ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/09 Τρίτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/09 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Η Εγκράτεια
Είσαστε αποφασισμένοι και αρκετά τολμηροί, για να προβείτε άμεσα σε επικοινωνιακά και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα …με το άτομο που υπάρχει αυτήν την εποχή στην ζωή σας. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είσαστε μέσα σε εντάσεις και θυμό. Όπως και να έχουν τα πράματα, ένας καλό διάλογος, θα έδινε και στις δύο πλευρές … απαντήσεις. Τα εργασιακά σας, έχουν άνοδο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δύναμη
Είσαστε χαμένοι και αγχωμένοι, μέσα σε οικονομικές και εργασιακές καταστάσεις, που ευτυχώς θα πάνε καλά και θα σας κάνουν να λύσετε όλα τα προβλήματα που κουβαλάτε … χρόνια! Όσοι έχουν μείνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας αισθηματικά, σίγουρα θα βρεθούν ανάμεσα σε πολλά δέλεαρ, που κάτι θα ταιριάξει … στην δύσκολη τους προσωπικότητα. Χρήμα ξαφνικό στον δρόμο σας, και άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Τρελός
Εσείς δεν έχετε καιρό για χάσιμο. Οι μέρες του καινούργιου μήνα Οκτωβρίου …. σας αποδίδουν πολλές και καλές ευκαιρίες, για να φέρετε τις ισορροπίες στον ερωτικό και τον οικονομικό σας τομέα. Οι σχέσεις, τα ταίρια που έχουν απομακρυνθεί, τσακωθεί, θα βρεθούν κοντά και πάλι και θα συνεχίσουν ακόμη καλύτερα. Μόνοι και εργένηδες, θα βρεθούν μέσα σε καινούργιες επαφές … που θα ενθουσιάσουν!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Τροχός της Τύχης
Έχετε ξεκινήσει μια διαδικασία, για να επισπεύσετε καταστάσεις και γεγονότα, μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες, που έρχονται και μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου, που θα βγάλετε πλέον τα ασφαλή σας συμπεράσματα … και ποιους επιθυμείτε να έχετε κοντά σας. Οι εργένηδες και οι χωρισμένοι, πιθανόν και να μπουν σε ένα δέλεαρ να πάνε, πίσω στο παρελθόν. Το ρίσκο δικό σας. Τα οικονομικά σας, θα σας δώσουν άνεση και σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Τα αστρολογικά της εποχής και μέχρι την … Πανσέληνο του Οκτωβρίου, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να μιλήσετε πιο διεξοδικά και αληθινά … με τον σύντροφο σας, έτσι ώστε να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από δεσμεύσεις μέσα στον χρόνο αυτόν. Όσοι έχουν σχέση, που μεσολαβούν χιλιόμετρα, θα καταφέρουν να βρουν τις πρακτικές λύσεις, για να είναι μαζί και μόνιμα!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας
Όλα είναι δύσκολα αυτήν την εποχή για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Άλλα είχατε ονειρευτεί, άλλα είχατε τελικά συμφωνήσει … και άλλα γίνονται. Αυτά είναι και δείκτες ότι κάτι πρέπει άμεσα να αλλάξει. Αυτοί που έχουν πάρει τις σοβαρές και μόνιμες αποφάσεις, γύρω από επισημότητες και δεσμεύσεις, θα πρέπει πρώτα να ρίξουν… και μια πιο ενδελεχή ματιά στα εργασιακά τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο