ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/08 Παρασκευή Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/08 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Δεν μπορείτε εσείς τα ζόρια, μέσα στην ερωτική σχέση σας. Αυτά που θέλετε να προσφέρετε και να κάνετε, τα δίνετε απλόχερα … ούτως ή άλλως. Όλα τα άλλα σας αφήνουν … παντελώς αδιάφορους. Οι σύντροφοι, που έχουν χωρίσει, με την υπαιτιότητα ενός τρίτου προσώπου, θα μπορέσουν να μιλήσουν, μέσα στις επόμενες ημέρες και να βρούν λύσεις επανένωσης. Προσπαθήστε λίγο παραπάνω.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Ήλιος
Έχετε σχεδόν ξεχάσει αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας, και με αισιοδοξία κοιτάτε και οργανώνετε το Φθινόπωρο σας. Σε αυτό θα συμβάλει καταλυτικά και ο άνθρωπος σας, που λέει ότι θέλει και να ανοίξει πιο σοβαρές συζητήσεις για δεσμεύσεις. Οι μόνοι – εργένηδες, θα δεχτούν ερωτικές κρούσεις, από άτομα … που ανήκουν στον εργασιακό – φιλικό τους χώρο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Αυτοκράτειρα
Όλα αυτά που έχετε καταπιέσει … μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, σίγουρα δεν θα σας φέρουν πιο κοντά και πιο σύντομα, στο όποιο αποτέλεσμα … έχετε βάλει σαν στόχο. Αν αυτός που σας ενδιαφέρει, δεν ανταποκρίνεται, ίσως να μην ενδιαφέρεται, ίσως να μην έχει καταλάβει το προσωπικό σας κίνητρο, ίσως … και να είναι αυτήν την εποχή μπλεγμένος μέσα σε κάτι άλλο. Έχει έρθει η ώρα … να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Κάποια λοιπόν από τα λόγια του ανθρώπου σας, σας έχουν προβληματίσει. Ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμος, να κάνετε μαζί το επόμενο βήμα σαν ζευγάρι. Το Φθινόπωρο, θα σας βρει κάτω από σοβαρότατες συζητήσεις, που θα δώσουν άμεσες λύσεις. Οργανώστε από τώρα τις δικές σας λογικές προτάσεις. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα λάβουν ερωτικά μηνύματα, από έναν πρώην εραστή τους, που ζητά ευκαιρίες … επανασύνδεσης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Έχετε απορήσει και εσείς με την υπομονή … που δείχνετε στα θέματα του ανθρώπου και της δικής του ζωής. Αυτό είναι όμως μια παθητική – ανασφαλής στάση, που μόνο σας κουράζει και σας απογοητεύει. Από τις αρχές του Φθινοπώρου … που τα άστρα θα σας υποστηρίξουν, κάντε την επικοινωνιακή σας προσπάθεια, για να ξεβαλτώσετε από τις ίδιες – επαναλαμβανόμενες καταστάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας
Αντιλαμβάνεστε ότι μέσα στην σχέση σας, επικρατεί … μια μόνιμη αναταραχή και ένταση, που σίγουρα δεν σας βρίσκει σύμφωνους. Αυτό σίγουρα έχει τις πρακτικές του αφορμές στα παλιά σας αμαρτήματα. Αφήστε λοιπόν … αυτά που έγιναν και εστιάστε σε όλα αυτά που έχετε να προτείνετε, για να ξεπεραστούν αυτές οι χωρίς πια λόγο και ουσία, αντιξοότητες. Οι σύντροφοι – σύζυγοι, που έχουν χωρίσει, μέσα από την καταλυτική παρέμβαση γνωστών θα έρθουν σε συμφωνία – σμίξιμο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο