ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/06 Τρίτη Β

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/06 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Οι σκέψεις και η καρδιά σας, έχουν ταυτιστεί. Είστε πια έτοιμοι για να κάνετε την πλήρη και αληθινή σας ερωτική εξομολόγηση, στο άτομο που αγαπάτε. Είναι μια καλή αστρολογικά εποχή, που όλες σας οι προσπάθειες θα βρουν το στόχο τους, εύκολα και γρήγορα. Αυτοί που έχουν διπλά ερωτικά μονοπάτια, σίγουρα θα πρέπει να είναι προσεχτικοί περισσότερο, καθώς ο Ερμής από την θέση του, αποδίδει ξαφνικές αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Ήλιος – Νο 19
Οι προοπτικές σας για την ερωτική σας σχέση είναι εξαιρετικές. Τα οικονομικά σας επιτέλους τα έχετε βάλει σε μια σειρά, και το μόνο που απομένει, είναι με τον σύντροφο σας, να καθορίσετε τις διακοπές και τι όμορφο θα κάνετε αυτό το Καλοκαίρι. Υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα του ζωδίου σας, που μέχρι να φύγει ο Ιούνιος, θα έχει έρθει σε επικοινωνίες και συναντήσεις, με έναν πιο έρωτα, που δείχνει να θέλει να γίνει κάτι περισσότερο…. από πρώην!
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

zodia-taro-45

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη – Νο 18
Δεν είστε εσείς για άλλες χρονο – καθυστερήσεις. Αυτά που είχατε να πείτε και να δείξετε στον άνθρωπο σας, τα έχετε κάνει, και το μόνο που περιμένετε τώρα, είναι να δείτε τις δικές τους κινήσεις, για εσάς και σε επόμενο επίπεδο για την σχέση σας. Μην κάνετε κάτι που θα χαλάσει τις δύσκολες σας ισορροπίες, απλά περιμένετε, και τις απαντήσεις θα τις έχετε. Μόνοι, εργένηδες και ζωηροί, του ζωδίου, θα έχουν καινούργιες γνωριμίες, που θα τους φέρουν πιο κοντά σε έναν νέο έρωτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε πολύ και παρατεταμένα …κουρασμένοι. Αυτό συσχετίζεται με το παρελθόν σας, που ακόμη δεν έχει κάνει κάποιο ουσιαστικό βήμα προς εσάς. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να σας πτοεί, καθώς θα έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, να έρθετε πιο κοντά σε άτομα, που πλησιάζουν στις δικές σας προδιαγραφές. Πολλά και τα καλά νέα στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

ταρω – Υδροχόος : Ο Γητευτής – Νο 01
Τρέχετε για να τους προλάβετε όλους και όλα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, και πριν να λήξει ο Ιούνιος, θα έχετε καταφέρει να βρείτε την ισορροπία σας, σε αισθηματικά και ερωτικά ζητήματα. Για τα εργασιακά σας, ίσως και να χρειαστεί να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι. Οι σχέσεις που έχουν ξεθωριάσει, θα χρειαστεί και τα δύο ταίρια να κάνουν την προσωπική τους προσπάθεια, για να αναθερμάνουν το κλίμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Ιχθείς : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Δεν πρέπει αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές του Ιουλίου, να κάνετε κάποια παραπάνω βήματα και επικοινωνίες, με το άτομο που επιθυμείτε. Αυτά που είχατε να προσφέρετε και να πείτε, τα κάνετε, άρα στο τώρα απλά αναμένετε. Προσοχή σε εσάς, που έχετε διπλές ερωτικές καταστάσεις, καθώς κάποια πληροφορία ίσως και να πέσει σε λάθος χέρια.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο