ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/12 Κυριακή

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 20/12 Κυριακή taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Δεν υπάρχει καμία πια υπομονή, για τις προβληματικές σχέσεις των Κριών …. που απλά επαναλαμβάνονται και κουράζουν. Οι όψεις του κυβερνήτη τους με τον Δία, θα δώσει τις τελικές λύσεις εκεί που χρειάζεται. Πολύς κόσμος θα αποφασίσει μέσα στον μήνα του Δεκεμβρίου, να χωρίσει…και να προχωρήσει σε νέες περιπέτειες. Όσοι έχουν διπλή – παράλληλη σχέση με άτομο μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο θα χρειαστεί να είναι αρκετά προσεχτικοί, για την αποφυγή σχολίων.
Εύνοια με: Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη : Η περιέργεια δεν είναι αρκετή για να καταλάβετε τι κουβαλάει η κάθε μια νέα γνωριμία. Δεν είναι άλλωστε και η πιο θετική και αισιόδοξη χρονική περίοδος για κανέναν Κριό. Οι περισσότεροι, έχουν πια την βαθύτερη επιθυμία, να μείνουν εντελώς μόνοι τους, καθώς δεν βρίσκουν πια κάτι αναζωογονητικό πια μέσα στον ερωτικό τους δεσμό. Για όσους …. είναι αρκετά τολμηροί και αποφασιστικοί, και που έχουν και κρυφή / ερωτική σχέση, θα αποφασίσουν να την τελειώσουν και αυτήν χωρία καθυστερήσεις
Εύνοια με: Κριός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Οι ανατροπές είναι καλές αυτές τις ημέρες, και θα βοηθήσουν σημαντικά στην αναθέρμανση των ψυχρών συναισθημάτων, για τους Ταύρους όλων των δεκαημέρων. Σύμφωνα με τα είστε το μοναδικό ζώδιο, που επανασυνδέεται εύκολα και γρήγορα. Οι γεννημένοι με Κρόνο σε ζώδιο του αέρα, θα δεχτούν πιέσεις για χωρισμό, καθώς πια δεν υπάρχει συνοχή συναισθημάτων. Αν το αγαπημένο σας ταίρι, ανήκει σε ζώδιο της Γης, είναι πιθανό να σας έχει ήδη αντικαταστήσει.
Εύνοια με: Καρκίνους

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Πολλά τα γεγονότα στην ζωή κάθε Κακρίνου, που θα δεχτεί πολλή πίεση από την ισχυρή θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό,, προκειμένου να πάρει σοβαρές αποφάσεις για τι μέλλει γενέσθαι…. στην ερωτική του ζωή. Οι περισσότεροι, που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα απομακρυνθούν με τα από πολύ σκέψη από την συναισθηματική τους σχέση, μιας και πλέον τίποτα δεν θα τους καλύπτει τις ανάγκες. Μια μικρή μερίδα, με Πλούτωνα σε αρνητική όψη με τον Κρόνο, θα αποκαλύψει απιστία του συντροφικού ταιριού τους.
Εύνοια με: Λέων

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Ανήκετε στους άτυχους των ημερών, που θα δεχτεί τις περισσότερες αρνητικές – δύσκολες αστρολογικές όψεις, για τον μήνα του Αιγόκερου…προσεχώς. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Άρη, σε αέρινο ζώδιο, θα οριστικοποιήσουν τον χωρισμό από τη προσωρινή ή την σοβαρή τους σχέση, μιας και τίποτα δεν θα τους δένει εκεί. Οι έχοντες γενέθλιο Δία σε Ζυγό ή Ιχθύ, θα επιστρέψουν με προσωπική τους πρωτοβουλία, σε κάτι παρελθοντολογικό, που πιθανόν θα τους δεχτεί πίσω και πάλι.
Εύνοια με: Λέων

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω: η Σελήνη: Πολύ ρομαντισμό και καινούργιο κόσμο σας δίνει αυτή η εβδομάδα. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και μετά … από ώριμη και σωστή σκέψη … θα επιστρέψουν σε παλιό έρωτα και πιθανόν πριν λήξει το έτος και να δεσμευτούν. Οι θέσεις των εσωτερικών πλανητών αλλά και του Ποσειδώνα, θα φέρουν πολλές και περίπλοκες ανατροπές που θα ζορίσουν…. ακόμα και μεγάλες σχέσεις… που δεν έχουν κάτι πλέον να τους κρατάει πέραν της συνήθειας.
Εύνοια με: Καρκίνος

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Μια θετική και αρκετά δημιουργική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας και για τις ερχόμενες εβδομάδες…, όπου και θα πρέπει ποικιλοτρόπως, να υπερασπιστείτε τον τις ιδέες και τις δράσεις σας, από δυσλειτουργικές καταστάσεις, που άπτονται της συναισθηματικής σας ζωή. Τώρα που ο Ερμής σε καλή πορεία έχει εγκατασταθεί στον οίκο του Αιγόκερου, θα προκύψουν στην επιφάνεια, όλα τα στραβά , και οι λανθασμένες κινήσεις … που υπήρχαν στον δεσμό σας, και θα ζητήσουν την οριστική τους λύση.
Εύνοια με: Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Πολύς καλός κόσμος και νέες προκλήσεις τους, που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα είναι στο μενού των προσεχών ημερών ….και μέχρι τις 26 περίπου του Δεκεμβρίου. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαήμερου του ζωδίου, που έχουν πια βαρεθεί ή έστω ξεχαστεί, ή έχουν βρει κάτι καινούργιο, πιθανόν να αποκαλυφτούν από τις λάθος δράσεις – επικοινωνίες τους. Ο επιθετικός Άρης από την θέση του …δημιουργεί και μια υπερ – κινητικότητα, σε συναισθηματικές επικοινωνίες, που πιθανόν να φέρει άτομα του παρελθόντος στον παρόν.
Εύνοια με: Ιχθείς

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Οποιοδήποτε γεγονός έχει στεναχωρήσει τους Τοξότες… θα βγει το άμεσο χρονικό διάστημα στο φως, και μέχρι τα μέσα του μήνα ….θα τερματιστεί. Όσοι έχουν κρυφές – διπλές ζωές, θα πάρουν την ώριμη και μόνιμη απόφαση, να απομακρυνθούν από σκοτεινές καταστάσεις, που τους τρομάζουν με αποκαλύψεις στην μόνιμη τους σχέση . Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, που βιώνουν ερωτική απογοήτευση ….η συνειδητή ερωτική απομόνωση… θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση για ανανέωση εκ των έσω!
Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Πολλές οι δύσκολες καταστάσεις και η αμήχανη θέση που θα βρεθείτε για εξηγήσεις και απολογίες…όπου θα προκύψουν από την θέση της Αφροδίτης, στον οίκο του Σκορπιού. Για να μπορέσουν και να αποκατασταθούν και πάλι οι σωστές ισορροπίες… μέσα σε συναισθηματικές σχέσεις που το αξίζουν πραγματικά . Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα κάνουν σοβαρές συζητήσεις για αναζωπύρωση του ερωτικού δεσμού τους.
Εύνοια με: Ιχθείς

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Δεν έχετε καθόλου πια υπομονή και καθόλου πια περιττό χρόνο, για άλλες λοιπές καθυστερήσεις και επικοινωνιακές δηλώσεις συναισθημάτων. Ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Άρη, έχει βάλει όρια, για να παρθούν οι αποφάσεις… πριν γίνουν και άλλες παρεξηγήσεις. Αυτοί που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά και κουραστεί, από τις προβληματικές και επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές του συντροφικού ταιριού, θα αποχωρήσουν και δεν θα δώσουν άλλη ευκαιρία.
Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη: Πολύ ωριμότητα και σκέψη θα χρειαστούν…. οι συναισθηματικές αποφάσεις για την ζωή των περισσοτέρων Ιχθύων πρέπει να πάρουν μέχρι τις 28 του τρέχοντος μηνός ! Όλοι θα έχουν την βαθύτερη ανάγκη, να ανανεώσουν τον δεσμό – γάμο τους… και να προχωρήσουν σε κάτι πιο επίσημο, ή ακόμα και να φύγουν οριστικά ψάχνοντας για κάτι ανανεωτικό. Είναι η βαριά φύση του εν λόγω υδάτινου ζωδίου, που δεν επιθυμεί την αβεβαιότητα και την έλλειψη δράσης.
Εύνοια με: Λέων

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._