ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/09 Κυριακή Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/09 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Εγκράτεια
Μην κοιτάτε … τι γίνετε γύρω σας. Εσείς είστε αυτοί που ξέρετε τι φταίει! Μην πιέσετε τον εαυτό σας, για κάτι παραπάνω. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβριος, θα έχετε ευκαιρίες, που θα σας δικαιώσουν. Όσοι, είναι μέσα σε σχέσεις και γάμους, πιθανόν και να σκεφτούν να κάνουν κάτι περισσότερο … ίσως μετοίκηση, ίσως αγορά. Πάντως σε οικονομικό επίπεδο θα πάτε πολύ καλύτερα και σταθερά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δύναμη
Μπερδεμένες καταστάσεις, ζείτε! Αυτό είναι κάτι σύνηθες …για εσάς! Ωστόσο, αυτό το διάστημα του Ζυγού … θα καταφέρετε να λύσετε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μέσα σε σχέσεις – συνεργασίες. Ακόμη και καταστάσεις σε εκκρεμότητα θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν ΄ αποδείξεις και ονόματα ΄ ! Κάποια ξαφνικά χρήματα θα σας έρθουν και θα σας βοηθήσουν αρκετά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Τρελός
Αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να περιμένετε …τον Οκτώβριο. Είναι μια ιδανική περίοδος … που θα έχετε ευκαιρίες για να φέρετε καταστάσεις και άτομα πιο κοντά στα δικά σας δεδομένα. Ακόμη και όσοι έχουν χωρίσει και ζητούν την αφορμή … την σπίθα για να επικοινωνήσουν ή να συναντηθούν … θα τα καταφέρουν άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Τροχός της Τύχης
Η ερωτική σας ζωή, αυτήν την εποχή, ίσως και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα, δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που είχατε ονειρευτεί ή συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας. Σε αυτό είσαστε και εσείς κατά ένα μεγάλο μερίδιο, υπεύθυνοι. Ωστόσο… όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια για να λύσετε όλες τις εκκρεμότητες. Ακόμη και αυτοί που αγωνιούν … για το παρελθόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Δεν υπάρχει εσείς περίπτωση να βρείτε ησυχία, με όλα αυτά που συντελούνται στην αισθηματική και την οικονομική σας καθημερινότητα. Από την αρχή της άλλης εβδομάδας που ο Κυβερνήτης σας κάνει εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη, να είστε βέβαιοι, ότι ο άνθρωπος σας θα κάνει ότι μπορεί για να σας φέρει πιο κοντά στην καρδιά του. Από την μεριά των οικονομικών, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας
Αλλού είναι η καρδιά σας …. και αλλού το σώμα σας! Αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία… που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Είσαστε από τα πιο δυνατά ζώδια και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι … να ανοίξετε το στόμα σας, και να μιλήσετε ειλικρινά στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Όλα τα άλλα θα σας τα παρουσιάσει ο Ποσειδώνας σαν κυβερνήτης σας. Μια μεγάλη μερίδα του ζωδίου σας … πιθανόν μέχρι να λήξει αυτός ο δύσκολος μήνας, να δεχτεί ερωτικές κρούσεις, από το παρελθόν… για επανασύνδεση!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.