ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/06 Κυριακή

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 19/06 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Μάλλον σε κάτι έχετε κάνει λάθος. Δεν έχετε υπολογίσει τις καταστάσεις του παρελθόντος που σας προβλημάτισαν, και στο τώρα η διάθεση σας για κάτι νέο σας είναι περιορισμένη. Ο κυβερνήτης σας είναι σε δύσκολη θέση, και το πιο πιθανόν είναι να σας κάνει να ονειροβατείτε. Για να μην βρεθείτε τελικά σε στενωπό, μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, μην κάντε κάτι παράτολμο. Ακόμη και οι ελεύθεροι, αυτήν την εποχή ας μείνουν μόνο με τις κοινωνικές τους συναναστροφές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μην επιτρέπεται σε άτομα που σας έχουν πληγώσει ή προδώσει στο παρελθόν, να ξαναενταχθούν στο παρόν σας. Τα στατιστικά και η ψυχολογία, λένε, ότι το πιο πιθανόν είναι στις κατάλληλες συνθήκες να τα επαναλάβουν, και τότε δεν θα φταίνε αυτοί, αλλά εσείς που τους το επιτρέψατε. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας, τώρα που ο κυβερνήτης σας, είναι στον ρομαντικό Καρκίνο και ονειροπολεί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Μόνο 2 ημέρες σας έχουν απομείνει έφηβοι για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και στην αισθηματική σας ζωή και στα οικονομικά σας, που δείχνουν να χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Οι Δίδυμοι που είναι μέσα σε δύο αγάπες, δεν θα ήταν συνετό να κρατήσουν σε αναμονή άτομα τα οποία και αδικούν ήδη. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, που αναζητούν κάποια νέα συντροφιά, από τον Ιούλιο θα την έχουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είσαστε μέσα σε όλα και θέλετε να τα ξέρετε και όλα. Αυτό σε νέες γνωριμίες – φρέσκιες σχέσεις ίσως και να δημιουργήσει άσχημη εντύπωση. Ιδίως τώρα που ο Ήλιος σας πλησιάζει το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να μείνετε και πάλι μόνοι. Οι Καρκίνοι που ήδη έχουν αποφασίσει για δέσμευση τους Καλοκαιρινούς μήνες, θα δουν τα πλάνα τους να υποστηρίζονται και να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Σε απόλυτη διαύγεια – λογική, έχετε πάρει την σκληρή απόφαση να μείνετε μόνοι σας και χωρίς πια κάποιον να σας ταράζει και να σας προκαλεί ανασφάλεια. Δεχτείτε πρώτα να ακούσετε αυτά που θα σας πουν. Όλες οι υπόλοιπες ημέρες του Ιουνίου είναι καταλυτικές και για τα εργασιακά – οικονομικά σας, που θα σας κάνουν να βρείτε την ισορροπία σας. Λίγο αργότερα θα φτιάξει και το κομμάτι της αγάπης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Έχετε μοιράσει τον χρόνο σας σε δουλειά και κοινωνική ζωή. Ιδίως τώρα που ο Κυβερνήτης σας, είναι σε συμμαχικό ζώδιο, αυτό θα ενισχυθεί. Σε όλη αυτήν την κινητικότητα, θα πρέπει να εντάξετε και τον σύντροφο σας, που έχει παραγκωνιστεί υπερβολικά. Σίγουρα θα έχετε αναταράξεις την πανσέληνο, άρα να είστε προετοιμασμένοι για εξελίξεις… κάθε είδους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο18
Κυκλοφορείτε και σπέρνετε αναστατώσεις και αναστεναγμούς. Κυβερνήτης και συμμαχικοί πλανήτες, κάνουν ότι μπορούν για να σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία για να αντεπεξέλθετε στα πρακτικά προβλήματα αισθηματικών που σας έχουν κατακλείσει… και δεν ξεκινούν σε εσάς, που όμως μπορεί και να τελειώσουν από εσάς! Αυτοί που είναι μόνοι, ας σταματήσουν τις ματιές στο παρελθόν. Δεν έχει νόημα πια!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Δεν είστε σε φόρμα Σκορπίσια και σας φαίνεται. Οι μέρες που πέρασαν, σας κούρασαν υπερβολικά και στο τώρα αυτό που αποζητάτε είναι η ηρεμία σας, και μακριά από αλλοπρόσαλλες καταστάσεις και άτομα. Οι όψεις του κυβερνήτη σας είναι πολύ καλές και ευνοούν και τις επανασυνδέσεις. Μια προσοχή παραπάνω σε όσους έχουν παράλληλες σχέσεις, που ήδη είναι βεβαρημένες με δεσμεύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Τα περιβάλλοντα σας κάνουν ότι μπορούν για να σας χαροποιήσουν. Είστε ιδιαίτερα αγαπητοί αυτό το χρονικό διάστημα σε όλους. Αυτή η θετική ενέργεια θα έλξει λίαν συντόμως κοντά σας, καινούργιο έρωτα, που θα σας κάνει να διαγράψετε άμεσα τις άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος. Αυτή η ισχύς θα δώσει και τα κίνητρα στους δεσμευμένους, για να κάνουν επιτέλους κάτι διαφορετικό που θα τους ανανεώσει από κοινού. Οργανώστε και τις διακοπές σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Έχετε ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα και σίγουρα δύσκολο. Οικονομικά, οικογενειακές υποθέσεις, ερωτικοί συσχετισμοί, θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν με τις επιθυμίες σας. Τα εργασιακά σας θέματα θα σας υποστηρίξουν. Περιουσιακά θα μπουν σε ιεραρχία και υποθέσεις καρδιάς θα κάνουν βήματα προς το μονοπάτι της επισημοποίησης – ολοκλήρωσης. Μια περίοδος που θα ανατρέψει τα πάντα προς το καλύτερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Διαλέξτε επιτέλους τι θέλετε να κάνετε και κινηθείτε με γνώμονα αυτό. Είναι πολλοί και ποικίλοι οι πειρασμοί που διασταυρώνουν τα μονοπάτια σας, και σίγουρα εσείς καλείστε να είστε άκρως προσεχτικοί. Δεσμοί που έχουν χαλαρώσει με το πέρας του χρόνου, θα μπουν στο αυστηρό μικροσκόπιο σας και θα λήξουν σύντομα. Από την άλλη πλευρά, οι υγιείς σχέσεις μέχρι να τελειώσει το Καλοκαίρι, θα ισχυροποιήσουν τα κοινά συναισθήματα
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Καλείστε να εξηγήσετε με πάσα ειλικρίνεια το τι ακριβώς νιώθετε για τον άνθρωπο σας, και ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις σας. Οι όψεις του ανάδρομου Ποσειδώνα, ταρακουνούν τα γαλήνια νερά σας, και βγάζουν στον αφρό, όλα αυτά που πρέπει να λύσετε μέχρι να φύγει η Αφροδίτη από τον συγγενικό Καρκίνο. Οι πιο τυχεροί όλων οι ελεύθεροι, ή οι χωρισμένοι πρόσφατα που μπορούν πια να απολαύσουν το Καλοκαίρι τους, με τον πιο χαλαρό και ανέμελο τρόπο. Φυσικά και κρατήστε τα ωραία σας μάτια ανοιχτά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.