ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/12 Τρίτη

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 29/12 Τρίτη taro

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Είσαστε το ένα και μοναδικό ζώδιο που εισπράξατε τις περισσότερες θετικές και ευνοϊκές πλανητικές όψεις, για τον μήνα του Δεκεμβρίου. Οι γεννημένοι με Β. Δεσμό της Σελήνης, σε υδάτινο ζώδιο, θα απομακρυνθούν από τη καινούργια ή την μόνιμη σχέση τους, καθώς τίποτα δεν θα τους ενθουσιάζει συναισθηματικά εκεί. Οι έχοντες Δία σε Καρκίνο ή Παρθένο, θα επιστρέψουν με προσωπική τους πρωτοβουλία, σε μια μεγάλη και βαθιά παρελθοντολογική τους αγάπη, που θα τους υποδεχτεί …ίσως ακόμα και βιώσουν και μεγαλύτερα συναισθήματα από την 1η φορά

Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Πολλή κινητικότητα και συναισθηματική επικοινωνία θα υπάρξει από τις 30-31/12 και μετά, στην πλειοψηφία των Ταύρων, που πια δεν αντέχουν να βρίσκονται πια …μέσα σε ερωτικές σχέσεις – ‘ξεθωριασμένους από τον χρόνο’ γάμους, που δεν τους δίνουν τίποτα θετικό. Οι γεννημένοι το πρώτο και 1ου δεκαήμερο, και ιδίως των ετών 1971, 1972, 1973, 1974, 1979, θα επιστρέψουν μέσα στον μήνα, σε αγάπη του παρελθόντος, και θα δεσμευτούν με ισχυρού δεσμούς οριστικά.

Εύνοια με: Κριός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Μια σημαντική περίοδος ξεκινάει από αύριο…, όπου εσείς καλείστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από καταστάσεις, που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, πολλά θα αλλάξουν. Όλα τα λάθη, και οι σοβαρές παραλήψεις… που ήδη υπήρχαν στον γάμο σας – σχέση σας, θα αποζητήσουν οριστική λύση. Για όσους Διδύμους, η καρδιά και μυαλό τους, έχει περάσει σε κάτι φρέσκο, ίσως αποφασίσουν να το επισημοποιήσουν μέσα στο έτος

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Οτιδήποτε έχει στεναχωρήσει ενοχλήσει τους Καρκίνους… θα τερματιστεί το προσεχές διάστημα. Τα λάθη και οι υπόγειες συμπεριφορές θα βγουν στην επιφάνεια μέχρι τα τέλη του μήνα αυτού θα έχει διορθωθεί. Όσοι από αυτούς, έχουν διπλές ή κρυφές ζωές επίσης, θα πάρουν την ισχυρή απόφαση να απομακρυνθούν από αυτές καταστάσεις που ρισκάρουν άμεσα την μόνιμη τους σχέση.

Εύνοια με: Λέων

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Δεν υπάρχει διάθεση, κινητήριος ενέργεια ή και περισσότερος χώρος και χρόνος, και επικοινωνιακές υπερβολές. Ο Πλούτωνας σε όψη με την Αφροδίτη έχουν θέσει, στενά όρια για να οριστικοποιηθούν οι όποιες αποφάσεις… πριν γίνουν πάλι λάθη. Αυτοί που έχουν κουραστεί από τις μέτριες συμπεριφορές του συντροφικού τους ταιριού, θα αποχωρήσουν χωρίς να αφήσουν περιθώρια και χρόνο για νέα ευκαιρία.

Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Πολλά τα γεγονότα και τα ιδιαίτερα πρόσωπα που καλείστε να αντιμετωπίσετε άμεσα στις επόμενες ημέρες ….και μέχρι την λήξη του μήνα αυτού. Οι γεννημένοι το πρώτο και τρίτο 1ήμερο του ζωδίου, που έχουν βαρεθεί, χαθεί ή έστω έχουν βρει κάτι καινούργιο, παράλληλα και ταυτόχρονα του επίσημου δεσμού τους, ίσως να αποκαλυφτούν από λάθος επικοινωνίες και κινήσεις τους.

Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Πολλές οι αλλαγές θα βιώσουν οι περισσότεροι Ζυγοί της δεκαετίας του 1970-1980. Πολλά είναι και αυτά που θα διαφοροποιηθούν ακόμα και μέσα σε γάμους. Σχέσεις που έχουν εξελιχθεί με μεγάλη δυσκολία μέσα στον χρόνο, θα εκκαθαριστούν από τις αμφιβολίες και θα τερματιστούν. Αυτοί που ζητούν νέα επανασύνδεση με άτομο αγαπημένο του παρελθόντος, θα δυσκολευτούν αρκετά για να το πετύχουν

Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Παρελθόν και παρόν καθώς και διαφορετικά

γεγονότα θα έρθουν στην επιφάνεια στην ζωή κάθε Σκορπιού. Ο δύσκολος ‘τύπος’ του ζωδιακού, θα υποστεί ισχυρή πίεση από την θέση της Αφροδίτης στον γειτονικό Τοξότη, προκειμένου να πάρει και να πράξει σημαντικές αποφάσεις για τι θα συμβεί το προσεχές διάστημα στην προσωπική του ζωή. Οι περισσότεροι , που έχουν γεννηθεί το 1971-1974, θα απομακρυνθούν μόνιμα από την ερωτική σχέση τους καθώς δεν θα τους καλύπτει συναισθηματικά – πρακτικά.

Εύνοια με: Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Δεν είναι και ο πιο θετικός μήνας στην εξέλιξη του, για κανέναν Τοξότη. Οι περισσότεροι έχουν την εσώτερη και ψυχική ανάγκη, να μείνουν επιτέλους μόνοι τους καθώς δεν υπάρχει κάτι ανανεωτικό και δημιουργικό, πια μέσα στον ερωτικό δεσμό τους. Για όσους είναι στην κατηγορία των ‘ζωηρών’ και που έχουν και κρυφή – συναισθηματική η σχέση, πιθανόν άμεσα να αποφασίσουν να την τερματίσουν. Πολλές οι ανατροπές μεταξύ 30-31/12, στους γεννημένους της δεκαετίας του 1990.

Εύνοια με: Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Μια σειρά από αποφάσεις σοβαρές για την ζωή σας που πρέπει να πάρετε μέχρι τα τέλη του μήνα Δεκεμβρίου. Όλοι οι Αιγόκεροι, θα έχουν την ανάγκη βάλουν σε πιο σταθερές βάσεις τον ερωτικό δεσμό τους… και αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι θα προχωρήσουν σε κάτι επίσημο, είτε ότι θα αποχωρήσουν οριστικά. Είναι η γήινη φύση του ζωδίου, που δεν αντέχει την έλλειψη αληθινής αγάπης και κατανόησης μέσα σε ένα ερωτικό δεσμό.

Εύνοια με: Κριός

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Δυνατότητες για εξηγήσεις και μόνιμες λύσεις θα δώσει η θέση της Αφροδίτης, στον οίκο του Τοξότη, για να μπορέσουν όλοι οι χωρισμένοι σύντροφοι να αποκαταστήσούν τις αναγκαίες ισορροπίες… μέσα σε ερωτικές σχέσεις που όντως το αξίζουν. Οι γεννημένοι το 1ου και 3ου δεκαήμερου, θα κάνουν ειλικρινείς συζητήσεις για αναθέρμανση του ερωτικού δεσμού τους. Όσοι θα τα καταφέρουν θα περάσουν σε επόμενα βήματα….., για τους υπολοίπους, η λύση του οριστικού χωρισμού θα είναι πια ο μόνος δρόμος.

Εύνοια με: Κριός

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Οι αστρολογικές δυναμικές για ανανέωση στα ερωτικά των Ιχθύων θα είναι μεγάλες. Στατιστικά είναι το ζώδιο, έχει τις περισσότερες ευκαιρίες για έρωτα. Οι γεννημένοι με Ερμή σε ζώδιο Τοξότη ή Αιγόκερω, θα δεχτούν πολλές πιέσεις για χωρισμό αλλά, όμως και χωρίς κουραστικές επαναλήψεις για επανασύνδεση μετά. Αν όμως το συντροφικό ταίρι , ανήκει σε ζώδιο του νερού ή φωτιάς , δεν αποκλείεται ήδη να έχετε βρεθεί δεύτεροι – τρίτοι στην καρδιά του. Για όσους έχουν γεννηθεί το 1960, 1971 και 1981, θα μπορέσουν να ισορροπήσουν άμεσα τις καταστάσεις .

Εύνοια με: Καρκίνος

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!