ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/11 Τετάρτη

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 25/11 Τετάρτη taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Ράβδων: Έχετε χάσει τον λογικό συνειρμό σας. Τα ερωτικά ‘’νυχτοπερπατήματα΄΄ σας, ….σας έχουν βάλει σε μια πορεία χωρίς μέλλον. Παρερμηνεύετε τις συμπεριφορές των τρίτων ανθρώπων …άρα καλύτερα ρωτήστε τους. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Σκορπιό ή Αιγόκερω … θα έχουν σύντομα  επικοινωνίες από άτομο ξεχασμένο στο παρελθόν τους,  που επιθυμεί την αναθέρμανση των  συναισθημάτων…χωρίς όμως αυτό να είναι και εύκολο πλέον,  λόγω τρίτων δεσμεύσεων- υποχρεώσεων και από τις δύο πλευρές.

zodia-taro-45

Εύνοια με: Λέων

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω   το Εφτά των Πεντάκτινων: Είσαστε πάρα πολύ  επηρεασμένοι από τις γνώμες των τρίτων ανθρώπων ….που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Οι σχέσεις των περισσότέρων Ταύρων,  αυτές τις ημέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες και  απρόσμενες. Οι γεννημένοι του μεσαίου δεκαημέρου, θα έχουν την απόλυτη επιτυχία αλλά και μέσα από κόπο… να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον μόνιμο  κύκλο των παλιών λαθών τους.

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Σπαθιών: Πολλές οι ερωτικές – επικοινωνιακές  εντάσεις και τα σχετικά προβλήματα…. που καλείστε να λύσετε, και να επιβάλετε πειθαρχία στην  ερωτική σχέση σας. Πολλές και οι σκοτεινές – άσχημες σας σκέψεις…γύρω από χωρισμό. Η πλειοψηφία των Διδύμων  που δεν έχουν διάθεση πια … να υπάρχουν σε μια σχέση από ανασφάλεια και βόλεμα,  θα τολμήσουν άμεσα να αποχωρήσουν. Όσοι έχουν ήδη βρει καινούργιο  έρωτα, καλό θα ήταν, να μην τρέξουν πολύ την κατάσταση.

Εύνοια με: Παρθένος

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δύο των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Κυπέλλων: Οι συναισθηματικές επικοινωνίες έχουν γίνει πλέον αδιάφορες και οι σκέψεις  είναι πια μπλεγμένες. Σίγουρα δεν υπάρχει ερωτισμός  πια μέσα  στην σχέση σας….αλλά και ούτε έχετε εντοπίσει το τι ακριβώς σας φταιει. Αυτό όμως στεναχωρεί ή και να ξενίζει  το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του μεσαίου και τρίτου 10ημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν ψυχραιμία,  και να προχωρήσουν σε σοβαρούς διάλογους για το από κοινού  μέλλον τους.

Εύνοια με: Σκορπιός

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:   Το Έξι των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω  το Έξι των Κυπέλλων: Η ερωτική και φυσικά η  σεξουαλική προσοχή σας είναι ‘ κολλημένη ‘  στο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε προσπαθήσει  να επιδιώξετε από τις σκέψεις και τις όποιες αναμνήσεις. Αν υπάρχει ακόμα κάτι που σας προβληματίσει ….τότε μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας…..και μιλήστε τώρα  στο σχετικό άτομο. Οι ελεύθεροι του πρώτου και του  τρίτου δεκαημέρου,  θα έχουν   γνωριμίες που θα τους βάλουν και πάλι σε ιδιαίτερες σκέψεις αγάπης.

Εύνοια με: Ζυγός

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω  το Τρία των Πεντάκτινων: Οι Παρθένοι είναι τα ευνοημένα ζωδια,  αυτών των τελευταίων μερών του μήνα, καθώς όλα τα άστρα είναι σύμμαχοι τους. Η ερωτική ζωή  των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και πιθανόν  μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα,  να υπάρξουν δεσμευτικές  προτάσεις. Οι  όσοι  που έχουν ακόμη ανοιχτές  εκκρεμότητες με τρίτα άτομα, και ιδίως μέσα από τον επαγγελματικό τους  χώρο, θα πρέπει  να γίνουν πιο προσεχτικοί στα λόγια τους.

Εύνοια με: Κριός

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω  ο Άσος των Πεντάκτινων: Η Αφροδίτη και ο επιθετικός  Άρης  σας κοιτούν,  και μετράνε τις ημέρες για να συναντηθείτε με τον καρμικό σας έρωτα.  Όσοι έχουν ακόμα εκκρεμότητες με το αγαπημένο  έτερο τους, θα κληθούν άμεσα να τις επιλύσουν. Οι χωρισμένοι  σύντροφοι, επιτέλους θα  μπορέσουν να προχωρήσουν σε ποιοτικές επικοινωνίες και προσωπικές  συναντήσεις, χωρίς άγχος, και  με πολλές και άμεσες δυνατότητες για επανασύνδεση.

Εύνοια με: Ταύρος