ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/12 Σαββάτο

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 26/12 Σαββάτο taro

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Σαφώς και δεν πρέπει να χαλαρώνετε από τις γιορτινές ημέρες. Γενικότερα εσείς οι Κριοί δεν είσαστε για χαλαρές καταστάσεις. Αυτοί που έχουν δεσμό με άτομο ήδη σε σχέση, θα πρέπει να είναι αρκετά πιο προσεχτικοί καθώς η Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, κάνει άσχημες αποκαλύψεις σε υπερβολές. Οι μόνοι, ας απολαύσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Εύνοια με: Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο του ατόμου που σας γοητεύει. Είναι όντως μια πολύ καλή περίοδος που μπορείτε να βάλετε αρκετές συναισθηματικές εκκρεμότητες σε μια μόνιμη σειρά. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είναι αυτοί που θα πρέπει να περιμένουν με το νέο έτος τις εξελίξεις. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν μέχρι τις 31, να ξαναπροσεγγίσουν παλιά τους αγάπη- γνωριμία.
Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Έχετε πολλούς άσους κρυμμένους στο μανίκι σας και αυτό σας βάζει σε μια πλεονεκτική θέση…προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει…ακόμα και αν αυτό είναι δεσμευμένο. Οι ελεύθεροι, που ακόμα κρατάνε μια ύστατη ελπίδα για επανένωση με το παρελθόν τους, ίσως αυτές τις μέρες των γιορτών και των ευχών να φανερωθεί!
Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Δηλώσεις επί δηλώσεων θα χρειαστεί να κάνετε τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες προκειμένου να μην αφήσετε τρίτους – σχόλια – γεγονότα να παρεισφρήσουν στην προσωπική σας ζωή.. που ήδη περνάει μεγάλες διακυμάνσεις… και στον ορίζονται υπάρχει ο ενεργός κίνδυνος του χωρισμού. Για αυτούς που είναι σε σκέψεις ερωτικές, για νέο άτομο, καλό θα ήταν να περιμένουν μέχρι ο Άρης να κινηθεί στο επόμενο ζωδιο. Τότε όλα θα είναι πολύ πιο συμβατά με την κρίσης σας.
Εύνοια με: Ζυγός

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω : Απολαμβάνετε μια καταπληκτική περίοδο που θα σας δώσει μέσα στις προσεχείς εβδομάδες μια νέα γνωριμία ή έστω μια καλή επανασύνδεση. Όλα τα άστρα συνηγορούν στο να έρθετε πιο κοντά με τις αληθινές και εσώτερες επιθυμίες σας. Όλοι οι Λέοντες, που διατηρούν σοβαρή σχέση ή γάμο θα δοκιμάσου τις αντοχές τους αυτή την εποχή. Όσοι έχουν διπλή ερωτική ζωή, ας κάνουν ένα ξεκαθάρισμα, καθώς το βάρος είναι
Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Η πίστη και η δυναμική που έχετε στον εαυτό σας δίνει την ικανότητα να κυνηγήσετε τους στόχους σας, ακόμα και με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας, να σας δημιουργεί αγκυλώσεις και καθυστερήσεις παντού. Για τους γεννημένους το δεύτερο 10ημερο.. οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις θα είναι ο ένας και μοναδικές τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να βγάλετε στην επιφάνεια τα καλά κρυμμένα ψέματα που σας έχουν βλάψει στο παρελθόν.
Εύνοια με: Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Δοκιμάστε να πλησιάσετε με ένα πιο σοβαρό και πειστικό τρόπο τον άνθρωπο σας, που ήδη σας δείχνει ότι δεν μένει ικανοποιημένος από αυτό που του προσφέρετε εσείς. Ίσως εδώ να υπάρχει και μια δόση αλήθειας. Μέχρι την λήξη του μήνα Δεκεμβρίου, οι βαριοί πλανήτες θα σας ευνοούν για να ανανεωθείτε πρώτα εσείς και σε αυτό να συμπεριλάβετε και τον άνθρωπο σας… που ήδη ανέχεται το δύσκολο του χαρακτήρα σας, ιδίως με τόσα αστρολογικά φαινόμενα του τον επηρεάζουν!
Εύνοια με: Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Αυτοί που είναι μόνοι, σίγουρα το κάνουν συνειδητά….και έχοντας καλύψει την ανάγκη για συντροφικότητα μέσα από τρίτες και λοιπές πρακτικές – εργασιακές δραστηριότητες. Από την εποχή, δεν έχετε και μεγάλη διάθεση για περιπέτειες και ανακατατάξεις…πάλι. Πάρτε τον χρόνο σας και από τον νέο χρόνο, που τα άστρα σας ευνοούν…πολλά τα σταυροδρόμια του έρωτα που θα σας μπερδέψουν…ευχάριστα.
Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Έχετε πεισθεί ότι δεν υπάρχει κανένας δρόμος πια επιστροφής και επανασύνδεσης. Αυτό είναι λάθος, και πόσο μάλλον με αυτές τις αστρολογικές όψεις πάνω στο ζωδιο σας. Οι μέρες θα καλυτερέψουν και εσείς θα δεχτείτε προσκλήσεις για διάλογο. Όσοι Τοξότες, αυτήν την εποχή είναι σε διπλή ερωτική κατάσταση, θα μπορέσουν με ψυχραιμία να απομακρυνθούν από την μία, καθώς οι κίνδυνοι αποκαλύψεων έχουν πολλαπλασιαστεί.
Εύνοια με: Κριός

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Από τώρα και τις επόμενες 1-2 ημέρες… θα έχετε μια και αποκλειστική ευκαιρία, να τελειώσετε μόνιμα με το άσχημο- άτυχο παρελθόν σας, και να προχωρήσετε ελεύθεροι πια. Από αυτόν μήνα του Δεκεμβρίου, οι όψεις του Ουρανού με τον επιθετικό Άρη… θα είναι αρκετά πιο θετικές, και θα καταφέρετε να κάνετε εκκαθαρίσεις σε οτιδήποτε σας έχει κουράσει. Για αυτούς που είναι σε μόνιμη – σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘τρίτε καταστάσεις’ για το επόμενο διάστημα.
Εύνοια με: Λέων

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Στον συναισθηματικό – ερωτικό σας τομέα δεν θα πρέπει να βιαστείτε αλλά …… αντιθέτως θα πρέπει να περιμένετε. Οι πλανητικές όψεις πάνω στο περίεργο και πολλές φορές δύσκολο ζωδιο σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές κρυφές και σκοτεινές ένοχες πληροφορίες για το παρελθόν σας. Οι χωρισμένοι Υδροχόοι, που έχουν την καλή πρόθεση διαλόγου και συνάντηση για επανασύνδεση
Εύνοια με: Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Πολλή η ζήλια και το πάθος αλλά και η επιθετικότητα που θα φέρει ο ορθόδρομος πια Ουρανός από τον Κριό τις επόμενες ημέρες, και αναμένεται να ταράξει τα ύδατα σας. Επίσης, δεν αποκλείεται εκτός από έναν καινούργιο έρωτα, να έχετε και νέα από το πρόσφατο παρελθόν σας! Για τους Ιχθείς που αγαπάνε…πολλά καλά λόγια και πολλές ανακοινώσεις… αλλά και γλυκές εξελίξεις που θα προκύψουν .. μέσα στις επόμενες ημέρες.
Εύνοια με: Ιχθείς

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!