ταρω ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 23/09

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 23/09 taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Δηλώσει επί δηλώσεων θα χρειαστεί να κάνετε τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες προκειμένου να μην αφήσετε τρίτους – σχόλια – γεγονότα να παρεισφρήσουν στην προσωπική σας ζωή.. που ήδη περνάει μεγάλες διακυμάνσεις… και στον ορίζονται υπάρχει ο ενεργός κίνδυνος του χωρισμού. Για αυτούς που είναι σε σκέψεις πρώιμες για νέο άτομο καλό θα ήταν να περιμένουν μέχρι ο Άρης να κινηθεί στο επόμενο ζωδιο. Τότε όλα θα είναι πολύ πιο συμβατά με την κρίσης σας.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω  το Αστέρι: Απολαμβάνετε μια καταπληκτική περίοδο που  θα σας δώσει μέσα στις προσεχείς εβδομάδες  μια νέα γνωριμία ή έστω μια καλή επανασύνδεση. Όλα τα άστρα συνηγορούν στο να έρθετε πιο κοντά με τις αληθινές και εσώτερες επιθυμίες σας. Όλοι οι Ταύροι που διατηρούν σοβαρή σχέση ή γάμο θα δοκιμάσου τις αντοχές τους αυτή την εποχή. Όσοι έχουν διπλή ερωτική ζωή, ας κάνουν ένα ξεκαθάρισμα, καθώς το βάρος είναι μεγάλο…. και ψυχικό!

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Η πίστη και η δυναμική που έχετε στον εαυτό σας δίνει την ικανότητα να κυνηγήσετε τους στόχους σας, ακόμα και με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας να σας δημιουργεί αγκυλώσεις και καθυστερήσεις παντού. Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.. οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις θα είναι ο ένας και μοναδικές τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να βγάλετε στην επιφάνεια τα καλά κρυμμένα ψέματα που σας έχουν βλάψει στο παρελθόν. Διατηρήστε το μέτρο παντού και ιδίως στην διάθεση κριτικής και εγωισμού.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Δοκιμάστε να πλησιάσετε με ένα πιο σοβαρό και πειστικό τρόπο τον άνθρωπο σας, που ήδη σας δείχνει ότι δεν μένει ικανοποιημένος από αυτό που του προσφέρετε εσείς. Ίσως εδώ να υπάρχει και μια δόση αλήθειας. Μέχρι την λήξη του μήνα οι βαριοί πλανήτες θα σας ευνοούν για να ανανεωθείτε πρώτα εσείς και  σε αυτό να συμπεριλάβετε και τον άνθρωπο σας… που ήδη ανέχεται το δύσκολο του χαρακτήρα σας ιδίως με τόσα  αστρολογικά φαινόμενα του τον επηρεάζουν! Ρίξτε πάντως και λίγο νερό στο κρασί σας.

Ερωτική Τύχη: 06/10

prodosia

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο  Αρχιερέας: Μοναδικές οι μέρες μέχρι τις 29-30 του Σεπτεμβρίου για την πλειοψηφία των Λεόντων που βλέπουν σε πρακτικό επίπεδο την κοινωνική και την προσωπική τους ζωή να ανθίζει και να τους κάνει να αισθάνονται πλήρεις και ασφαλείς. Όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτιο δεκαήμερο … θα χρειαστεί να έχουν τις κεραίες τους τεντωμένες.. καθώς τουλάχιστον 2 άτομα από το παρελθόν….θα ζητήσουν κάποια μορφή επανασύνδεσης.  Αν και εσείς είστε ακόμα free τότε δώστε τον απαραίτητο χρόνο και χώρο για να σας πείσουν και να σας κερδίσουν.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα:  Από τώρα και τις επόμενες 1-2 μέρες… θα έχετε μοιραία  ευκαιρία,  να τελειώσετε μόνιμα  με το άσχημο- πικρό παρελθόν σας. Οι άσχημες  όψεις του Ουρανού με τον πολέμαρχο Άρη … θα είναι καθοριστικές , και θα καταφέρετε  να κάνετε εκκαθαρίσεις  σε οτιδήποτε σας έχει κουράσει. Για τους Παρθένους   που είναι σε μόνιμη – σταθερή  σχέση,  καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘τρίτες καταστάσεις’ για το επόμενο διάστημα που θα τους πολιορκήσουν σε ασφυκτικό βαθμό.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αρχιέρεια

 

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Έχετε πια πεισθεί ότι δεν υπάρχει κανένας δρόμος πια επιστροφής και επανασύνδεσης. Αυτό είναι μέγα λάθος, και πόσο μάλλον με αυτές τις αστρολογικές όψεις πάνω στο ζωδιο σας. Οι μέρες θα καλυτερέψουν και εσείς θα δεχτείτε προσκλήσεις για διάλογο. Όσοι Ζυγοί αυτήν την εποχή είναι σε διπλή –τριπλή… ερωτική κατάσταση, θα μπορέσουν με ψυχραιμία να απομακρυνθούν, καθώς οι κίνδυνοι αποκαλύψεων έχουν πολλαπλασιαστεί. Τουλάχιστον πάρτε από τώρα τα μέτρα σας… για να μην στριμωχτείτε πιο μετά.

Ερωτική Τύχη: 09/10

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: : Στον αισθηματικό – ερωτικό σας  τομέα δεν θα πρέπει να βιαστείτε αλλά …… αντιθέτως θα πρέπει να περιμένετε αρκετά. Οι πλανητικές όψεις πάνω στο σκοτεινό   και πολλές φορές ιδιαιτέρως δύσκολο  ζωδιο σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές κρυφές και σκοτεινές ένοχες  πληροφορίες για το παρελθόν σας. Οι χωρισμένοι Σκορπιοί που έχουν την καλή πρόθεση επικοινωνίας και συνάντησης για επανασύνδεση… θα βρουν θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο τους .

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: : Πολλή και ασταμάτητη η ζήλια  και το πάθος αλλά και η επιθετικότητα που θα φέρει ο ανάδρομος Ουρανός από τον Κριό τις επόμενες μέρες,  και αναμένεται να αφρίσει  τα ύδατα  σας. Επίσης, δεν  αποκλείεται εκτός από έναν καινούργιο – μοιραίο έρωτα, να έχετε και επιστροφές  από το πρόσφατο  παρελθόν σας! Για τους πύρινους γιούς του Δια  που αγαπάνε…πολλά τα καλά λόγια και πολλές ανακοινώσεις… αλλά και ώριμες  εξελίξεις που θα προκύψουν .. μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Πολλές οι αναπάντεχες εκπλήξεις….,  που θα σας προκύψουν σήμερα – αύριο από τον αγαπημένο σύντροφο  σας. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης  με τον Πλούτωνα,  θα σας ευνοήσουν πολύ. Οι Αιγόκεροι που  έχουν γεννηθεί,  με γενέθλιο Δία  σε Παρθένο  ή Ιχθύ, πριν λήξει ο μήνας του Σεπτεμβρίου  θα έχουν ερωτική  προσέγγιση…. από πρόσωπο του μακρινού τους παρελθόντος, που όμως δεν θα τους πείσει για τις αληθινές του σκέψεις.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Η πλειοψηφία των Υδροχόων  που δεν έχουν την θέληση να βρίσκονται, σε σχέση από συνήθεια και βόλεμα…, θα αποφασίσουν  και αυτό θα είναι μόνιμο, μέσα στις ακόλουθες ημέρες να κάνουν  γενναία ξεκαθαρίσματα παντού.. ακόμα και στον γάμο τους. Όσοι έχουν συναντηθεί και αγκιστρωθεί από  καινούργιο έρωτα, θα πρέπει να αποδώσουν περισσότερο χρόνο και χώρο ακόμα στον εαυτό τους, να εντοπίσει  και τις δικές του πραγματικές ανάγκες και να τις ανακοινώσει άμεσα. Όσοι έχουν παιχνιδιάρικη ερωτική πραγματικότητα ..ας είναι πιο προσεχτικοί.. ο ανάδρομος δεν αστειεύεται.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή για όσους Ιχθείς καλούνται να κάνουν ξεκαθαρίσματα μέσα στην ερωτική τους ζωή. Αυτοί που έχουν ήδη ‘παράνομη’ σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο,  θα δεχτούν κρούση για οριστική απομάκρυνση,  καθώς οι υποψίες έχουν δημιουργηθεί στα οικεία περιβάλλοντα τους. Αυτοί που είναι ελεύθεροι ακόμα, θα έχουν νέα γνωριμία που θα προκύψει μέσα από την μετακίνηση – ταξίδι τους, τις προσεχείς ημέρες του μήνα – αρχές Οκτωβρίου. Ιδίως αν πρόκειται για ζωδιο του νερού….ίσως να μιλάμε για καρμικό έρωτα. Η τύχη είναι κοντά σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._