ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/08 Κυριακή Β

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/08 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Κόσμος
Οι σκέψεις σας έχουν γίνει εμμονές και οι εμμονές αυτές, σας μεγιστοποιούν την ανάγκη να πάτε πίσω στο πρόσφατο σας παρελθόν και να λύστε εκκρεμότητες… ή έστω όπως τις ονοματίζετε. Σκεφτείτε μόνο από τώρα, τι θέλετε να πείτε και τι περιμένετε σαν απάντηση. Αυτοί που έχουν ομαλοποιήσει την πορεία της σχέσης τους, πιθανόν και από τον νέο μήνα του Σεπτεμβρίου … να σκεφτούν δεσμεύσεις – οικογένεια – παιδιά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα
Οι μέρες, σας έχουν βγάλει τον άσχημο εαυτό σας. Αυτό κάτω από την ερχόμενη νέα σελήνη – έκλειψη, σας το γιγαντώνει… και ίσως και να προκύψουν λεκτικές παρεξηγήσεις με τα οικεία σας περιβάλλοντα. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει, να βρείτε την δική σας ισορροπία ακόμη και αν ζητήσετε, να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μοναξιάς και ησυχίας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα …αυτήν την εποχή και μάλλον έχετε χάσει την πυξίδα. Οι εργασιακές απαιτήσεις είναι μεγάλες, ο άνθρωπος σας έχει παράπονα για την απουσία σας και το φιλικό σας περιβάλλον, σας έχει χάσει. Παιδιά του Δία είστε, άρα με λίγη καλή θέληση και προσπάθεια, θα βρείτε τον τρόπο να είστε σε όλα εντάξει και ενήμεροι. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα σε αυτήν την βαβούρα των ημερών, θα γνωρίσουν και νέα άτομα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Έχετε κλειστεί στην σπηλιά σας και δεν θέλετε να βγείτε για κανέναν λόγο. Αυτό μπορεί να είναι και κάποια ερωτική απογοήτευση, αλλά μην το βάζετε κάτω. Οι μέρες με τον Ήλιο… να προχωράει προς την γήινο Παρθένο, θα σας φέρει μια καλύτερη ψυχολογία και σίγουρα νέα πρόσωπα που μπορούν να σας δελεάσουν. Καλύτερα και τα οικονομικά σας από 28 / 08 και για όλο το Φθινόπωρο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Είσαστε σε μια καλή διάθεση και αυτό έχει να κάνει με τις πληροφορίες που σας έχουν έρθει από κάποιους γνωστούς σας, ότι ένα παλιός σας έρωτας σας ψάχνει για να σας μιλήσει – να σας εξηγήσει. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και από τις 23 / 08 και μετά θα λάβετε τις ειδήσεις. Εσείς που έχετε προχωρήσει την ζωή σας με κάποιον άλλο άνθρωπο, μην κάνετε λάθος κινήσεις!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Οι συμβουλές των άλλων για την ερωτική σας σχέση, αποκλείεται να βαραίνουν περισσότερο, από τις δικές σας τελικές αποφάσεις. Άρα με αυτό στο μυαλό σας, δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς και το άμεσο μέλλον σας. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγετε από λάθος καταστάσεις και αταίριαστα άτομα, απλά κάντε το για το καλό σας… αλλά και το καλό των άλλων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο