ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/11 Κυριακή

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 29/11 Κυριακή taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Η ερωτική σας προσοχή είναι συνεχώς στραμμένη στο πρόσφατο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε καταφέρει ακόμα, να ξεφύγετε από τις βαθιές σκέψεις του τότε. Αν κάτι  ακόμα σας προβληματίσει τότε μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας…..και μιλήστε ειλικρινά. Οι ελεύθεροι του μεσαίου 10ημέρου θα τύχουν ιδιαίτερων γνωριμιών, που θα τους βάλουν και πάλι σε λογική έρωτα.

zodia-taro-45

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιερεια

 

Η κάρτα ταρω  Η Αρχιέρεια: Έχετε χάσει την σταθερότητα και την ωριμότητα μέσα στο κεφάλι σας. Τα όποια μπλεξίματα σας, εδώ και εκεί, από το παρελθόν και το παρόν, όλα μαζί….σας έχουν βάλει σε ένα μονοπάτι χωρίς σαφές τέλος. Οπωσδήποτε και φταιει το γεγονός  ότι έχετε μείνει μόνοι σας εδώ αρκετό καιρό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνεστε… χωρίς τελικό αποτέλεσμα.  Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Ζυγό  ή Αιγόκερω … θα έχουν επικοινωνίες από πρόσωπο  ξεχασμένο στο παρελθόν

Εύνοια με: Ταύρος

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Η ψυχολογία σας  επιτέλους σε ικανοποιητικά επίπεδα Η θέση του Ερμή … και για τις επόμενες μέρες, στις συγκεκριμένες μοίρες του Τοξότη, σας φέρνει μπροστά σε ερωτικές προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Οι γεννημένοι με Άρη σε ένατο  ή δωδέκατο οίκο, θα πιεστούν από πρόσωπο του παρελθόντος τους για γρήγορη επανένωση. Πολλές και οι κρούσεις από άτομα του φιλικού /  κοινωνικού σας περιβάλλοντος,  που επιθυμούν να έρθουν ‘πιο κοντά σας’ !

Εύνοια με: Ιχθείς

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Οι Καρκίνοι,  είναι οι απόλυτα τυχεροί αυτών των ημερών, καθώς όλα τα αστέρια – πλανήτες είναι σύμμαχοι. Η προσωπική ζωή των γεννημένων του  πρώτου και δευτέρου  δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και δεν αποκλείεται μέσα στις προσεχείς μέρες,  να υπάρξουν επίσημες προτάσεις. Όσοι έχουν ακόμα  εκκρεμότητες με τρίτα άτομα, και ιδίως μέσα από τον φιλικό χώρο, θα χρειαστεί να γίνουν αρκετά πιο προσεχτικοί, καθώς πολλά τα περίεργα που πιθανόν να προκύψουν το επόμενο  διάστημα …!

Εύνοια με: Ζυγός

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ερημίτης

 

Η κάρτα ταρω ο  Ερημίτης: Το ανεδαφικό πάθος  και η μόνιμη  ζήλια σας,  για τον σύντροφο  που βρίσκεται στην ζωή σας… δεν έχουν κανένα λογικό όριο. Σε αυτό ευθύνεται και ο Ερμής στην νέα του ζωδιακή θέση, και  σε αρνητική όψη με την Σελήνη,  που όλα αυτά τα βάζουν  κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι έχουν δεσμό,  με άτομο που είναι μόνιμα στο εξωτερικό…,  θα αποφασίσουν τις επόμενες 10-12 ημέρες να  διακόψουν οριστικά, καθώς τίποτα πια δεν δίνει χαρά.

Εύνοια με: Σκορπιός

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Έχετε πάρει το λάθος μονοπάτι  σε υπερβολές και άδικα λόγια με τον αγαπημένο σας άνθρωπο. Οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Ουρανό, σας κάνουν να ξεφύγετε επιτέλους, από τις συναισθηματικές επικοινωνίες και να πράξετε εγωιστικά και χωρίς απόλυτη λογική. Αυτό πιθανόν οφείλετε,  στην πολλή μεγάλη ψυχική / σωματική σας κούραση. Αν κάτι πια ….. δεν σας ενθουσιάζει,  ή δεν σας γεμίσει .. .. καλύτερα αποφύγετε το.

Εύνοια με: Τοξότης

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._