ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/07 Παρασκευή Β

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/07 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Οι Εραστές
Μετράτε ανάποδα τις ώρες, έτσι ώστε να συναντηθείτε … με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να οργανώσετε τα προγράμματα σας, για τις διακοπές. Όσοι έχουν διπλές καταστάσεις, ίσως και να πρέπει να επισπεύσουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις τους, καθώς όλος ο Αύγουστος, με τις εκλείψεις, θα φέρει αποκαλύψεις… και ίσως και κάποιος που δεν φταίει … να πληγωθεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Κόσμος
Κάνετε την υπερπροσπάθεια σας, για να οργανώσετε και τα αυξήσετε τα οικονομικά σας δεδομένα. Σημαντικά σημάδια ανάκαμψης θα δείτε, από τις 08 / 08 και μετά. Αυτό θα σας λύσει και τα χέρια, για να κάνετε και τα επόμενα βήματα … μαζί με τον άνθρωπο σας. Οι σχέσεις …που έχουν πάρει αποφάσεις για κάτι περισσότερο – δεσμευτικό … μέσα στον υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα έχουν και την υποστήριξη των φίλων / οικογενειών τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Τρελός
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο … που να θέλετε αυτήν την εποχή. Ίσως και να είστε και λίγο απογοητευμένοι, από τις προβληματικές συμπεριφορές – επικοινωνίες του ανθρώπου σας. Χαλαρώστε, απολαύστε έστω και σε μοναχική φάση, το Καλοκαίρι, και από το Φθινόπωρο, μπορείτε να μιλήσετε … και να καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις περί συνέχειας … ή ακόμη και οριστικού τερματισμού. Μια ελπίδα, κάποιες χαρές … αισιοδοξία θα έρθει μέσα από οικονομικές ειδήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Είσαστε περικυκλωμένοι, από πολλά άτομα, που τους αρέσετε, και επιθυμούν να σας έχουν στον κύκλο, στην ζωή αλλά … και στην καρδιά τους. Εσείς που είστε αυτήν την εποχή μόνοι, σίγουρα όλο και κάτι διαφορετικό … θα βρεθεί που θα γοητεύσει την δύσκολη προσοχή σας. Μέσα σε ζευγάρια, θα ανακύψουν ποιοτικές συζητήσεις, που θα τους κάνουν να έρθουν πολύ πιο κοντά επικοινωνιακά και αισθηματικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Σελήνη
Δεν έχετε λοιπόν χρόνο και διάθεση … για να αφήσετε περιθώρια σε άτομα, που ανήκουν στο άσχημο αισθηματικό σας παρελθόν, και που ζητούν να σας ξανα – πλησιάσουν. Το πιο πιθανόν, είναι να σας πληγώσουν, και αυτήν την φορά … θα φταίτε μόνο εσείς. Όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα σας έρθουν και εκπλήξεις – ειδήσεις … από το παρελθόν σας, που σίγουρα δεν σας έχει ξεχάσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι
Κοιτάτε με θυμό, ίσως και πια με αγανάκτηση … τον άνθρωπο που σας ταλαιπωρεί, σας έχει προδώσει και γενικά, σας έχει απογοητεύσει. Αυτό που κάνετε ωστόσο, δεν έχει κάτι να σας προσφέρει, εκτός από το να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας … με ακατάλληλα ομολογουμένως άτομα. Από τον νέο μήνα … που και τα αστρολογικά θα είναι πολύ καλύτερα εσείς, θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά …με τον εαυτό και τα ανοδικά πια οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο