ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/07 Κυριακή Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/07 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Είναι τόσο σημαντικό για εσάς, να μιλήσετε πριν να πάτε για διακοπές με τον άνθρωπο σας, και να λύσετε όλα αυτά τα μικρά και τα μεγαλύτερα θέματα, που σας απασχολούν. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με τα ζευγάρια που έχουν στο μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, ή τα οικονομικά τους, που τους τελευταίους μήνες, τους αποσταθεροποίησαν. Αυτοί που θα συναντηθούν…. και το πιο πιθανόν, είναι να πάρουν αποφάσεις, για την μετοίκηση του ενός.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, και αυτό είναι κάτι που σε αυτό το χρονικό διάστημα, σας δίνει μια παραπάνω αυτοπεποίθηση, σε αυτά που επιθυμείτε να κατακτήσετε σε οικονομικά και αισθηματικά σας ζητήματα. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν οι πρακτικές και θετικές αντιδράσεις, από το άτομο που τόσο πολύ ερωτικά σας θέλει, και τώρα έρχεται με τις αντιδράσεις ανά χείρας για τους δύο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Δεν επιθυμείτε, αυτήν την περίοδο που είσαστε τόσο γεμάτοι από εργασία, δημόσιες σχέσεις, νέο κόσμο, να ανοίξετε και πάλι παράθυρα και πόρτες στο παλιό σας έρωτα, που μόνο τελικά σας ταλαιπώρησε. Ωστόσο, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς, μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα έχετε ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν. Είναι πια στο δικό σας το χέρι, για το τι θα συμβεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Ένας καινούργιος άνθρωπος, έχει εισέλθει στην ζωή σας, και αυτό σας έχει δώσει μια παραπάνω καλή διάθεση. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Κάτω από τον αστρολογικά ουρανό του Αυγούστου, αυτό σαν συναίσθημα θα πολλαπλασιαστεί. Είστε το ζώδιο που πριν να φύγει το Καλοκαίρι, ίσως και να έχει εντοπίσει τον επόμενο μόνιμο σύντροφο του.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Χρειάζεται να σκεφτείτε πιο σοβαρά για τα μακροχρόνια σχέδια που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε με τον άνθρωπο σας. Ίσως στο μυαλό του να έχει κάτι διαφορετικό. Οι μέρες των διακοπών σίγουρα θα σας φέρουν σε κοινές λύσεις. Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από σχέσεις και συναισθήματα, πιθανόν και να εντοπίσουν μια καινούργια ερωτική γνωριμία, μέσα από τον φιλικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Σας είναι πραγματικά αδιάφορο, το τι γίνεται μέσα στον κύκλο σας, τα σχόλια, και τις όποιες αντιδράσεις εισπράττετε για τον καινούργιο σας σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε βέβαια ξεκινήσει εσείς, αλλά και καλό θα ήταν για όλες τις πλευρές, αυτό να λάβει τέλος. Αν τελικά έχετε κάποιο επικοινωνιακό θέμα, με τον άνθρωπο σας, πρέπει να το λύσετε μόνοι σας και χωρίς τις τρίτες παρεμβάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.