ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/04 Τρίτη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 26/04 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Θα πρέπει όλοι οι Κριοί, να είστε σε ετοιμότητα για μικρό – παρεξηγήσεις που δίνει ο Ερμής , και ιδιαίτερα αν είστε σε δεσμό με ζώδιο της γης. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο 10ήμερο…. θα δεχτούν ερωτικές προκλήσεις.. μέσα από τον φιλικό τους περίγυρο…. που μάλλον και θα αποδεχτούν. Όσοι έχουν χωρίσει τις τελευταίες ημέρες – εβδομάδες, θα μπορέσουν να απομακρυνθούν από το άσχημο κλίμα … και να συζητήσουν με προτάσεις για κοινή πορεία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 02
Σωρηδόν οι καινούργιες γνωριμίες, καθώς και τα ερωτικά διλήμματα στα μονοπάτια όλων των Ταύρων που θέλουν κάτι φρέσκο στην ερωτική ζωή τους. Αυτό και με την Αφροδίτη οριακά να σας ακουμπά, ίσως και να είναι παγίδα για τους δεσμευμένους – παντρεμένους. Όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο 10ήμερο, και πιο πολύ της γενιάς του -70, θα θελήσουν να ενταχθούν σε ερωτικές περιπέτειες. Αυτοί που έχουν ωροσκόπο σε Κριό ή Τοξότη, θα έχουν και τις πιο πολλές πιθανότητες να βρουν κάτι που τους ταιριάζει περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Παντού θα βρείτε εμπόδια και καθυστερήσεις που δυσκολεύουν την πορεία του δεσμού σας. Πολλά και τα λάθη και τα περιττά λόγια, που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, και από τις δύο πλευρές. Η αληθινή και συναισθηματική επικοινωνία, είναι το πρώτο βήμα για την ανανέωση. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, του δευτέρου 10ημέρου, που έχουν σχέση με άτομο, με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα ανακοινώνουν την πρόθεση τους να μείνουν πια χωριστά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Οι επόμενες μέρες… θα σας δώσουν μια θετική ώθηση, από τα δύσκολα προβλήματα – καθυστερήσεις που αντιμετωπίσατε τον τελευταίο καιρό – εβδομάδες. Οι εν σχέση, θα μπορέσουν με κοινή συναίνεση, να πάρουν τελικές αποφάσεις.. που θα τους ανοίξουν τον δρόμο για γάμο – οικογένεια μέχρι τα τέλη του έτους. Για τους ατίθασους του ζωδίου, που ακόμα παίζουν, με διπλές – κρυφές καταστάσεις, ίσως στεναχωρηθούν από ξαφνικές απορρίψεις μέσα στις επόμενες μέρες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η υπερβολική ζήλια σας, για τον σύντροφο που βρίσκεται στην ζωή σας… δεν έχει λόγο ύπαρξης. Σε αυτό ευθύνεται και ο κυβερνήτης των Διδύμων σε αρνητική όψη με την Αφροδίτη από τον Κριό, που όλα αυτά τα θέτει κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι Βασιλιάδες, έχουν ερωτικό δεσμό, με άτομο που μόνιμα ζει ή εργάζεται στο εξωτερικό…, θα αποφασίσουν τις προσεχείς μέρες να διακόψουν, καθώς τίποτα πια δεν δίνει εξέλιξη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο– 03
Οι Παρθένοι, των τελευταίων μοιρών θα λάβουν εκδηλώσεις έρωτα, που θα τους ανεβάσουν κατακόρυφα την διάθεση. Όσοι έχουν χωρίσει, ακόμα και χρόνια πριν και έχουν ήδη προχωρήσει την ζωή τους, θα έχουν ερωτικές ενοχλήσεις που θα τους παραξενέψουν. Οι ελεύθεροι θα θελήσουν μέχρι τις 29-04, να μείνουν και μόνοι τους για να ξαναβρούν τον καλό εαυτό τους. Όσοι έχουν παράλληλη – κρυφή ερωτική κατάσταση, θα αποφασίσουν εν τέλη, να την κλείσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Μην παρασύρεστε από λόγια –προτάσεις, και δράσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. . Οι γεννημένοι των πρώτων 2-5 μοιρών … θα θελήσουν να κάνουν ξεκαθαρίσματα, μέσα σε σοβαρά θέματα σχέσεων. Οι ελεύθεροι που έχουν βρει, κάτι που τους γοητεύει το μυαλό, θα έχουν αρκετούς πλανήτες να τους υποστηρίζουν, για συναισθηματικές κινήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτοί που έχουν… χωρίσει – απομακρυνθεί από το ταίρι τους τις τελευταίες μέρες, θα μπορέσουν μέσω επικοινωνιών …και ίσως και με την βοήθεια γνωστών, να έρθουν κοντά στον πρώην σύντροφο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Τα θετικά αποτελέσματα των εντόνων προσπαθειών σας… έχουν βρει τον στόχο. Οι Σκορπιοί, που κυνήγησαν, πολύ, το πρόσωπο που τους ενδιέφερε, θα λάβουν εντός των επόμενων ημερών τις θετικές αντιδράσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Τοξότη ή Ιχθύ, θα έχουν ειδήσεις από άτομο που παρελθόντος τους. .. που επιθυμεί επανασύνδεση. Αν όμως εσείς έχετε προχωρήσει σε κάτι νέο, και στρώσει την συναισθηματικής ζωή σας, μην αποπειραθείτε να παλέψετε πάλι κάτι παλαιό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Μια σειρά από νέους ανθρώπους – κόσμο, και ερωτικές περιπέτειες θα σας ανεβάσει το ηθικό τις επόμενες ημέρες . Οι Τοξότες, γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, θα εμπλακούν σε ερωτική σχέση, που πιθανόν να έχει τις προδιαγραφές για κάτι καλό… και σε σύντομο διάστημα. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο, θα καταφέρουν να λύσουν, τις διενέξεις που είχαν δημιουργηθεί στην συναισθηματική τους σχέση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η ακραία και προκλητική στάση, που έχετε προς το άτομο… που σας ενδιαφέρει, σίγουρα σας οδηγεί σε οριστικό χωρισμό. Τα αστρολογικά των ημερών, σας φέρνουν μπροστά σε μια άσχημη επικοινωνιακή πολιτική, μαζί με τα λάθη του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να μην ελέγχετε τον τσουχτερό λόγο σας. Αυτοί που είναι σε παράλληλη σχέση, με ήδη δεσμευμένο άτομο, θα έρθουν πολύ πιο κοντά συναισθηματικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κρεμασμένος – Νο 08
Είσαστε όλοι οι Υδροχόοι, στην καλύτερη ψυχολογική σας φάση, καθώς έχετε βρει πολλές δυσκολίες που όμως τώρα έχετε επιλύσει, στην ερωτικής σας ζωή . Αυτό σίγουρα το έχει εισπράξει και το συντροφικό σας έτερο … με χαρά. Για τους γεννημένους του πρώτου και τελευταίου δεκαημέρου οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα καλές, καθώς για καυγάδες και κατηγορίες, θα υπάρξουν προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Είσαστε οι περισσότεροι Ιχθείς , το επίκεντρο της προσοχής, πλέον του ιδιαίτερου προσώπου που τόσο πολύ τους.. τελευταίους 1-2 μήνες έχετε πολιορκήσει. Οι όψεις του επιθετικού Άρη με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα αποδώσει σε όλους τους ταλαιπωρημένους, αυτό που ποθεί πλέον η καρδιά και το μυαλό τους. Οι δεσμευμένοι πολλών χρόνων, θα μπορέσουν να ξεκινήσουν κουβέντες για ένα κοινό μέλλον, ίσως και μέσα στον Μάιο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.