ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/12 Τετάρτη

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 23/12 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Θα πρέπει να βρείτε την χαμένη δυναμική που έχετε από την άκαμπτη φύση σας, και να πείτε ‘όχι ‘σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε σας αποσυντονίζει. Για τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ποικίλες ανακατατάξεις που θα τους φέρουν, σε μια κατάσταση οριστικών αποφάσεων για την ερωτική τους ζωή. Ο επιθετικός Άρης δεν θα κρατηθεί πολύ ακόμα ‘δεμένος’ στον Ζυγό.
Εύνοια με: Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Είναι τελείως λαθεμένη η τωρινή χρονική περίοδος για βαθύτερες συναισθηματικές διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο σας, και ιδίως αν είσαστε σε απόμακρη συναισθηματική κατάσταση. Οι γεννημένοι του μεσαίου 10ημέρου, θα μπορέσουν μέσω διαλόγου, να προσεγγίσουν μια μόνιμη επανένωση. Οι υπόλοιποι, θα χρειαστούν ακόμα χρόνο, και σίγουρα μέχρι να λήξει ο μήνας του Αιγόκερω. Απαλύνετε τις επιθετικές συζητήσεις και …κρατήστε τους γαλήνιους τόνους.
Εύνοια με: Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Υπάρχει δυνατότητα σε όλους τους ασταμάτητους Διδύμους αυτές τις ημέρες, και μέχρι τις 26/12, να ξεκαθαρίσουν την θέση τους ….απέναντι στους εμπλεκόμενους συντρόφους τους. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση, θα τολμήσουν να απαιτήσουν επισημοποιήσεις…. και θα τις λάβουν. Όσοι είναι μόνοι …θα βάλουν ένα πλάνο μέχρι τα τέλη του έτους, να ισορροπήσουν… πρώτα οι ίδιοι σαν άτομα και μετά να ψάξουν για νέα αγάπη που θα πλησιάζει τις προδιαγραφές τους.
Εύνοια με: Λέων

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Πολύς κόσμος και ταυτόχρονα με πολλά διλήμματα – συζητήσεις, καλείστε εσείς οι Καρκίνοι, να διαχειριστείτε τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο Πλούτωνας και ο Κρόνος έχουν συμμαχήσει πάνω σας, με σκοπό… να σας απομακρύνουν από προβληματικές συναισθηματικές καταστάσεις. Σε αυτές τις χρονοβόρες διαδικασίες τυχόν να προκύψουν…..και μια σειρά από χωρισμούς ιδίως για αυτούς που είναι χωρίς καμία εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στην σχέση τους.
Εύνοια με: Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Είσαστε στο επίκεντρο πολλών αστρολογικών γεγονότων που θα βάλουν πριν ακόμα λήξει το έτος, τις μοιραίες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν μέσα στο νέο έτος… σε γάμο ή συγκατοίκηση …. ή έστω να συνεχίσουν με μια άλλη συντροφιά, θα λάβουν αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια που θα τους απογοητεύσουν. Οι μέρες – εβδομάδες δεν είναι ιδιαίτερα καλές… για μεγάλες αλλαγές ζωής.
Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Μια ιδιάζουσα προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν όλοι οι Παρθένοι, που έχουν δεύτερη – ερωτική ζωή. Οι όψεις του Άρη με τον Ουρανό, και μέχρι τις 30-12, θα φωτίζουν τις δύσκολες και κρυφές πτυχές, που τυχόν να αποκαλυφτούν μέσα από λάθος επικοινωνιακές σας δράσεις . Όσοι έχουν ερωτική κατάσταση με πρόσωπο …. που έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από αυτούς, πλέον, θα πάρουν την ή απόφαση να προχωρήσουν μπροστά μόνοι τους.
Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη: Μην δίνετε και άλλη μια ευκαιρία στο άτομο που στο κοινό σας παρελθόν, σας έχει απογοητεύσει σε διάφορα επίπεδα. Οι γεννημένοι Ζυγοί, που έχουν ανάδρομο Ερμή, σε δεύτερο ή ένατο ζωδιακό οίκο, είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες. Όσοι ζουν μέσα σε ‘‘παιχνίδια’‘ στην αισθηματική τους ζωή, πρέπει να είναι προσεχτικοί, καθώς τα σχόλια και τα περίεργα μάτια…..είναι γύρω και παντού.
Εύνοια με: Ιχθείς

tarw-taro-xartomanteia

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Μια μεγάλη και πολλή θετική χρονική περίοδος μέχρι να τελειώσει ο μήνας Δεκέμβριος… ανοίγεται για εσάς τους Σκορπιούς και την συναισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία έχει τελειώσει… μόνιμα από άσχημες σχέσεις και καταστάσεις… που τους στοίχισαν την ψυχική τους ηρεμία. Οι ελεύθεροι του ιδιαίτερου ζωδιου, θα έχουν ποιοτικές και καινούργιες γνωριμίες μέσα στον επαγγελματικό κύκλο τους, που θα τους ανεβάσουν την ψυχολογία μέσα και από ποικίλες ερωτικές προσεγγίσεις.
Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Μια προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν όλοι οι ευαίσθητοι Τοξότες που έχουν και κρυφή σεξουαλική ζωή. Οι όψεις του κυβερνήτη τους με τον Άρη και μέχρι τις 28/12, θα φωτίζουν τις κρυφές πτυχές, και έχουν μεγάλες πιθανότητες να αποκαλυφτούν μέσα από λάθος δράσεις ή υπερβολές. Όσοι έχουν ερωτική σχέση με πρόσωπο… που έχει διαφορά ηλικίας από αυτούς, πλέον θα πάρουν την ώριμη απόφαση να προχωρήσουν και σε ένα επόμενο επίπεδο τον ερωτικό δεσμό τους… που αυτό πιθανόν να είναι η γάμος ή οικογένεια.
Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Η επιθετική συμπεριφορά δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος μιας σωστής ερωτικής προσέγγισης… για να το έρθετε πιο κοντά πάλι με το άτομο που σας πληγώνει συνεχώς. Οι Αιγόκεροι που ήδη έχουν σοβαρή συναισθηματική σχέση ή που συζητούν για συμβίωση….μέσα σε αυτούς τους επόμενους μήνες, θα αντιμετωπίσουν κάποιες μικρό – καθυστερήσεις και αναπάντεχα εμπόδία, που όμως θα απομακρυνθούν σχετικά γρήγορα.
Εύνοια με: Κριός

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Αν δεν το πιστέψετε εσείς, το θαύμα δεν θα γίνει. Είσαστε σε μια θετική περίοδο, κάτι που σας δίνει την ισχύ και την δυναμική για να φέρτε εις πέρας και την πιο δύσκολη συναισθηματική κατάσταση. Για όσους Υδροχόους, είναι σε μια φάση…. χωρισμού – επανασύνδεσης με τον σύντροφο τους, θα ήταν ιδανικό αν το αφήσουν σαν προσπάθεια.. να ξαναξεκινήσει από τις αρχές του νέου έτους, που οι αστρολογικές συνθήκες είναι ιδανικές.
Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Μια αρκετά ευνοϊκή και αισιόδοξη χρονική περίοδος μέχρι τα τέλη του μήνα…. θα ξεκινήσει για εσάς και την ερωτική ζωή σας. Η πλειοψηφία των Ψαριών θα απομακρυνθεί οριστικά …. από περίπλοκες σχέσεις και καταστάσεις που τους στοίχισαν την προσωπική τους ηρεμία. Οι ελεύθεροι του υδάτινου αυτού και ιδιαίτερου ζωδιου, θα έχουν νέες – ποιοτικές γνωριμίες μέσα στον κοινωνικό – εργασιακό περίγυρο τους, που θα τους ανεβάσουν την μέχρι τώρα πεσμένη διάθεση.
Εύνοια με: Καρκίνος

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._