ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/08 Σαββάτο Α

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/08 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δύναμη
Αυτά που έχετε κατά νου να πείτε και να κάνετε μέσα στην σχέση σας, καλό θα ήταν να περιμένουν για μετά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου… που θα έχει λήξει και το δύσκολο φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή. Οργανωθείτε λοιπόν καλύτερα. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι του ζωδίου, θα δεχτούν πολλά νέα πρόσωπα στην καθημερινότητα τους, που θα τους κάνουν να απελευθερωθούν από τα παλιά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Ο Αρχιερέας
Εσείς από την δική σας πλευρά, έχετε κάνει σχεδόν τα πάντα για να κρατηθεί αυτή η σχέση όρθια. Το τυχόν επόμενο σας βήμα, ίσως και να είναι υπερβολικό ή και πιεστικό προς τον άνθρωπο σας. Είναι η στιγμή που πραγματικά επιβάλλεται, να κάνετε ένα μεγάλο βήμα πίσω, και να αφήσετε την άλλη πλευρά να δράσει και να σας πείσει για τα δικά σας θέλω και προσφορά. Σίγουρα όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις 22/08 και μετά …λίγη υπομονή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Από την επόμενη εβδομάδα, οι τωρινές καταστάσεις που σας πιέζουν θα αρχίσουν να χαλαρώνουν και οι δικοί σας ρυθμοί, να αποκαθίστανται. Μέσα σε αυτά, θα δείτε και τον σύντροφο σας, που θα κάνει και αυτός τις δικές του, τις προσπάθειες για να σας πείσει για την αλήθεια των αισθημάτων του. Ακόμη και μέσα από αυτή την διαδικασία, πολλά απόμακρα ζευγάρια θα επανενωθούν άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Τα μάτια σας έχουν θλίψη και θυμό μεγάλο, για όλα αυτά που έχετε περάσει στην αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης είναι και δικό σας. Όπως τελικά και να έχουν τα πράματα εσείς, θα πρέπει, να ανασηκώσετε την ψυχολογία και το ανάστημα σας. Έτσι είναι η αγάπη, έχει σκαμπανεβάσματα. Μέχρι να έρθουν και πάλι τα πράματα σε μια ισορροπία, εσείς απολαύστε τις καταπληκτικές τελευταίες ημέρες του Καλοκαιριού.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Εσείς μπορεί να έχετε ξεχάσει κάποιες από τις υποσχέσεις σας, αλλά το ταίρι σας … όχι. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε νεότερα, που θα σας τα θυμίσουν όλα. Κάποιος λοιπόν, υπό όρους και προϋποθέσεις, είχε αναφερθεί σε δεσμεύσεις. Επίσης, αυτοί, που έχουν στην καθημερινότητα τους, και μια άλλη παράλληλη κατάσταση, σίγουρα έχει έρθει η ώρα για να πάρουν τις τελικές – σωστές αποφάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Μπορεί στο τώρα, να υπάρχουν άπειρες καθυστερήσεις, σε διάφορες σας υποθέσεις, οικονομικές και προσωπικές, αλλά ευτυχώς, από τις 28/08 και μετά, όλα θα έρθουν σύμφωνα με τα δεδομένα σας. Οι σχέσεις που το προηγούμενο διάστημα, είχαν προβλήματα επικοινωνίας, τώρα θα βρουν και πάλι τον τρόπο … για να τα ξεπεράσουν. Μπλοκαρισμένα οικονομικά, σας πλησιάζουν και σας φτιάχνουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.