ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/08 Σαββάτο Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Έχετε πραγματικά ξοδέψει πολύ χρόνο και ενέργεια … για να πάτε την σχέση αυτή, σε ένα καλό επικοινωνιακό επίπεδο. Άρα μην το χαλάτε για μια πρόσκαιρη παρεξήγηση – ένταση. Οι μέρες … και μέσα από καλές ειδήσεις γενικότερα που σας πλησιάζουν, θα σας φέρουν πιο κοντά σαν ζευγάρι. Οι ζωηροί, του ζωδίου που διατηρούν διπλές καταστάσεις, ίσως και να πρέπει να περιορίσουν τις υπερβολές τους. Πιθανές άσχημες αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Γητευτής
Δεν έχετε χρόνο για μετριότητες και πισωγυρίσματα. Αυτό που σας ενδιαφέρει, είναι να πάτε την ζωή σας, πια ένα βήμα πιο κάτω. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες … που ζητάτε πλησιάζουν και σας δικαιώνουν. Κάποιοι θα έχουν προτάσεις μέχρι και από το εξωτερικό. Από τις 29 / 08 και μετά, η ερωτική σας ζωή, θα πάρει την τροχιά που είχατε σχεδιάσει. Ακόμη και οι επανασυνδέσεις, θα γίνουν πιο εύκολες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Έχετε καλλιεργήσει πολύ την ιδέα μιας επισημοποίησης μέσα στην καρδιά σας, ενώ ακόμη δεν έχετε ρωτήσει τον άνθρωπο σας … σχετικά. Αφήστε το Καλοκαίρι να λήξει, μετρήστε την οικονομική σας δυναμική και μετά ανοίξτε τις κουβέντες με το ταίρι σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα καταφέρετε να κάνετε πολλά … που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφαλείς αισθηματικά .. μόνιμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Σκέψεις και συναισθήματα, έχουν μπλεχτεί μέσα στο μυαλό σας. Τουλάχιστον 2 άτομα ζητούν την ερωτική σας προσοχή… ίσως και να την απαιτούν. Εσείς μην πιέζεστε. Οι μέρες του Φθινοπώρου, είναι καλύτερες για το ζώδιο σας αστρολογικά, άρα οι αποφάσεις καλύτερα να παρθούν εκεί. Εσείς που είστε σε σοβαρή μόνιμη σχέση, μην εκπλαγείτε, αν ξαφνικά σας έρθει… και μια πρόταση γάμου. Σκεφτείτε πρώτα όλες τις εκδοχές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, να δείτε κάποιον παλιό σας έρωτα, τυχαία! Αυτό θα πυροδοτήσει παλιές μνήμες, που ίσως και σε κάποιους από το ζώδιο σας να δώσει επανασυνδέσεις. Αυτό το Φθινόπωρο, έχει ακόμη πολλά να σας προσφέρει, σε επίπεδο οικογενειακών ξεκαθαρισμάτων, επαγγελματικών συνεργασιών, αλλά και για τα παιδιά που είναι μόνα τους… νέους έρωτες που θα ανανεώσουν ψυχή και μυαλό.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Για την μετριότητα… δεν υπάρχει θεραπεία. Αυτό που όμως μπορείτε να κάνετε είναι εσείς να μείνετε προστατευμένοι, μέσα από τις σωστές σας, πλέον επιλογές. Αν τελικά, δεν έχετε την διάθεση και τα ενεργά συναισθήματα, για να συνεχίσετε μέσα σε ξεθωριασμένες σχέσεις, τότε μην το κάνετε. Ωστόσο, μιλήστε έντιμα στον άνθρωπο σας, και μην ψάχνετε παράλληλα συμπληρώματα. Στα εργασιακά σας, σας πλησιάζουν χρήματα, προαγωγή, φήμη …. σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο