ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/07 Τρίτη Β

taro-egkrateia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/07 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Εσάς και την ζωή σας, την παιδεύει ένας έρωτας, που έχει τις ρίζες του, στο μακρινό σας παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που το επιτρέπετε και εσείς από την δική σας πλευρά, ένεκα, των ανασφαλειών σας. Όπως και να έχουν τελικά τα πράματα μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, φροντίστε να μην επιτρέπεται σε κανέναν, να σας ταλαιπωρεί. Από τον νέο μήνα, πάντως θα έχετε και φρέσκιες γνωριμίες, που θα σας δώσουν όλα αυτά που σας λείπουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Η εποχή σας βρίσκει μπερδεμένους, καθώς είσαστε ανάμεσα σε δύο αγάπες. Από τον Αύγουστο, θα υπάρξουν αλλαγές. Εσείς θα πάρετε τις αποφάσεις σας, για το τι θα κάνετε με την αισθηματική σας ζωή. Πάντως μην το αφήσετε όλο αυτό… για το Φθινόπωρο. Οι εργένηδες και οι χωρισμένοι, θα έχουν και αυτοί τα τυχερά τους, την εποχή των διακοπών τους, που ίσως και να γίνουν μεγάλες αγάπες. Τα οικονομικά σας, θα έχουν σταθερή άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Αυτό που έχετε κάνει, είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, και να βρείτε από κοινού τις λύσεις για το επόμενο διάστημα. Έχετε την υποστήριξη… των Δία και Ερμή που σας χαρίζουν όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, οικονομική άνεση και γοητεία για να φέρετε τις καταστάσεις, στα δικά σας μέτρα. Ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές και για τους χωρισμένους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Έχετε βάλει τα στενά σας χρονικά όρια, για να πάρετε τις απαντήσεις, που έχετε ζητήσει από τον σύντροφο σας. Αν ακόμη δεν έχει απεγκλωβιστεί από τις καταστάσεις του παρόντος και του παρελθόντος του, ίσως και τελικά να μην το κάνει ποτέ. Μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, εσείς καλείστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, την καρδιά σας αλλά και την αξιοπρέπεια σας. Οι σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Αλλάξτε τα προγράμματα σας, καθώς νέος έρωτας έρχεται στην καθημερινότητα σας, και σας κάνει να έρθετε και πάλι σε μια καλή διάθεση και ψυχολογία. Σε κάποιους αυτό, μπορεί και να είναι μια ξαφνική επανασύνδεση. Ειδικά ο νέος μήνας, θα δώσει αφορμές σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να βελτιωθείτε και πια να ισορροπήσετε. Τα εργασιακά σας, φέρνουν επιτυχίες και χρήμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Κλείστε τα αυτιά σας, σε υπερβολές και καταστάσεις που τις έχετε περάσει στο παρελθόν, με μεγάλη αποτυχία. Αν τελικά το άτομο που υπάρχει στην ερωτική σας καθημερινότητα δεν έχει τις προδιαγραφές για κάτι πιο σοβαρό, καλύτερα απομακρυνθείτε άμεσα. Η τωρινή περίοδος είναι ιδανική για εργασία και εποικοδομητικές συνεργασίες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο