ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/12 Τρίτη

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 22/12 Τρίτη taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Έχετε μπει σε μια άριστη ψυχολογία… νικητή και αυτό φαίνετε σε όποιον σας πλησιάσει. Οι περισσότεροι Κριοί αυτήν την εποχή απολαμβάνουν την ελευθερία τους και ζητούν νέες –παθιασμένες περιπέτειες. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου έχουν και τις πιθανότητες με το μέρος τους, για να βρουν το έτερον τους ήμισυ μέσα στον μήνα. Για τους ελάχιστους που είναι ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι μέσα στον δεσμό, θα δοθούν οι ευκαιρίες για ανανέωση και σκέψεις, για δέσμευση τους επόμενους μήνες του 2016.
Εύνοια με: Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Σας χαρακτηρίζει μια αβεβαιότητα και μια αδράνεια από τις αρχές του μήνα αυτού….. ακόμα και εσάς που είστε σε ερωτική σχέση. Αυτό σίγουρα οφείλετε στο πρακτικό γεγονός, ότι δεν βρίσκετε τίποτα πια ενδιαφέρον να σας τραβήξει την ιδιαίτερη προσοχή και να σας ανανεώσει. Συζητήστε με το αγαπημένο ταίρι σας και βρείτε τις λύσεις που θα σας κάνουν να ανανεωθείτε…. Για όσους έχουν Δία σε ενδέκατο ή δωδέκατο οίκο, είναι και οι μοναδικοί, που θα σκεφτούν σοβαρά να χωρίσουν.
Εύνοια με: Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Η έλξη και η ακαταμάχητη γοητεία που νιώθουν όλοι που βρίσκονται δίπλα σας, δεν οφείλεται απαραίτητα στο ωραίο άρωμα σας, αλλά στην θέση του Ερμή στον Αιγόκερω. Οι ώρες – μέρες που θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό είναι ελάχιστες.. και εσείς οι ελεύθεροι θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Οι Δίδυμοι που έχουν Βόρειο δεσμό της Σελήνης σε πύρινο οίκο, θα ξαναβρεθούν με κάποιον, από το μακρινό τους παρελθόν, που αυτήν την φορά έχει περισσότερα να πει – εξηγήσει και να δώσει.
Εύνοια με: Λέων

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Κινδυνεύετε και πιθανόν να φανείτε ανακόλουθοι στον άνθρωπο σας με τόσες υπερβολές- ψεματάκια που έχετε πει. Οι όψεις του Άρη στον οίκο σας, σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις και δηλώσεις προκειμένου να κερδίσετε χρόνο. Όσοι έχετε εμπλακεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νέα σχέση, θα πρέπει να ψάξετε αρκετά βαθύτερα μήπως είσαστε το ‘τρίτο’ πρόσωπο. Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο 10ήμερο του ζωδιου, οι ημέρες σας βοηθούν να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση… και άλλο.
Εύνοια με: Κριός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Οι σκέψεις σας είναι πάρα πολλές και οι δράσεις σας ελάχιστες – μηδενικές τελικά. Οι πλανητικές όψεις είναι θετικές για όλους τους Λέοντες, που επιδιώκουν να διορθώσουν τη προσωπική τους ζωή. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε γήινο ζωδιο, θα καταφέρουν να επαναπροσεγγίσουν ιδιαίτερο πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν τους και να κερδίσουν και πάλι την καρδιά του. Όσοι έχουν σχέση πλατωνική – γενικότερα ουτοπική …θα δοθεί η ευκαιρία για την ολοκλήρωση της.
Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Οι δυσκολίες ευτυχώς υποχωρούν και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά αισθηματικά και επικοινωνιακά με το ταίρι σας. Αν έχετε δεσμό με ζωδιο της γης, πιθανόν να ακούστε συντόμως προτάσεις για κάτι πιο δεσμευτικό. Όσοι γήινοι έχουν σχέση με πρόσωπο σε απόσταση, θα έχουν πληροφορίες που θα τους απογοητεύσουν. Γενικότερα δεν ανήκετε στο ζωδιο που επιθυμεί σχέση χωρίς σάρκα και παρουσία. Οι ελεύθεροι θα έχουν ποικιλία γνωριμιών που τους έρχονται αρχές του νέου έτους.
Εύνοια με: Κριός

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Είσαστε οι πιο ευνοημένοι από όλους τα ζωδια του αέρα! Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Ήλιο στην τελευταία μοίρα του Τοξότη, τις προσεχείς ώρες θα σας κάνει πόλο έλξης καινούργιου κόσμου. Για όσους είναι ήδη σε μακροχρόνια – ποιοτική σχέση, πολλές και καλές θα είναι οι ευκαιρίες για οικονομική σταθερότητα που θα δώσει τις πρακτικές βάσεις για νέα ξεκινήματα. Οι ελεύθεροι … που είναι μπλεγμένοι σε πολλές και ‘επικίνδυνες’ ιστορίες ας περιοριστούν πλέον… καθώς τα μάτια και τα σχόλια είναι γύρω σας.
Εύνοια με: Αιγόκερως