ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/01 Παρασκευή

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 22/01 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Τις επόμενες ημέρες του μήνα, σας ωθεί ο Ουρανός και ο Άρης, με την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις – επιπρόσθετες επικοινωνίες, μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρό. Για τους Κριούς, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες πόθου, ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Οι ραγδαίες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή είναι προ των πυλών…. Οι συναισθηματικές δυσκολίες του παρελθόντος απομακρύνονται, και στην θέση τους, έρχεται κάτι που θα τραβήξει την σύνθετη προσοχή σας, αλλά και θα σας προβληματίσει. Μια καινούργια σχέση – γνωριμία θα προκύψει με την προοπτική να σας ισορροπήσει και να σας συμφιλιώσει με την έννοια ‘δέσμευση’.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Αντιλαμβάνεστε πια καθαρά τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Πολλά τα υπόγεια μυστικά και το παρασκήνιο που έχετε μάθει για τον σύντροφο σας. Πολλοί και οι Δίδυμοι …. που θα αποφασίσουν να χωρίσουν με οριστικό χαρακτήρα από αρρωστημένες σχέσεις, που πια απλά τους σταματούν σε ένα προβληματικό και άγονο παρόν. Αυτοί που διατηρούν ερωτικό δεσμό στο εξωτερικό, πιθανόν να πάρουν την δύσκολη αλλά δυναμική απόφαση να την τερματίσουν.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Μια περίπλοκη χρονική στιγμή για όσους επιθυμούν να κάνουν ξεκαθαρίσματα … μέσα στην συναισθηματική τους ζωή. Αυτοί που έχουν ήδη ‘παράλληλη’ σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο, θα δεχτούν κρούση για μόνιμη απομάκρυνση, καθώς οι υποψίες έχουν μπει στο μυαλό σε λάθος άτομα. Αυτοί που είναι ελεύθεροι ακόμα, θα έχουν μια νέα επαφή που θα προκύψει… μέσα από ταξίδι – εκδρομή τους, τις προσεχείς – τελευταίες ημέρες του μήνα.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη : Νέο και ξαφνικό ρομάντζο θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας, και ο πλανήτης των συναισθηματικών δεσμεύσεων η Αφροδίτη, θα σας επηρεάζουν το προσεχές διάστημα μέσα από ποικίλες ευκαιρίες. Το επιθυμούσατε άλλωστε τόσο καιρό…, αλλά τώρα έφτασε το ιδανικό χρονικό διάστημα. Γενικά ευνοϊκό είναι το όλο αυτό διάστημα, και για εσάς τους εν σχέση ή γάμο.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να χωρίσετε οριστικά, από το μέτριο παρόν σας. Πολλές οι ανατροπές σε όλους του Παρθένους, που επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα… και με νέο κόσμο. Αφήστε τις συνήθεις και τις σειρήνες του παρελθόντος και κοιτάξτε το μέλλον σας. Όσοι έχουν σχέση με άτομο στο εξωτερικό ή γενικότερα σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση… θα χρειαστεί να συναντηθούν προκειμένου να πάρουν κοινές αποφάσεις για το μέλλον τους.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Απόλυτη επιθυμία για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Ζυγούς! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή καινούργιου μέλους! Τύχη και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική / κοινωνική ζωή θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή εν σχέση με την Αφροδίτη σε όλα τα ζώδια του αέρα.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας : Για πολλούς και ποικίλους λόγους και με την βοήθεια των αργών πλανητών, ο ιδιαίτερος μαγνητισμός σας, δείχνει να έλκει μέσα στις επόμενες μέρες, το ερωτικό ενδιαφέρον μίας προσωπικότητας, που έχει καρμικές πιθανότητες να γίνει και ο νέος έρωτας σας. Αφήστε στην άκρη τους συντηρητισμούς και ζήστε το στο έπακρο. Για τους Σκορπιούς, που έχουν ήδη κάτι ποιοτικό, οι βάσεις είναι ήδη έτοιμες και το μόνο είναι οι επίσημες ανακοινώσεις – γάμος. Θυμηθείτε να αποφύγετε το χρονικό διάστημα μέχρι και τις 29/01-16.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη: Είναι πιο κοντά σας από ότι τυχόν να πιστεύετε…ο έρωτας που μπορεί να σας ανανεώσει συναισθηματικά. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες στο παρελθόν αλλά και σε προβληματικές σχέσεις, και τις αναζωπυρώσεις τους. Για τα δεσμευμένα άτομα…, αν θέλετε να χωρίσετε, …δηλώστε το άμεσα και κάντε το. Σκεφτείτε πρώτα και δώστε προτεραιότητα σε εσάς, και μετά υλοποιήστε την απόφαση σας.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Πολλές οι καλές εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν σήμερα και τις προσεχείς ημέρες από τον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ουρανού με τον Δία και την σελήνη, θα σας ευνοήσουν, έτσι ώστε να έρθετε επικοινωνιακά κοντά… και να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Πλούτωνα, πριν λήξει ο μήνας του Ιανουαρίου, θα έχουν προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος, που όμως τα πραγματικά κίνητρα του, δεν είναι για άμεση επανασύνδεση.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Ο πλανήτης Δίας δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική / φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόγειο της, καθώς και οι ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες, σας φέρνουν κοντύτερα στον καρμικο έρωτα …. αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο λογική κριτήρια…άλλωστε χρόνος δεν υπάρχει Αν είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον νέο χρόνο, να επισημοποιήσετε την σχέση σας.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Η αλήθεια είναι ότι οι όψεις της Αφροδίτης επάνω σας, δεν σας έχουν βοηθήσει.. ακόμα… με τον καλύτερο τρόπο, τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ερωτικός – σεξουαλικός μαγνητισμός, που εκ ζωδιου, ασκείτε σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν θα τους βάλει στην αναγκαιότητα να σας γνωρίσουν καλύτερα. Για το προσεχές χρονικό διάστημα, βγείτε από την στασιμότητα και πράξτε εποικοδομητικά.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.