ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/08 Τρίτη Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/08 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Το να κάθεστε με χέρια σταυρωμένα σίγουρα δεν πρόκειται να σας φτιάξει την κακή ψυχολογία … ή να σας φέρει τα αποτελέσματα που ζητάτε. Δεν είστε οι μόνοι που έχετε περάσει από ερωτική απογοήτευση, αλλά σίγουρα όλα μπορούν κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό να διορθωθούν. Όλος ο Σεπτέμβριος, θα δώσει αφορμές και αληθινές ευκαιρίες, στα χωρισμένα ζευγάρια … για να επανενωθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Εσείς και το ερωτικό στοιχείο του ζωδίου σας, σας έχουν κάνει τον απόλυτο πόλο έλξης για παλιό και νέο κόσμο. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχετε αρκετές και διαφορετικές προτάσεις για σχέση … ή και κάτι πιο σοβαρό. Αυτό σαν γενικευμένη εύνοια πάνω στον οίκο σας, θα φέρει παλιούς έρωτες – άμεσες επανασυνδέσεις, αλλά και ικανό χρήμα …να σας υποστηρίξει στις δραστηριότητες σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Κάντε μια πιο μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια … να φύγει το μυαλό και η καρδιά σας, από όλα αυτά τα άσχημα που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στην ερωτική σας πραγματικότητα. Η μοναξιά … ίσως και να σας βοηθήσει τελικά, να βρείτε τον χαμένο σας εαυτό. Το Φθινόπωρο, εισέρχεται με χρήμα και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές – οικονομικές προτάσεις, και ίσως και μια νέα γνωριμία που θα σας τραβήξει την προσοχή.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Από όλα αυτά … που σας έχουν υποσχεθεί, μάλλον ακόμη δεν έχετε δει κάτι χειροπιαστό. Αυτό είναι και κάτι … που το έχετε συνηθίσει και δεν εκπλήσσεστε. Σίγουρα όμως είναι και η πρακτική αφορμή, για να δείτε ποιοι είναι αυτοί που σας αγαπούν και ποιοι αυτοί που απλά περνάνε τον χρόνο τους. Όπως και να έχουν τα πράματα στην αισθηματική σας ζωή, το Φθινόπωρο … θα δώσει και πολλά καλά στα οικονομικά σας μεγέθη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Δείχνετε επιτέλους ότι είσαστε καλά στην προσωπική σας ζωή, που εσωκλείει έναν νέο και δυνατό έρωτα. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής, που όλα αυτά που είχατε ευχηθεί … θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θα φέρει και πολλές επανενώσεις συντρόφων και συζύγων, μηδενισμό σε αποστάσεις σε σχέσεις με πολλά χιλιόμετρα … και ξαφνικό χρήμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Ότι και να κάνετε αυτήν την εποχή, είναι λάθος. Πολλές και σοβαρές οι προτάσεις … που σας γίνονται από τον άνθρωπο σας, αλλά μάλλον δεν μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Το καλύτερο θα ήταν να το πείτε και να ζητήσετε χρόνο … για να βρείτε τις δικές σας λύσεις. Οι νέοι έρωτες, καλό θα ήταν να πατήσουν φρένο και να δώσουν τις ευκαιρίες για αποκαλύψεις προσωπικοτήτων και προθέσεων … και από τις δύο μεριές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο