ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/06 Πέμπτη Β

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/06 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Πολλά τα ψέματα και οι ανακρίβειες που έχουν ειπωθεί, από την μεριά του συντρόφου σας, ίσως και να σας αποκαλυφθούν. Ίσως και να το διαισθάνεστε… ήδη. Μαζέψτε τα στοιχεία που σας χρειάζονται, και πάρτε λοιπόν τις αποφάσεις σας. Οι σχέσεις, που έχουν πια σταματημένα συναισθήματα, τρίτα πρόσωπα στην μέση, ίσως να χρειαστούν ένα διάλειμμα. Οι μόνοι και οι εργένηδες, θα πέσουν σε νέα πρόσωπα και θα δημιουργηθούν νέοι έρωτες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Κάποιος αυτές τις ημέρες, σας σκέφτεται πάρα πολύ έντονα. Μέσα στις πρώτες ημέρες, του Ιουλίου, θα έχετε επικοινωνίες και επισκέψεις που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Ίσως και να το επιθυμούσατε. Οι επανασυνδέσεις και οι μονιμότητες θα είναι στο μενού των επόμενων ημερών – εβδομάδων. Οι οικονομικές εξελίξεις, που θα υπάρξουν θα βοηθήσουν και στα πρακτικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Οι δυσκολίες, και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα, θα τελειώσουν με την παρέμβαση, κάποιου ατόμου κύρους, που έχει όλη την καλή διάθεση … να σας βοηθήσει. Έχετε πλέον την εύνοια του Κρόνου, σε ότι και να κάνετε. Εξελίξεις θετικές θα έχετε και στα αισθηματικά σας θέματα, που ίσως κάποιους να τους οδηγήσουν σε επανένωση, σμίξιμο συναισθημάτων, προτάσεις γάμου… και όχι μόνο!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Πολλές οι ευκαιρίες… που θα σας δοθούν για να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει η άλλη πλευρά, επίσης. Από την αρχή του νέου μήνα, θα υπάρξουν και πιο σοβαρές συζητήσεις – αποφάσεις… ανάμεσα σε ζευγάρια και σχέσεις, που επιθυμούν αυτό το Καλοκαίρι μια πιο νόμιμη κατάσταση. Ξαφνικό – τυχερό χρήμα, έρχεται για να σας υποστηρίξει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Το συντροφικό σας έτερο, σας κρατά κάποια ευχάριστα μυστικά …για να σας τα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό αφορά, κάτι από το παρελθόν του, που μόνο θα σας κάνει να αισθανθείτε ανακουφισμένοι. Οι εκκρεμότητες, οι δυσκολίες και οι παρεξηγήσεις, θα λήξουν οριστικά. Νέοι έρωτες …θα παρουσιαστούν, γύρω από τις μέρες τις πανσελήνου του Ιουλίου 09 / 07, για τους μόνους – χωρισμένους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Είσαστε από τα πιο ερωτικά ζώδια, που αυτήν την Καλοκαιρινή σεζόν… θα ισορροπήσουν την αισθηματική τους ζωή. Αυτό είναι και κάτι, που θα γίνει μέσα από τις αληθινές και πρακτικές πρωτοβουλίες του ανθρώπου σας. Πολλές και οι προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης, οι ανακοινώσεις εγκυμοσύνες, που ακολουθούν. Ευχάριστες ανατροπές αλλά και δικαίωση θα έρθουν και σε αυτούς που αγωνιούν για τα οικονομικά – εργασιακά τους ζητήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο