ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/06 Παρασκευή Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/06 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Δεν έχετε σκεφτεί ακόμη, το που, το πότε και με ποιον! Είσαστε τα παιδιά της τελευταίας στιγμής, των εκπλήξεων… και για αυτό ποτέ δεν σας βαριέται και κανείς. Ωστόσο, για τις διακοπές σας λοιπόν, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα πρέπει να σκεφτείτε, πιο αναλυτικά. Εσείς που είστε μόνοι, αποφύγετε να ψάξετε στο παρελθόν σας, για να βρείτε κάποιον να σας συνοδέψει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η ΙΕΡΕΙΑ
Το ταίρι σας, έχει πολλά μικρά και μεγαλύτερα παράπονα από την στάση που κρατάτε, μέσα στην σχέση σας. Ίσως και να μην είστε και τόσο εξωστρεφείς, όσο θα ήθελε. Μπορεί να έχει και δίκιο. Σκεφτείτε και δράστε. Από την νέα εβδομάδα, κάποιοι, που ψάχνουν… διακριτικά, κάποιον, από το παρελθόν τους, ίσως και να έχουν κάποια θετικά νέα… ίσως και επικοινωνίες. Τα άστρα πάντως σας υποστηρίζουν και στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Η ΣΕΛΗΝΗ
Τα δεδομένα λοιπόν αλλάζουν, και εσείς είστε αυτοί, που θα έχετε το πάνω χέρι στην σχέση. Ήταν καιρός να γίνει και αυτό. Ο άνθρωπος σας, έχει τελειώσει οριστικά με τις αλυσίδες – προβλήματα του παρελθόντος, και σίγουρα θα σας αφιερωθεί στο έπακρον! Οι μόνοι και οι απόμακροι της αγάπης, είναι τυχεροί πια, καθώς θα βρεθούν μπροστά σε μια νέα αγάπη …!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Μπορείτε να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, εκτός σχέσεων και ερωτικών συναισθημάτων. Θα βρείτε την ισορροπία σας, και σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε τα λάθη … που έγιναν και σας απογοήτευσαν. Οι μέρες του Ιουλίου, είναι θετικές και θα σας βάλουν σε καινούργιους κύκλους ατόμων, που σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή. Όσο για το παρελθόν σας… έχει …και το τηλέφωνο και ξέρει και που είναι και το κουδούνι σας… άρα ας σας ψάξει λοιπόν!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Ο ΤΡΕΛΟΣ
Εσείς μπορείτε να το παίζεται άνετοι, αλλά δεν είστε. Η καρδιά σας, είναι ακόμη αγκιστρωμένη, σε μια παλιά ημιτελή ιστορία, που δεν έφτασε στο επίπεδο … που ζητούσατε. Να είστε σε ετοιμότητα, καθώς μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουλίου, θα βρείτε και πάλι μέσα σε επικοινωνίες, και συναντήσεις, που θα ανοίξουν τις πόρτες για κοινή επανένωση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο ΚΟΣΜΟΣ
Αφήστε τους άλλους … να σας αναζητήσουν. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε στον πληγωμένο σας εγωισμό. Ο Ποσειδώνας της φαντασίας και της εξέλιξης, θα σας δώσει απαντήσεις που θα σας θεραπεύσουν. Νέοι έρωτες θα καταπλεύσουν σύντομα, που ίσως και να γίνουν οι μεγάλες αγάπες του Καλοκαιριού. Υπάρχουν και κάποια καλά νέα, από πώληση – νομικά θέματα, που θα σας ξεμπλοκάρουν, σε κάθε επίπεδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.