανητών ως προς τον ζωδιακό σας οίκο. Πολλές και οι αποκαλύψεις που θα σας δυσαρεστήσουν όμως και για τον σύντροφο σας. Όσοι έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση ή με μεγάλη διαφορά ηλικίας, ίσως τελικά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Απριλίου, να πάρουν την απόφαση, να χωρίσουν… μην δίνοντας άλλη συνέχεια σε άσχημες καταστάσεις… που μόνο καθυστερούν και τις δύο πλευρές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος- Νο 19
Προκοπή επιτέλους θα δείτε και εξέλιξη στα αισθηματικά σας θέματα, που μέχρι τώρα δεν σας επέτρεπαν να ζήσετε και το υπόλοιπο κομμάτι της ζωής σας. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Άρη , θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν τους, που έρχεται δυναμικά και με νέες προτάσεις για επανασύνδεση. Διαβάστε τα σημάδια των καιρών και αναλόγως τροποποιήσετε τις δράσεις σας, για πιο γρήγορο και ποιοτικό αποτέλεσμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.