ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/04 Σάββατο

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 23/04 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Όλο τα αστρολογικά και κοσμικά δεδομένα εξελίσσονται προς τους σκοπούς σας. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο, σε Ταύρο ή Σκορπιό θα επηρεαστούν υπερβολικά…. αλλά σε βάθος χρόνου θα τους αποδοθεί σταθερότητα δίνοντας έτσι νέες ερωτικές ευκαιρίες ζωής. Αυτοί που έχουν χωρίσει, ακόμα και από τον προηγούμενο χρόνο, αλλά ακόμα θέλουν και επιθυμούν να τους δοθεί μια ακόμα επικοινωνιακή ευκαιρία για επανασύνδεση, θα το έχουν μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα του Ταύρου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Οι δοκιμασίες και η γενικότερη ταλαιπωρία, που έχετε υποστεί τους τελευταίους μήνες σας έχουν δημιουργήσει, μια περίεργη ψυχολογία αλλά και απροσπέλαστη. Όλα τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, έχουν κάποιο μικρό – παράπονο από εσάς. Αν το ταίρι σας τελικά δεν μπορεί να αντιληφτεί ή να καταλάβει, τότε δεν είναι το κατάλληλο άτομο για εσάς, και τις ευαισθησίες σας που έχετε σαν ζώδιο της γης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Οι συναισθηματικές επικοινωνίες έχουν γίνει πλέον κουραστικές και οι σκέψεις είναι πια μπλεγμένες. Σίγουρα δεν υπάρχει ερωτισμός πια μέσα στην σχέση σας….αλλά και ούτε έχετε εντοπίσει… το τι ακριβώς σας φταιει. Αυτό όμως πρακτικά στεναχωρεί ή και να ξενίζει το συντροφικό ταίρι σας. Οι γεννημένοι του μεσαίου 10ημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν ψυχραιμία και να προχωρήσουν σε σοβαρούς διάλογους για το από κοινού μέλλον τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Με τον Δία να σας βοηθά από την Παρθένο ….και με καλές όψεις με την Αφροδίτη στον Κριό να σας ενισχύει, θα αποκτήσετε άμεσα και με ευκολία τα αιτούμενα σας, μέσα από την ερωτική σας σχέση. Οι όσοι απομακρυσμένοι σύντροφοι, με ενδιάμεσα άτομα, θα μπορέσουν να μιλήσουν ειλικρινά και ανοιχτά στο πρώην ταίρι τους. Οι γεννημένοι του 2ου 10ημέρου, πιθανόν να χρειαστούν περισσότερο χρόνο, καθώς οι όψεις του Άρη από τον Τοξότη, να τους βάλει σε σκέψεις, πριν αποφασίσουν και ανακοινώσουν τις οριστικές του αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας : Ο Ερημίτης – Νο 09
Δεν είναι αποκρυσταλλωμένη και σαφής η σκέψη, το τι ακριβώς θέλετε από το προβληματικό παρελθόν σας. Κάποιοι Λέοντες, ίσως το και να το φοβούνται, και κάποιοι άλλοι πιο θαρραλέοι, θα θελήσουν να το ξανά – προσπαθήσουν κάτω από καινούργιες συνθήκες. Οι διελεύσεις του Ουρανού και του Άρη …θα δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμική, για την ερχομό νέα ατόμων, που έχουν κάτι αξιόλογο να φανερώσουν στο δημιουργικό παρόν σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με :Παρθένος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Δηλώστε την απόλυτη προσοχή σας σε ερωτικές κινήσεις που θα σας γίνουν μέχρι τα τέλη μήνα Απριλίου. Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα και του Κρόνου- Άρη, σας βάζουν στο ερωτικό στόχαστρο κόσμου… που επιθυμεί με διάφορους τρόπους να σας προσεγγίσει άμεσα. Αυτοί που βιώνουν άσχημη φάση απομάκρυνσης ή χωρισμού, θα πρέπει να είναι αρκετά πιο εγκρατείς και να μην ακολουθήσουν συμπεριφορές επιθετικότητας, προς τον άνθρωπο τους
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Μην δίνετε περισσότερη ενέργεια και χρόνο σε αυτούς που στο παρελθόν απέδείξαν ότι δεν την αξίζουν. Έχετε την συγχώρεση άλλωστε στο ζωδιακό σας dna, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να φτάσει στα άκρα της αφέλειας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα τους είναι εύκολο να διαλέξουν κάποιον που να τους ταιριάζει, καθώς οι απαιτήσεις έχουν γίνει συγκεκριμένες. Μέχρι τις 29-04, θα είναι ιδανική περίοδος, για νέα ερωτικά ξεκινήματα και λοιπά ξεκαθαρίσματα για όλους τους Ζυγούς ….που έχουν υποστεί ταλαιπωρία τον τελευταίο καιρό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο των ημερών, καθώς ο κυβερνήτης σας κάνει εξαιρετικές και δυναμικές όψεις με τον οίκο σας… και σας προσδίδει λάμψη και γοητεία. Για τους εν σχέση που έχουν βαρεθεί στα ίδια, θα έχουν την τύχη να δουν το έτερον τους ήμισυ να κινείται προς την κατεύθυνση της οργάνωσης εκδρομών- των διακοπών και λοιπών ψυχαγωγικών οδών. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή, θα λάβουν ειδήσεις για κάποια παλιά του αγάπη – γνωριμία.. που έχει οδεύσει προς περαιτέρω δεσμεύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Είσαστε κάτω από αστρολογική κάλυψη και μεγάλη εύνοια καθώς οι θέσεις των αργοκίνητων πλανητών, σας δίνουν το απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να σκεφτείτε αν τελικά είστε ευτυχισμένοι στον δεσμό / γάμο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα συναισθήματα τους για το πρώην ταίρι τους…θα έχουν ξαφνική είσοδο, από νέο που θα τους ενθουσιάσει …. και θα τους βάλει σε νέους δρόμους σκέψεις. Ωστόσο μην κάνετε κάποια υπερβολή στις αντιδράσεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Τα λόγια και οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι εγκρατή αυτές τις ώρες και ημέρες. Πολλές οι αστρολογικές όψεις στον οίκο σας …που πιέζουν να πείτε ότι έχετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας τόσο καιρό. Οι Αιγόκεροι, που παίζουν σε διπλές και ερωτικές καταστάσεις, θα πρέπει να περιορίσουν τις επικοινωνίες και λοιπές επαφές, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος για αποκαλύψεις. Από τα μέσα και τέλη του μήνα, όλα θα βελτιωθούν αισθητά…ακόμα και σε αυτούς που είναι έτη μόνοι τους. Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Ξαφνικές δυσκολίες και σχετικές καθυστερήσεις, θα αντιμετωπίσουν οι Υδροχόοι… που σχετίζονται συναισθηματικά με ζώδιο του αέρα. Αν το συντροφικό έτερο σας λόγω, ‘κρυφών ερωτικών καταστάσεων’, σας είχε χωρίσει, να είστε προετοιμασμένοι, ότι μέχρι τις 30/04… θα επιστρέψει μετανιωμένο, και αποζητώντας μια επιπλέον ευκαιρία για τους δύο σας. Ζυγίστε αυτά που έχουν συμβεί …και σκεφτείτε πρώτα τον εαυτό σας…!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είσαστε πάλι στο απόγειο της αδράνειας και αβεβαιότητας, αλλά και με πιο δομημένη σκέψη, πάνω στο τι να αποφασίσετε για την προσωπική σας ζωή. Οι πλείστοι των Ιχθύων, που έχουν χωρίσει εδώ και καιρό …, θα λαμβάνουν προσεχώς συγκινητικές αλλά και ενδιαφέρουσες κρούσεις – επικοινωνίες για επανασύνδεση. Ο κυβερνήτης σας, σε αρμονική όψη με τον Δία, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε αρνητικά για τα λάθη του παρελθόντος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.