ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/12 Παρασκευή

zwdia-evdomadiaies-21-27-7-14

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 25/12 Παρασκευή taro

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Δυνατότητες για εξηγήσεις και μόνιμες λύσεις θα δώσει η θέση της Αφροδίτης, στον οίκο του Σκορπιού, για να μπορέσουν όλοι οι χωρισμένοι σύντροφοι να αποκαταστήσούν τις ισορροπίες… μέσα σε ερωτικές σχέσεις που όντως το αξίζουν. Οι γεννημένοι το πρώτο και τρίτου 10ήμερου, θα κάνουν σοβαρές συζητήσεις για αναθέρμανση του ερωτικού δεσμού τους. Όσοι θα τα καταφέρουν θα περάσουν σε επόμενα βήματα….., για τους υπολοίπους, η λύση του οριστικού χωρισμού θα είναι πια ο μοναδικός δρόμος.
Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Μια σειρά από αποφάσεις ζωής που πρέπει να πάρετε μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα αυτού ! Όλοι έχουν την ανάγκη βάλουν σε πιο ποιοτικές βάσεις τον ερωτικό δεσμό τους… και αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι θα προχωρήσουν σε κάτι επίσημο σύντομα, είτε ότι θα αποχωρήσουν μέσα στον μήνα οριστικά. Είναι η δύσκολη φύση του ζωδίου, που δεν αντέχει την έλλειψη αγάπης και κατανόησης, μέσα σε ένα ερωτικό δεσμό.
Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Δεν είναι και ο πιο καλός μήνας στην εξέλιξη – λήξη του, για κανέναν Δίδυμο. Οι περισσότεροι έχουν την εσώτερη και ψυχική ανάγκη, να μείνουν επιτέλους μόνοι τους καθώς δεν υπάρχει κάτι ανανεωτικό και δημιουργικό, πια μέσα στον ερωτικό δεσμό τους. Για όσους είναι στην κατηγορία των ‘ζωηρών’ και που έχουν και κρυφή – συναισθηματική η σχέση, πιθανόν άμεσα να αποφασίσουν να την διακόψουν.
Εύνοια με: Ζυγός

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Μην δώσετε περισσότερη έκταση σε λόγια και υπερβολές μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Ο Κυβερνήτης των Διδύμων, από τον Αιγόκερω, κάνει όψεις δύσκολες στον υδάτινο οίκο σας Οι έχοντες και δεύτερη – ερωτική – σεξουαλική ζωή, ίσως να είναι πιο προσεχτικό, καθώς θα χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις για το εν τέλη θα κρατήσουν και το τι θα απορρίψουν.
Εύνοια με: Παρθένος

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Οι αστρολογικές δυναμικές για ανανέωση στα ερωτικά, για τους Βσιλιάδες θα είναι μεγάλες. Στατιστικά είναι το ζώδιο, που θα έχει τις περισσότερες ευκαιρίες αγάπης. Οι γεννημένοι με Ουρανό σε ζώδιο Ταύρο ή Λέοντα, θα δεχτούν πολλές πιέσεις για χωρισμό αλλά, όμως και χωρίς κουραστικές επαναλήψεις για επανασύνδεση μετά. Αν όμως το συντροφικό ταίρι σας, ανήκει σε ζώδιο του νερού, δεν αποκλείεται ήδη να έχετε ήδη πέσει θύμα απιστίας.
Εύνοια με: Κριός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Το παρελθόν και το παρόν, καθώς και διαφορετικά γεγονότα θα έρθουν στην επιφάνεια στην ζωή κάθε Ταύρου. Ο ζωδιακός οίκος θα υποστεί έντονη πίεση από την Αφροδίτης, προκειμένου να πάρει αλλά και να πράξει σημαντικές αποφάσεις για τι θα συμβεί το προσεχές διάστημα στην προσωπική του ζωή. Οι περισσότεροι που έχουν γεννηθεί το 1970-1975, θα απομακρυνθούν μόνιμα από την ερωτική σχέση τους καθώς δεν θα τους καλύπτει συναισθηματικά.
Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Δεν υπάρχει διάθεση, ενέργεια ή και περισσότερος χώρος και χρόνος, και επικοινωνιακές αντιθέσεις. Ο ανάδρομος Ουρανός σε όψη με την Σελήνη έχουν θέσει, στενά όρια για να οριστικοποιηθούν οι όποιες αποφάσεις… πριν γίνουν πάλι μεγάλα λάθη. Αυτοί που έχουν κουραστεί από τις άσχημες συμπεριφορές του συντροφικού τους έτερου, θα αποχωρήσουν χωρίς να αφήσουν περιθώρια και ελπίδες για νέα ευκαιρία.
Εύνοια με: Αιγόκερως

tarw-wroskopio-4

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι : Πολλά τα νέα γεγονότα και τα ιδιαίτερα πρόσωπα που καλείστε να αντιμετωπίσετε άμεσα και στις επόμενες ημέρες ….και μέχρι την τις 29/12. Οι γεννημένοι το πρώτο και τρίτο 10ήμερο του ζωδίου, που έχουν κουραστεί , χαθεί ή έστω έχουν βρει κάτι καινούργιο, παράλληλα και ταυτόχρονα του επίσημου δεσμού τους, ίσως να αποκαλυφτούν από λάθος επικοινωνίες και κινήσεις τους. Ο Κρόνος από την θέση του, θα ταρακουνήσει τις ‘παράλληλες’ ερωτικές συναντήσεις και που ενδέχεται να προδοθούν σε ακατάλληλα άτομα.
Εύνοια με: Ιχθείς

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη : Πολλές οι ευχάριστες αλλαγές θα βιώσουν οι περισσότεροι Τοξότες της δεκαετίας του 1950-1980. Πολλά είναι και αυτά που θα βελτιωθούν ακόμα και μέσα σε γάμους. Σχέσεις που έχουν επιβιώσει με μεγάλη δυσκολία μέσα σε αυτόν τον χρόνο, θα λειτουργήσουν κανονικά και οι όποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες και θα τερματιστούν. Αυτοί που ζητούν πάλι επανασύνδεση με άτομο αγαπημένο του παρελθόντος, θα δυσκολευτούν αρκετά για να το πετύχουν.
Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Οτιδήποτε έχει στεναχωρήσει ενοχλήσει τους Αιγόκερους θα τερματιστεί και θα ξεχαστεί εύκολα το επόμενο διάστημα. Τα λάθη και οι προβληματικές συμπεριφορές και αυτοί που έχουν διπλές – κρυφές ζωές επίσης, θα πάρουν την δύσκολη απόφαση να απομακρυνθούν από αυτές τις καταστάσεις καθώς ρισκάρουν άμεσα την μόνιμη τους σχέση. Για τους γεννημένους του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, η ώριμη επιλογή θα είναι ….η απομόνωση.
Εύνοια με: Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Έντονη κινητικότητα και συναισθηματική επικοινωνία θα υπάρξει από τις 29/12 και μετά, στην πλειοψηφία των Υδροχόων, που πια δεν αντέχουν να βρίσκονται …μέσα σε ερωτικές σχέσεις και τελειωμένους από τον χρόνο γάμους, που δεν τους δίνουν τίποτα θετικό. Οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο, και ιδίως των ετών 1969-1979, θα επιστρέψουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, σε αγάπη του παρελθόντος, και θα δεσμευτούν με ισχυρούς δεσμούς οριστικά.
Εύνοια με: Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Είσαστε το μοναδικό ζώδιο που θα υποδεχτεί τις περισσότερες θετικές και ευνοϊκές αστρολογικές όψεις, μέχρι τα τέλη του

μήνα του Δεκεμβρίου. Οι γεννημένοι με Β. Δεσμό της Σελήνης, σε αέρινο ζώδιο, θα απομακρυνθούν από τη καινούργια ή την μόνιμη σχέση τους, καθώς τίποτα δεν θα τους κρατά σε συναισθηματικό επίπεδο εκεί. Οι έχοντες γενέθλια Αφροδίτη σε Σκορπιό ή Αιγόκερω, θα επιστρέψουν με προσωπική τους πρωτοβουλία, σε μια μεγάλη και βαθιά παλιά τους αγάπη, που ποτέ δεν ξεπέρασαν.
Εύνοια με: Λέων

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

tarw-taro-xartomanteia